Hoppa till innehåll

Hagge

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Hagge

  1. Flyter på utan minsta lagg i min maskig också. och ska man köra med det värsta så bör man köra igenom Vista...
  2. Hagge

    Windows Vista

    om du ändå ska köpa ny data så är det väl lika bra å ta en med dvd läsare på en å samma gång ta en kombo spelare, dvd läsare och bränare i ett....
  3. 1. Crysis 2. Call Of Duty 4 3. Oblivion PC på alla 3
  4. Hagge

    Frågor Om Crysis

    1 Allt i Crysis är inte förstörbart så där av förklaringen 2 Jag har då inte lykats kasta några fiender igenom väggar tror ej att det går heller PS. För de som vill ha den ultimata grafiken så bör man använda Windows Vista altså med Direct X 10. går även att spela i XP men inte lika snyggt DS. och för att citera Gamereactor "Det är så snyggt så man kan gråta"
  5. Hagge

    Soldier Of Fortune 2

    Hoj behöver hjälp med SoF 2 har installerat spelet och när jag startar det och det över går till laddnings skärmen (med magasinet) så stängs spelet av. Kommer upp en skärm med en blinkande röd text överst där det står Failing to initialize suit_sleeves.glm! Check to see the the model is OK! :huh: HELP MEEE!!!
  6. Hagge

    Oblivion Fakta!

    Gör som Capt Sand sa gå och snakka me counten i Castel Cheydinhal det enda som jag vet som va annorlunda med att köpa hus och det var i Anvil för där så snakka jag med en (kärring tror jag att det var) hon vela bli av med sitt hus för att det var hemsökt av spöken och jag köpte det billigt och sedan så följde en trökig quest för att få väck alla spöken. Men det kanske finns ett till hus i Anvil som går att köpa av kungen (har ej kollat så noga).
  7. Hagge

    Spel

    Håller med BF2 är mycket bättre/roligare än 2142
  8. Muppigaste buggen jag varigt med om var när jag hittade en "NRG500" så fans det ingen motor inget avgassystem och ingen framkåpa. MEN den gick ändå att köra. framlysena lyste och det rykte avgaser bakom den :cool:
  9. Hagge

    Oblivion

    Är det någon som vet hur man kan ta screenshots på Oblivin? Har provat med "PrtScr" knappen utan resultat och har även kollat på Options/Controls om det är någon annan knapp med icke. :( Hjälp mig blir knäpp (mer än vanligt) :D
  10. Håller med, spelade lite Oblivion igår och när jag klättrade ner för en stege i en grotta så såg jag ingen fiende men sedan så vände jag mig om och då komme ett j*vla troll upp i ryggen på mig.. Annars så är nog F.E.A.R. Extraction Point läskigaste spelet. 1:F.E.A.R. Extarction Point 2:ResidentEvil 3: Postal 2. Apocalypse weekend
  11. Hagge

    Ram-minnet

    Tja! har för ett tag sedan skaffat en ny dator som det sitter ett 512MB Ram-minne i (har kollat) men när jag öppnar "kör" och skriver in "dxdiag" så visar den att jag bara har 384MB :angry: Vad ska jag göra?? Kan man uppdatera minnet på någe vis lr? OCH NEJ DET SITTER INTE ETT 128 OCH ETT 256 I DATAN (256+128=384)
  12. Hagge

    Favorit Dinosaurie?

    Spinosaurus och T-Rex
×
  • Skapa ny...