Hoppa till innehåll

Champion

Medlem
  • Antal innehåll

    277
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Champion

  1. Fuska.se är en död sida? Ånej. Fuska är inte dött, mycket annat är dött men fuska är så levande som det kan vara. Aldrig har fuska varit så bra som det är nu, aldrig har det varit mer perfekt. Vi ska vara glada, tacksamma att denna sida finns. Det finns så många spel där ute som är för svåra, för många gåtor som inte är lösta, för många sanningar som aldrig kommer fram. Ånej, fuska är inte dött, fuska har kraften och viljan att leva vidare, och det kommer det även göra. I många år till ska vi se fuska stiga och stiga, att en dag bli det största och bästa som gjorts. Fuska kommer aldrig dö ut så länge det finns folk som skriver kvar här, dessa vill jag tacka, dessa personer är hjältar. Ni vet vilka ni är. Ni är bäst! En vis man sa en gång till mig: "Anders, du kan klara det här, du kan besegra honom." Men det gjorde jag inte, jag dog inombords. Aldrig har spel varit så förnedrande förrut. Men då såg jag ljuset, ljuset från hans datorskärm. Namnen, skratten, texterna som lös upp från fuska.se Aldrig har jag sett så klart förrut. Jag bestämde mig för att gå med. Fuska har haft sida bra och dåliga dagar, men alltid har glöden, hoppen och vänskapen levit vidare. Vi har förlorat hjältar som Soffan, 0014, Kexx3 och Joy, men det finns även nya hjältar. Hjältar som säkrar får framtid, fuskas framtid. Jag lämnade själv sidan ett tag, begav mig till den mörka verkligheten. Men det kom en dag då jag hade chansen att återvända. Chansen att vara med om allt här. Jag tog chansen, jag är här igen. Jag ska kämpa för att fuska ska vara den sida den förtjänar att vara. Det här jag skrivit nu må vara struntprat, eller inte, jag bryr mig inte. Jag vill bara att ni medlemmar ska förstå att vi måste kämpa, vi kan aldrig ge upp. Jag må heta Champion, men vilka är mästarna? Det är ni, moderatorerna och admin, utan er är fuska ingenting. Ingenting. Fuska.se kommer leva för alltid!
  2. Jag är på jakt efter en låt/melodi. Den förekommer ofta i serier filmer när något stort/underbart/mirakulöst händer (ingen hallejula eller så) och den medverkar väldigt ofta i serien Drawn Together, är även med i ett Simpsons avsnitt då Marge passar Rod och Tod och den spelas när hon lär dem gunga gungbräda. Den har samma melodi som låter Song of Joy, men det är inte exakt samma, det är ingen sång i den melodi/låt jag letar efter. Jag undrar nu vad denna melodi/låt heter. Mycket tacksam för svar! /Champion
  3. Svår fråga. Får väl bli ett Wii och kanske några plagg. Man kan alltid drömma och önska. Får se vad tomten kommer med.
  4. Champion

    Omröstning

    Lätt fråga får ett lätt svar, TV6, sexan eller fd ZTV är Sveriges, nordens och kanske Europas bästa kanal, hur mycket bra går inte där egentligen.
  5. Smiliesarna som fuska.se använder tycker jag håller hög standard om man jämför med andra sidor. Dock tycker jag de som är för stora, till exempel :bah: borde tas bort och ge plats för bland annat som sagt xD och :S.
  6. Elite chattare är ingen medlemsgrupp. Det är mer en hedersrank för att man är aktiv i chatten. Alltså ska det inte ha en egen färg och vara en grupp.
  7. För att vara ärlig förstår jag inte ett dugg av vad du snackar om? Du kan väl skriva meningar så att man förstår och formulera dig lite tydligare i alla fall.
  8. Hur jobbigt är det att kolla på en tråd och konstatera att den är löst? Det är bara att anmäla om man stör sig på det eller bara ignorera det. Jag tror att journalister skulle fungera en vecka, om ens det.
  9. Vad jag vet kan man inte det. Kanske du kan fråga admin eller någon moderator.
  10. Varför finns det en signatur regel? Jo, för att det blir för mycket text annars. Om man lättar på trycket så har regeln ingen verkan.
  11. Jag har nyss upptäckt att vi har en forum moderator på The sims forumet. Behövs det inte fler forum moderatorer på andra forum? Jag tycker att det borde finnas forum moderatorer på de aktivaste forumen. Sen undrar jag också vad som krävs för att få en sådan position?
  12. Nej, hon är mycket bra. Faktum är att alla moderatorerna gör ett bra jobb, därför jag vill att de ska vara aktiva.
  13. Här är min lista på hur jag hejar på lagen: 1. Färjestad 2. Frölunda 3. Leksand 4. Luleå 5. Brynäs 6. Modo 7. HV 71 8. Djurgården 9. Timrå 10. Linköping 11. Södertälje 12. Mora
  14. Champion

    Svampbob4life!

    Tycker de flesta barnprogram är ruttna. Dessutom är Family Guy bättre än the simpsons och enligt mig det bästa någonsin som visats på TV.
  15. Champion

    Zelda Film

    Snarare onödigt. Blanda inte in anime och manga i Zelda. Det har redan förstört tillräckligt.
  16. Avatar regler: - Den får inte vara större än 125x125. - Den får inte vara större än 12kb. - Den får inte vara animerad. - Den får inte bryta mot regler/lagar. - Den måste vara av gif,jpeg,jpg,png. - Du kan behöva uppdatera sidan efter du bytt, högerklicka och tryck uppdatera för bäst resultat.
  17. Det är ju ändå FYND. Då ska det väl inte vara lätt att få tag på?
  18. Okej, då kanske jag missuppfattat det lite. Men ren fakta är att Ytterman inte var inne på länge förrut och att inte heller Dannie var det. Dessutom har ju Draghon inte varit inne på ett tag.
  19. Kazen, jag har inte påstått att alla är oaktiva, men jag har ju inte ens sätt vissa här. Jag är inne varje dag. Men jag tycker att en moderator ska skriva mycket.
  20. Varför kör de då med osynligt läge? Det är väl bättre att man får veta att de är här.
  21. Man kan skriva inlägg och man kan när som helst byta tillbaka.
  22. Klart att de ska ha ett liv, men är det moderatorer innebär det ett visst ansvar, då ska det också sköta sitt jobb. För det är ett jobb. I verkliga världen kan man inte bara strunta i jobbet, jag ser det som ungefär samma sak här.
  23. Jag har kollat runt massor på sidan och konstaterat att vissa moderatorer inte är så aktiva. De är säkert inne på forumet och kanske även skriver ibland, men jag har nästan inte sett en enda moderator på senaste tiden. De flesta verkar vara inne rätt ofta, men för att vara helt ärlig har jag inte sett Dannie eller Ytterman vara inne en enda gång under min tid här på fuska. Draghon har inte heller varit inne på senaste tiden. Jag tycker inte det är aktivt nog, är man moderator ska man väl vara inne mer än medlemmarna. Jag tycker alla moderatorer ska skärpa sig, eller kanske inte vara moderator om ni inte klarar av det. Jag säger inte att någon är dålig eller dömmer inte heller någon individ, men i det stora hela är det inte aktivt nog på moderator sidan. Jag hoppas inte att detta är för likt den andra tråden om moderatorerna, där stod det ju om annat. /Trayton
  24. Ja, det visste jag för länge sedan. Men det är så konstigt, ser mer ut som en errorsida.
  25. Jag köper alltid alla mina spel på internet. Jag rekomenderar webhallen.
×
  • Skapa ny...