Hoppa till innehåll

MilliamFh

Medlem
  • Antal innehåll

    376
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av MilliamFh

  1. Haha finns många idioter på nätet ska la säga, Men men.. 11 år skräp? Du är säkert en snubbe som sitter framför wow och tror du är tuff. och det tror ju verkligen inte du ;) Han har rätt CS suger och kommer alltid att göra! Spara er tid jag spelar inte ens wow ;)
  2. känner igen den med men kommer inte på namnet :/
  3. Level 70? första gången? Vad menar du? om det är första gången han är i lvl 70
  4. Har provat det, men hitta inget roligt med det ...
  5. HA! :lol: Ska nog prova spelet någon gång då jag bara provat L4D1 Du vet väl att han skämtade va? Ja? Vad gör det? vill ju ändå prova speler ;)
  6. BLABLA BLABLA http://img263.imageshack.us/img263/8538/dumjvel.png Vad vet du om dom inte hade något stativ eller liknande med sig till kameran? Visst ska inte säga att du har fel, men titta på filmer så ser du att den verkar bara lite tygre än vad ett stativ väger. Säger inte att RPG är äkta då dom tydligen var på en inspeling av någon film.
  7. Den tråden ska man ju ladda upp bilder på sin TV, dator och spelkonsoler, här ska man ladda upp bilder på sina spel och spelkonsoler... även fast en sak är det samma så är det ju inte exakt lika dana trådar ;)
  8. Men du kan ju gissa vilken typ av spel det är ;)
  9. Blackbox ? :( tänkte det samma... även om det brann eller slogs i spillror när den kraschade så måste det ju finnas något man kan rädda av den, om man nu ens hittar den :huh:
  10. HA! :lol: Ska nog prova spelet någon gång då jag bara provat L4D1
  11. nej det var något svenskt jaktflyg plan, var 11 år kommer inte ihåg namnet. MEn vad fan är problemet jag hade fel? Fan vad tråkigt liv ni måste ha som måste kommentera var sitt inlägg om att jag hade fel
  12. vilket är roligast av dom? :o
  13. HA! vart kommer allt i från? ;) Så klart jag har suttit i en helikopter och ett jaktflygplan. även fast inte jaktflyg planet var i luften då och tycker du det där ser ut som en film kamera är du fan dum i huvudet <_< inte så bra bild jag fick men tittar du från 2:00 till 2:30 så ser du http://img263.imageshack.us/img263/8538/dumjvel.png JA jag hade fel? plus jag spelar inte cod4 sorry ;)
  14. känns det bra nu när du hade rätt? :) Exakt, men jag sa aldrig något om att dom sköt utan att han siktade .
  15. och du e såklart expert på vapen? Nej ingen expert men jag kan ju lite hur olika vapen ser ut och hur man använder dom, och man ser direkt att killen håller i en RPG-7! Du kan både se det på hur han bär den (halv släppar) och stolken ;)
  16. HAHA! ;D riktigt konstig avlång kamera på 1,5m då ;) Så klart det är en Ac-130! det ser man direkt på skärmen och även på skotten ;) Varför säga imot när du inte kan ett skit om vapen? :)
  17. Så soldaterna får skjuta sönder dom som dom tror håller i vapen?Läste förut att några soldater sköt ihjäl en kvinna som höll i en stekpanna för dom trodde det var ett vapen. Det har typ varit stider överallt där, dessutom så bor dom där. Tycker det är deras egna fel (eller iaf en av dom) då dom(han) hotar AC-130:n med en RPG-7 -..- EDIT: som 2:19 ser du killen närmast krosset i mitten hålla i en pinn liknande sak det var en RPG-7, några sec senare kommer en kille och pratar med honom och pekar på AC-130:n. RPG killen går i väg och lite senare ser du honom bredvid vägen försöka få in siktet på AC-130:n, efter som man bara har ett skott och det tar runt 10-40 sec ladda om med den är det ju inte så smart att bara skjuta iväg så han väntar' EDIT2: fast runt 34:00 känns det lite dumt gjort att skjuta precis när en snubbe går förbi huset dom sak spränga -...-
  18. MilliamFh

    Ip

    Vad bubblar du om? Nej men asså IP o så, är inte det personliga uppgifter?? Går att byta på 5 sec, går ju knappast att byta din hemaddress lika fort.. Din adress är oxå personliga uppgifter men det går att hitta på 10 sec på eniro om jag vill ;)
  19. Håller med där, fastän jag spelar FPS till konsol.Left 4 Dead 2 tex är ju såklart bättre till dator, men jag tycker det är väldigt bra till konsol också. OnT: Har fått 1000G på 50 Cent Blood on the Sand nu. :D HAHA!! spelat CF, Mw2, caoch massor annat till dator och ägde, fick 10 i K/D efter 20 matcher på mw2 men ändå gillar jag mer att köra på PS3 där jag har 2 i K/D ;) Det är bara så mycket skönare att stryra med konsol :king:
  20. Var på ett CS lan på min skola och några spela mw2 (var ett två dygns lan, så man tröttna på Cs) och alla av dom cheata! Men hur vet du att du inte mött fuskare? det är inte direkts så att man märker alla, t.ex hur kan du märka om någon använder ett program så han kan se vart du är hela tiden? varför köra på dator, där det är fullt med fuskare som på nästan alla andra FPS spel till pc? :huh: För att fps är bättre på dator? Det säger bara dom som verkligen suger eller aldrig provat på FPS till Ps3 eller Xbox360 ;)
×
  • Skapa ny...