Hoppa till innehåll

Silence

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Silence

  1. Silence

    Cool Länk

    drugslordsgames....är det...haha...grym sida, det ni ser när ni trycker på länken...är inte mycket...men...det hjälper mig iallafall... :lol: ..så...tryck på!
  2. Silence

    Cool Länk

    tryck på den här länken, o kolla, hur grym som helst :rolleyes: [bORTTAGET!]
  3. haha...men är inte svenskarna perversa då.... :P ....eller?
  4. det har du rätt i.....hoppa för att kunna hitta den "lilla bit" av hela mixen som man gillar....så.... ;)
  5. lunar är rena s*iten....enligt mig....och det gäller blip också....usch :angry: ...men msn....det är lätt det bästa....
  6. När man ska ladda hem musik....lixom filmer osv. vilket program är bäst att använda....dom jag vet är Kazaa (vilket gav mig virus), Dc++ och WinMX (vilket jag har nu)...men vilket är bäst....många säger Dc...men....alla tycker olika...så...vilket är bäst??
  7. med ":S" menar man att...."typ" man mår illa av det....att man blir att må dåligt vid bara tanken på det...haha :lol: ......typ....och...Günther...att han var svensk visste jag inte :o ....jag menar...Günther med ett tyskt U....att det ska vara ett svenskt namn....hmm.....det var som sjutton :huh:
  8. ne ne ne ne....finns ingen som "äger sönder" Rammstein inte....bara att inse fakta....Rammstein är Bäst :rolleyes:
  9. måste göra det om o om igen....samma ställen....olika job....väldigt tråkigt <_<
  10. håller med....kanske vore bättre om man tog bort dom ur låten....och hade bara Günther....inte för att jag tror att det skulle bli bättre men.... ;)
  11. Silence

    Rally?

    Colin Mcrea 3 e bra....och betydligt bättre än 4;an....
  12. både Teeny Weeny String Bikini och Ding Dong Song är grymma....fast...finns det inga fler låtar från Günther???.....finns det bara dom två???....(kan inget om han, vet knappt vem han är ;) )
  13. va...80 minuter lång Rammstein låt...eller mix...kanske man ska säga...men...ojj :o
  14. så mycke svårare än så är det inte....bara det att man inte kan låsa upp alla "mål"...måste ha vissa job för att låsa upp dom....vilket jag tycker är Extremt dåligt :angry:
  15. vadå...Ramstein....Rammstein heter dom....Ramstein var en flygolycka i just staden Ramstein då....många tror att gruppens namn kommer från just namnet på flygolyckan....men enligt Rammstein dom själv kommer det från ett annat tyskt ord....haha...o vem tror på det :P ....
  16. jag behöver hjälp me detta omöjliga spel....asså...jag letar efter nån snubben som kallas "teacher"...han ska tillhöra dom där med röda munk rockar...som alltid försöker döda en....jag har kört fast på när man ska till Greenford Prison och hämta honom...jag har fått tillstånd av prästen att hämta honom...jag går dit...men när jag är där....finns det inte en enda snubbe i finkan...så....vart är han....eller....vem ska jag prata me....har jag missat nåt eller.....och jag behöver verkligen hjälp....!!! :unsure:
  17. Är det nån som vet om det kommer en DVD-box med alla tre filmerna i....Sagan om ringen, Sagan om de två tornen och Sagan om konungens återkomst....Mena det att det kanske är lite onödigt att köpa alla tre filmerna om det ändå kommer ut en hel box med alla tre filmerna, kanske blir billigare....???
  18. det har du rätt i men....Harry Potter....nja ;) ....faller inte in i min smak riktigt!
  19. jag tycker att allt som har med Harry Potter och göra....Su*er.....gillar inte Harry Potter... :angry:
  20. lätt :huh: ....det var ju inte ens nåt fusk...vad jag vet...så skulle man köpa tapeter eller nåt.....flera gånger på samma ställe...så kom det pengar....det är väl inte något fusk...mer likt en bug.... <_<
  21. precis....så här svårt är det inte att fuska till Sims på dator inte... <_<
  22. haha....alla tycker olika om allt....så.... :D
  23. haha...jag tänker forsätta hacka på kingdom hearts...För det är så himla dåligt...haha :lol:
  24. är den nya harry potter film nåt och se....kan inget om sånt här så....?? :rolleyes:
×
  • Skapa ny...