Hoppa till innehåll

BeerIsGoodForYo

Medlem
  • Antal innehåll

    116
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av BeerIsGoodForYo

  1. Hej de är jag igen ;D. Nu är de så att ja får en sketlång error text när man skriver www.wow-europe.com Får ni också det? eller är det bara jag?
  2. Joda. Men asså det går inte att använda sitt SQ heller. är det inte maintenace på blizz hemsidan förresten?
  3. 02.00 idag natt så kunde jag köra iaf. Men har jag verkligen blitt hackad? /cry
  4. Hejsan, när jag ska logga in så står det att mitt acc namn & Password är fel. Är detta bara för patchen eller är de något som hänt? Tacksam för svar. ha en bra dag :D
  5. Jag som inte alls är så kunnig bland dessa addon filer tänkte ta bort några add0ns, men så häde det att jag råkade ta bort några som tydligen inte funkar om jag reinstallar dem. Är det någon som kanske kan skicka sin add0n folder så jag kan see om de funkar på det sättet? :P
  6. Ook, jag kopierar wow mappen från C till D discen nu. Så om ja kör en repair efter, blire bra sen eller behövs det inte?
  7. Nu är det såhär, att jag har för lite minne på disk C eller vad den nu kallas och ja undrar: HUR kan man liksom göra så att patchen hamnar på disk D istället? den har så mycket mer minne och kan lätt klara av denna patch, skulle uppskatta om ni kunde göra en rätt så lätt walkthrough här, hare bra!
  8. Jag undrar om nån vill köpa Fifa09 billigt av mig för 249kr. Om du är intresserad så kan vi mötas på Trångsunds Tågstation om du gärna vill de. Jag har bara spelat de 1gång, och tyckte de var skit. Om du kontaktar mig väldigt snart så kan ja dra ner priset till 200kr om du vill det. Skicka privat mess om du vill ha lite mer info om det, så skickar ja mitt nummer där. Gott nytt år.. snart :P
  9. God juul , och tillbaka till tråden. Ja nu är de såhär att när jag ska försöka fixa in min guild på listen via bosskillers.com så står det att man ska välja vilken server den är på, Fast Chamber of aspects finns inte med, eller har ja bara missat den? Vore bra om ni kunde ge mig nå svar angående detta.
  10. Delar inte mitt acc med någon och har aldrig gjort det. Förresten så har man MVG i engelska, så jag tror jag kan ett och annat om just engelska.
  11. Nu är det såhär, ja satt uppe inatt o farmade heroics me min guild, när ja plötsligt blev dc. Jag testade o logga in, stod att mitt Acc var suspended. Så ja kolal min mejl o se varför de var så " we belive theres someone else playing on your account" f*n ta er j*vla idiotf***or ( ursäkta ). De har bara varit jag på mitt acc, ja har virus skydd o allt annat för att undvika ett hackat acc ( konstigt lösen osv ). Värsta är att de är på 24timmar. Skärp er blizz, och tänk lite me era huvuden och inte me röven ( ingen reply på denna mening please. ) Vad kan jag göra förutom att vänta på tröghuvuderna att lära sig lite bättre?
  12. Jag har tk me min guild Kung fu panda vid 8, fix plx ;D http://www.youtube.com/watch?v=kgLqfLeQQio ( han glömde lägga till den förräns idag ) men vi gjorde den pre patch.
  13. Asså vafan e detta för j*vla skit? ja kunde finfint logga in för 30min sen, nu händer detta? vafan e detta för j*vla skit? Spelar på Hellscream. namnlös.bmp
  14. 1, ;) tjenare, jo som sagt = patchproblem. Jag har laddat ner allt, dock inte själva grejen där patch notes kommer upp, för den står bara still, de står dock också; waiting for files to close. 2, några Ideer på vad man ska göra? ska ja testa o starta om datan? Men om jag gör de, måste ja redownloada allt annat eler är de fortf kvar då?
  15. hejsan, de är nu så at ja kollade på en wow film för nåra dar sen, men kan nu inte hitta den längre... De var på Filefront.com ja tror jag såg den. De var när purged dödade Sapphiron, efter som inte ja kan hitta den, kan ni försöka hitta den? :rolleyes:
  16. lol ni är inte inne? ja är de, och min lvl 30 low ridah är fett me sköön.
  17. vissa servrar är uppe men.. Vafan komigen hellscream >.< om någon har en ally lvl 70 på hellscream, säg de här =)
  18. läs lite också, läs däre står breaking news vid inloggningen, så hittar du nånstans blabla bla 14.00.
  19. WHAT THE FLUX!? 14.00 eller missförstår ja mig?
  20. Och vartfan fick du de ifrån?
×
  • Skapa ny...