Hoppa till innehåll

Anonymiserad

Medlem
  • Antal innehåll

    60
  • Blev medlem

Allt publicerat av Anonymiserad

  1. http://www.microangelo.us/ Till både ikoner och muspekare.
  2. 32 mb!! meningen med tråden är att det funkar fast man har sämre dator än vad som "krävs". 322mb.bmp
  3. Tänkte bara säga att på fodralet till prince of persia 2 står det att grafikkravet är 32 mb minne. När man startar spelet säger det 64 mb och pixel shader. jag har 32mb och ingen pixel shader, men spelet funkar riktigt bra iallafall. (Ja, det stod MINIMUM på både fodralet och i spelet!)
  4. Norton och Telia suger. Har redan skrivit att jag har avast vad jag vet. Bifogar en skärmdump. attack.bmp
  5. Jag får också upp den. För mig kommer den från AdVantage, som följer med BsPlayer Free. Trycker jag på x så händer typ inget.
  6. Men då skiter jag väl i den här förbannade tråden. Ska aldrig mer visa mina grejer för er.
  7. Men det är ju tänkt att du ska ha en lek och någon annan en annan lek. Har du aldrig sett skillnaderna i andra kortspel? Plus att 30 är minimum. Och vad spelar det för roll, det är gratis, och det är inte någon som har lagt flera timmar på korten. Edit: Du sa att det bara var 5... Det var ju fem sidor med kort på! Det var väl minst 10.
  8. Kan du inte be honom läsa reglerna?
  9. Ingen intresserad? Jaja... Och om någon skulle hitta den här posten, så har man mellan 30 - 70 kort.
  10. Brandvägg behövs väl inte... Mitt antivirus säger ju att det stoppar attackerna.
  11. Den säger inte att det är ett virus, utan att det har blockerat en attack från ip ............ jag har avast. ska ta en bild när det händer igen.
  12. När jag skulle få det i födelsepresent hade jag önskat mig ett i nåt år, så jag ville ha ett fort. Ville ha svart, men fanns bara ett vitt.
  13. Anonymiserad

    Hjälp Mig!

    Hjälp! Mitt antivirus säger att det stoppar attacker hela tiden! Vad ska jag göra? Antiviruset är det inge fel på, det har jag haft i några år och det händer inte på mina andra datorer. Tack i förskott.
  14. Haha! killen skulle ju ha sett eller hört lejonet innan om det var sant! Och lejon som smyger sig på barn och käkar huvudet av dem... Låter mer som Resident Evil
  15. Jag och min kompis kom på att man kunde göra om pokemon TCG till Super Mario TCG, så vi gjorde ett. Samma regler som pokemon tcg, fast inga utvecklingar. Powerkort istället för energikort. Jag bifogar NES starter pack, en lek(30 kort) med några damage counters, och ett a4 med 5 baksidor (skriv ut de 6 gånger och du har de 30 som behövs). Ligger på en wordfil, eftersom att det var lättast att mäta ut rätt storlek för korten då. Here we go! EDIT: Kan ni inte pokemons regler, kan jag förklara lite enkelt. MarioTCG.zip
  16. Precis. till exempel när jag köpte resident evil 4 sa han i kassan att jag skulla pissa på mig, men jag tycker bara att det är löjligt.
  17. Finns det verkligen inga koder på det? Dör hela tiden och vill gärna låsa upp master of knifing.
  18. Anonymiserad

    Hjälp!

    Mina småsyskon lade min Broken Swordskiva i sin leksakslåda och nu kan jag inte installera det mer ;) Tur att jag redan varvat det. När du kommer till ett visst ställe i skogen, ett berg, så ser man 3 hål i marken. Då sätter du ner kikaren där och kollar tills du ser pekaren blänka. Skicka pm till mig om du behöver mer hjälp.
  19. Vad menar du med "zombie" server. Offline server eller?
  20. Anonymiserad

    Virus.

    Du vet väl att det är olagligt att göra virus?
  21. Avast, och ett annat som jag inte säger vad det är :D
  22. Anonymiserad

    Drivrutiner

    Allt ditt antivirusprogram säger är virus måste inte vara virus....
  23. Menar du att du vill ha ett spel där du flyger modellflygplan, sånna som du bygger, eller flygplan typ som hurricane och sånna grejer? Många olika flygplan finns i YsFlight, Gratis :gitarr: : http://homepage3.nifty.com/ysflight/aircra...e.html#YSFLIGHT
  24. Anonymiserad

    Ysflight 2000

    Hej! Har någon testat YsFlight 2000? Jag skulle vilja veta om det går att importera egna flygplan i det. Simulatorn finns för gratis nedladdning på: http://homepage3.nifty.com/ysflight/aircra...e.html#YSFLIGHT om ni laddar ner det så får ni gärna säga vad ni tycker om det! Ps mitt favoritplan är hurricane DS
  25. Har redan försökt. Det finns två program i spelmappen - Sonic riders och launcher. Jag har testat båda, inget funkar. Jag har fått problem med tomb raider legend också: Det sa att min dator inte klarade av ett visst program, vilket min dator gör, så att det är nog inte spelet utan datorn.
×
  • Skapa ny...