Hoppa till innehåll

Wadesy

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Wadesy

  1. Ditt "gäng" har inte gjort det! Blipfusk123 min kompis har gjort det! Jag gjorde blipville megahacker v1 och v2 Jag jobbar på v3!
  2. Jag är för f*n theawsomevideos! OCH JAG SÄGER ATT NI EJ FÅR GÅ IN PÅ SIDAN ÄN OCH LADDA NER ÄN!
  3. testa den här länken: Klicka här, registrera och sen bara pröva spelet
  4. Wadesy

    Musicmanager

    Testa detta coola music manager spelet jag hittat! Klicka på länken nedanför: www.musicmanager.se Sedan är det bara att registrera sig!
  5. Wadesy

    Hjäälp!

    Jag klarade just alla "cases" och pratade med Issabella men när jag dödat typ 10 swat personer och var på taket och skulle fly fick jag ending: *Ed kollar runt i kikare* Ed: ooh man this ain´t looking good Ed: Don´t matter how bad he wanted he´s scoop Ed: But, when your dead your dead *zombie kommer och äter honom* Ed: WAAHHAAA
  6. Wadesy

    Zombie Fever :d

    Okej här är undersökning vilka zombies ni gillar: Rösta nu: A: Långsamma B: Snabba C: Jag gillar gurka
  7. Wadesy

    Zombie Fever :d

    kan du ge mig länk till delar av filmen? asså te.x shaun of the dead part
  8. Wadesy

    The Urbz

    Jag brukar bara: 1. fixa pengar 2. fixa respect 3. fixa en flickvän. den flickvän jag har nu: Roxanna [ hårding ] hon ger dig hemligt uppdrag! Ja sen fixar jag så jag kan gå vart jag vill! Jag började om för först hade jag Xbox nu har jag 360 så jag började om! Klarat ut det redan -.-
  9. Wadesy

    Min Sa-mp Server

    Jag jobbar på min server då och då här är saker jag måste göra innan: 1. jag bor ju i lägenhet och är 2.a på kö och nr.1 måste säga nej eller så dröjer det längre 2. jag måste packa upp den igen 3. jag ska koppla ihop den Så det kan ta max 2 månader ( om jag är lat ) Men man ska bete sig som IRL och tjäna pengar genom att söka jobb.
  10. Det är kul ibland men zombiesarna är skumma.
  11. Asså vrid den där högra så den pekar på 20 Vrid den vänstra så den pekar lite nära högra. Testa runt lite för jag VET att högra ska peka på 20. Spelade 2 player det var bättre för annars är alla gjorda puckade.
  12. Wadesy

    Dead Rising

    Jag brukar bara vänta tills han ska ladda så hoppar jag överbardisken och tar sniper vapnet och låter honom kasta iväg mig tillbaka så skjuter jag honom i skallen tills han dör. Väldigt kul också hur han låter när han är slut, haha Damn mister... go on now och lemme go istället för let me go!
  13. Wadesy

    Dead Rising

    Asså såhär gör du för att kunna döda några enkelt. först så dödar du sniper familjen. Alltså slå på en av ungarna och så skriker någon te.x JACK! Så dödar du båda med snipervapnet och tar alla vapen. Går till parken där du möter 3 brottslingarna skjut dom långt ifrån så ser dom inte dig. Ta deras machine gun från bilen när dom är döda så dödar du Sean lätt! PS krävs minnst 2 juice för att överleva fight mot Sean
  14. Man kan inte bli gammal.När du klarat ut det så kan du åka vart du vill.
  15. Jag tror du kasnke kommer gilla den här mera!
  16. Spök bilen finns! Ok, så ni vill att jag ska förklara var den finns alltså? Ok, då ska jag förklara då! Det är så att spökbilen finns mitt ute i skogen på GTA San Andreas där leatherface och bigfoot skulle finnas. Men dom finns inte så vem behöver diskutera det?! Bilen ligger halv trasig och går ej att laga. Här är mer information för er som vill veta om dessa typer! LEATHERFACE Leatherface är ett påhitt men Rockstargames tänkte ha uppdrag där man ska klara sig från honom, men det blev inget av för vissa tyckte att det bara var töntigt ( Håller med dom ) Aja om ni endå vill försöka fortfarande så finns han mitt ute i skogen eller skulle han egentligen ha funnits där! Man kommer se ett trasigt hus med blodfläckar här och där och en motorsåg någonstans i närheten. ( Detta finns ej har jag sagt! ) BIGFOOT Ja, Bigfoot är en av det myter som inte finns med varsogod om ni vill pröva! Bigfoot skulle man egentligen kunna skjuta i san andreas och tjäna på det men det blev inte av. Kolla helst inte på bigfoot filmer för att bevisa för någon för dom flästa skriver text i filmerna: TITTA NOGA! Och så kommer det ett kusligt,ruttet och halvuppätet ansikte inzomat på skärmen! Vissa gör bilder för att bevisa men tro dom inte! Dom har jobbat hårt men inte så hårt så vi går på det! Som om att hälften apa hälften människa skulle finnas i ett action spel. Det är ingen idé att ens försöka hitta honom! Fast det finns en sak som kan fixa det till att han finns! Jag ska förklara "prylen" Den kallas för "Bigfoot mod" och den har jag själv prövat instalera på mitt GTA på datan. Det tog bra plats och så tröttnade jag. Det var gjort av rockstargames men buggar, MYCKET BUGGAR! HAJARNA Hajarna är bara några påhitt! Men det finns en download som gör så delfinerna blir till hajar som kan döda CJ! Hajarna finns ej! CRAZY KILLER Crazy killer är bara ett påhitt också alltså crazy killer är ej så poppulärt i lögner men den finns egentligen i GTA san andreas. Om man är ute i skogen där det är dimmigt och regnigt och man hukar sig ner ungefär i området "Beck & Bay" så tar man fram en kamera och försöker fota något... DÅ! Då kommer något svart bakifrån och CJ gubben dör! Riktigt skrämmande för vissa första gången! LOCKNES Locknes är ett påhitt men jag laddade ner moden en gång... DET ROCKADE FETT! När man var villse i havet var det döda personer på botten av en samling med trasiga båtar! Jag styrde så CJ började dyka med fusket: Odänligt syre. Så kollade jag runt... Efter några minuter tröttnade jag och tänkte simma tillbaka till Värld 2 Men när jag kom till ytan så åkte CJ ner i vattnen av något som drog tag i honom och så stog det "WASTED" som vanlig när man dör. Ladda inte ner moden för den tar mycket plats och man tröttnar! LYSSNA! Asså ni som fortfarande tror på det här! SKIT I ATT SÖKA OCH GE UPP! Ni kommer aldrig hitta något som intresserar er!
  17. Prova att slå så hårt du kan på den! Om det inte funkar, stäm Logitech...
  18. Wadesy

    Hjälp!

    Hur gör man sen då för att ändra lösenord?
  19. Hade en mentor förut som även var våran Mattelärare, hon heter Lena. Hon hör aldrig vad man säger, hon har problem med hörseln. Hon har en sjukdom så att hon inte kan stava (har glömt vad det heter) Plus att hon har en son som är typ 25 år som heter Bruno som brukade vara våran vikarie om hon var sjuk, han var inte ens lärare. Bruno skulle läsa och han pratar så j*vla snabbt att man inte hör. Och om man frågar om han kan prata långsammare sa han bara att man skulle lyssna snabbare:P OBS! inte min användare OBS! (Min lillebrorsars, fast orkar inte logga ut :P)
×
  • Skapa ny...