Hoppa till innehåll

PotatoHead

Medlem
  • Antal innehåll

    52
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av PotatoHead

  1. Jag hade samma problem förut. Stäng av routerns brandvägg så ska nog allt gå bra.
  2. PotatoHead

    Call Of Duty 4...

    Det bästa är att lägga ut alla claymores runt radiobilarna sen gömmder du dig på gräset bakom dom och skjuter ner alla fiender därifrån. Så gjorde jag och det funkade.
  3. Hörde att det skulle komma ett DeadRising 2 förut men det blev stämt för att vara en kopia på dawn of the dead eller nåt sånt..
  4. Scene it? *Edit* Woops! Såg inte att du skrev "liknande scene it" :P
  5. PotatoHead

    Boka

    Du får spelet samma dag, eller i värsta fall dagen efter.
  6. PotatoHead

    Boka

    Jag förhandsbokade Halo 3 och Assassin´s Creed från webhallen och fick båda spelen på deras releasedatum.
  7. Vadå? Det var inget skämt.. :(
  8. Jag har suttit i en halvtimme och jag har nu 100.000.000.000 klick. Min rank är ULTRA SUPER DUPER MEGA clicker! B)
  9. Halo 3 Assassins´s Creed GuitarHero III GuitarHero II Saints Row Dead Rising Dead or Alive 4 Gears of war G.R.A.W. Call of Duty 3 PGR 3 Perfect Dark Zero
  10. Tjena. När jag spelar in en film med Camtasia Studio 4 så kan jag inte rita i Flash. Jag kan rita i Paint och använda andra program men Flash funkar inte,är det någon som vet varför?
  11. Jag tror att det beror på att du är i fel del av staden. Tex om du är i Rich Distric så ska du gå till en viewpoint i Poor eller Middle District.
  12. Ja, det är det bästa spelet jag har spelat! Det är definitivt värt att köpa.
  13. Coolstuff.se och megagadgets.se är två bra prylsajter. :)
  14. PotatoHead

    Pivot

    Härfinns det massor av tillbehör till pivot.
  15. Der räcker med att plocka upp den.
  16. PotatoHead

    Xboxen Stängs Av..

    Microsoft förlängde garantin till två år för ett tag sedan för att de var så många som hade problem med sina xbox.
  17. När jag spelar har jag pekfingret på den röda knappen och långfingret på den gula osv. När det kommer en grön not flyttar jag upp pekfingret till den gröna knappen, för det e ju mycket lättare än att flytta ner lillfingret till den oranga. Det kan ju vara lite svårt att vänja sig vid det men det är bara att öva.
  18. PotatoHead

    Xbox Live?

    Man kan inte göra "allt", demos t.ex. Vadå "Demos tex."? Min kompis laddade ner Medal of Honor Airborne Demo när han hade Silver.
  19. PotatoHead

    Xbox Live?

    På Silver kan du göra allt förrutom att spela mot andra spelare.
  20. Jaha, så länge. Jag har ju väntat hela dagen på att jag skulle få koden. ;:
  21. Jag gick in på eurogamer.net i morse och tänkte skaffa en kod som jag skulle få via Email, men jag har inte fått koden ännu. Ska det verkligen ta så här lång tid? <_<
  22. Man kan också "mixtra" med banorna. Tex. om du inte tycker om att det finns en Ghost på et visst ställe på en bana så kan du ersätta den med en Warthog,eller så kan du bara ta bort den. Du kan också placera ut teleportar och stenar osv. Detta kallas för Forge. Läs mer här: http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...k=h3forgebasics
  23. *Är du säker på att du har gjort texten till ett MovieClip och inte Grafik? *Är du säker på att du använder Actionscript 2? På CS3 så använder man Actionscript 3 och på Flash 8 använder man ActionScript 2. Du kan ändra detta genom att antingen gå in på ActionsFliken och klicka på den lilla rutan längst upp till vänster som det står ActionScript3.0 i tror jag. Ändra den till Actionscript2.0. Om det inte funkar nu så vet jag inte vad som är problemet.
  24. Okej, :P Jag använder Flash 8 Pro Öppna Flash och skapa ett nytt dokument. I den första rutan så skriver du tex. Hello. Sen så infogar du en Blank Keyframe, i den skriver du Hej. Högerklicka på ruta 1 och gå till Actions, där skriver du in: stop(); Gör samma sak med ruta två. Gå till ruta 1 och skriv"Nästa Ruta" markera texten och högerklicka>convert to symbol. Välj Button i dialogrutan som visas. Skriv in ett namn och klicka på "OK". Högerklicka på "Nästa Ruta", som nu borde ha en blå rektangel runt sig. Välj Actions och skriv in : on (release) { gotoAndPlay(2); } Där tvåan står för vilken ruta du vill gå till. Klart!
×
  • Skapa ny...