Hoppa till innehåll

malcp

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av malcp

  1. Det beror ju helt klart på vilka personligheter dom i din nya klass har. 1, Nej det är inte kul (okej i början är det väl kul med en ny skola och nya kompisar etc), vi har ingenting att göra på rasterna mer än att lyssna på musik med våra mobiler, dra till affären osv.. sen kommer det med betyg, man måste kämpa otroligt mycket mer, en sak till; skolan har ALDRIG i hela världshistorien varit rolig. 2, Vissa blir mobbade, men det beror på som jag sa tidigare. Mest nördar/töntar/fula i min skola som är mobbade (Uttrycker ful från mobbarens ögon). 3, Nu kommer de; man behöver inte ha gjort någonting för att bli mobbad, utan man bara blir de.. I min skola är det ganska kul ändå där säger lärarna till eleverna som mobbar, MEN, eleverna bryr sig knappt eftersom lärarna är för snälla och dom blandar aldrig in föräldrarna i de. Och imo så är det rätt töntigt att tjalla till läraren, jag hade bara knockat han. - Kan också tillägga att jag mobbar också folk. Inte på något hårt sätt utan mer på skoj / för skojskull.
  2. För att inte nämna att vårat schema suger och att dom förlänger dagarna genom att flytta en viss lektion till slutet av den tidigaste dagen så slutar vi 13.30 på Torsdagar dock är det en av dom tråkigaste dagarna pga att vi har dom absolut tråkigaste lektionerna och ingen rast överhuvudtaget (Bortsätt från 5minuters rasterna mellan lektionerna och lunchen då vi bara äter).
  3. malcp

    Diablo 3?

    Flagship studios, den fantastiska delen som lämnade Blizzard för ett tag sen för att göra sitt egna spel. Under tiden har dom hållt på att konstruera så kallat "Diablo 3" men eftersom Diablo var copyright hos Blizzard var dom tvungna att komma på ett annat namn. Vilket detta blev "Mythos". Själv har jag spelat test betan lite grand och spelet är fantastiskt, inte den tråkiga kantiga Diablo 2 versionen utan en mycket bättre uppbyggd version av Diablo 2. Vet dock inte när spelet kommer men betan är igång. Har du tur får du en beta key och download link av flagship studios bara att gå in på; http://www.mythos.com/ - Eftersom betan har varit igång någon månad kanske dom stänger betan och ca 1-3 månader, sen ett tag efter de så kommer Mythos släppas.
  4. Nej jag vet. Men jag sa också att den är det bästa tanking djuret eftersom den har mycket liv och armor.
  5. Man ska absolut ALDRIG ha ett pet för att den är cool. Rare/elite spelar ingen roll, dom blir fortfarande detsamma som en normal, bara färgen är annorlunda. Bear håller aggro bäst av alla, stomp aggroar många ja.. men bear har en snabbare och effektivare aggro attack "Growl". Den tål också mer än en gorilla, vilket gör den till de ultimata tanking djuret.
  6. Jag har en level 70 troll hunter med nästan full epic. Den är just nu marksmanship speccad eftersom i 70 är det mest PvP som gäller. Info: King bangalash är som en normal cat i level 43, DPS:en blir som en normal cat i den leveln efter du tamt den. Spelar ingen roll om den är elite, den blir som en normal cat sen. King bangalash är dock inget bra val, den är ju inte precis dålig men, men.. Jag testade själv detta och jag jämnförde med en annan cat i den leveln, det är ingen direkt skillnad på dom (Bortsett från färgen). I PvE ska du ha Bear. Eftersom den håller bäst aggro, har mest HP (turtles har mest armor men dom är sämre än bears). Vilket gör att du kan ha flera mobs på dig samtidigt (bara den tankar). Detta funkar inte med cats eftersom cats dör för snabbt och håller inte aggro bra. I PvP är det cat som gäller. Ingen brukar döda djuren så dom behöver bara hög DPS. Cat slår snabbast och skadar rätt mycket så du ska ha en cat i PvP. Vill du ha en cat med prowl och dash läs detta. Du hittar den första med prowl i Hillsbrad foothills, precis vid kanten av Alterac mountains (Norra hillsbrad). Dom är runt level 24 om jag inte minns fel. Om jag inte minns fel hittar du de första djuret med dash i Stranglethorn Vale. Den som har de heter "Stranglethorn tiger" och finns i stort sätt på många ställen på den västra sidan av floden. Dom här är runt level 32-33. Du behöver inte tama ett djur som har både och, utan när det står någonting om att ditt pet har lärt sig prowl/dash rank:1 så har du den. Vilken cat du en tamer kan då lära sig de.
  7. Information: Deletar man en gubbe och vill ha tillbaka den så får man tillbaka ALLTING som gubben hade på sig (inte lönt att ta tillbaka en level 16 även om man är nybörjare -man förlorar ju karaktär återupplivningar). Blir man hackad och han som hackat den har disenchantat allting och tagit alla pengar så måste man förklara för blizzard vad man hade på gubben om man nu vill ha tillbaka den (inte lönt att ljuga). Det finns begränsningar på hur många gånger du får tillbaka din gubbe. Blir den hackad och han som hackat den deletat gubben får du tillbaka gubben (du måste förklara vad den hade om han tagit allting etc..) utan att de räknas som 1 "återupplivning". Hoppas detta hjälpte.
×
  • Skapa ny...