Hoppa till innehåll

Dimmer

Medlem
  • Antal innehåll

    58
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Dimmer

  1. Det är ju rent sorligt att läsa disskutionerna här på forumet, ungefär 95 % av användarna verkar vara under 10 år och varenda tråd urartar på grund av onödiga kommentarer som sen naturligtvis måste besvaras. Fattar inte att jag fortfarande skriver här.
  2. Anders och Måns är kul, snart kommer andra säsongen.
  3. Spelen är väl kul ett tag, kortspelet är genialt men filmerna är bara till för att underhålla småbarn som inte lärt sig läsa textningen.
  4. Jag lyssnar på 50 % metal, 25 % klassisk musik och 25 % övrigt. Favvorbandet är TOOL. Så underbart bra, men jag gillar också In Flames, Dark Tranquillty, Children of Bodom, A perfect Circle osv. Men all musik av klass går hem.
  5. Klart häftigt spel! Måste skaffa mig det någon gång.
  6. Måste säga att du ger ett väldigt moget intryck, 0013.
  7. AAAAHAHAHAHAHAHA!!! OOT är ju liksom framröstat som ett världens bästa spel och framför allt musiken i spelet är helt fantastiskt.
  8. Det är ju inga superspel precis, något av dem, men om du skall ha något av dom så får det blir DD.
  9. Självklart snakear man om det är en bana som passar för det och då är ju Black Bull bäst. Rekordtid på Mute City: 00'56"389. Men om det är en bana som inte passar för att snakea så kör jag på egenbyggda svävare. Frostlynx kanske.
  10. Ehh... Jade Empire släpps 2005... Unreal Championship (inte Tournament) ska komma någon gång under sista kvartalet 2004, vilket alls inte behöver vara innan 9:nde november... Star Wars Battlefront ska komma den 24:de november... Half-Life 2 ska släppas till Xbox 2005... Brothers in Arms ska släppas 2005... Kanske skulle läsa på lite innan du postar... Förresten stinker hela tråden fanboyism...
  11. Hört vilka? Dom du gillar eller dom till Mega Driven? Det stämmer att jag inte har hört något Triple Threat: Sonic Heroes Vocal Trax men i det här fallet litar jag på SPs ynkliga 1:a. Tror att ditt val av soundtrack har något med att du har en avatar från Sonic-serien också.
  12. samfisher Ifall jag skulle vilja ha svar på den frågan skulle jag läsa § 1.3.
  13. Markoolio är skön. Inte för att han gör så bra musik men han har humor. Och så har han gått på min skola.
  14. Får väl ta och lyssna lite på Arch Enemy då om dom nu är så kungliga. :)
  15. Usch, The Quiet Place är ju en av In Flames klenare låtar. Tacka vet jag Trigger och Pinball Map.
  16. Öhh... jag vet ju ungefär noll om spelet. Det blir iaf inget köp innan jag har läst några recensioner.
  17. Hehe... Ozoon, din gamle räv. Självklart att du håller till här. Inte klarar väl du spelen hederligt? :rolleyes:
  18. Heh, bokad sen länge på Webhallen. :D
  19. Äsch, inte en suck att ett Sonic-spel kommer med på en topplista över bästa spel-soundtrack. Möjligtvis då dom till Mega Driven, då var det ju fart och fläkt. Men bästa är ändå Castlevania: Symphony of the Night. När man kommer in i slottet och Dracula's Castle strömmar ut högtalarna är det magi.
  20. Jag har just en Creative MuVO 2 1,5 GB. Den är 5 dagar gammal, jag håller fortfarande på att fylla upp den.
  21. Klart Ticks and Leeches med Tool. 8 min urladdning.
×
  • Skapa ny...