Hoppa till innehåll

SneekerN

Medlem
  • Antal innehåll

    236
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av SneekerN

  1. SneekerN

    Betatestgamers

    Man måste även ladda ner en codec står det för att kunna se videon, men det är ingen video, utan en .gif bild, jag tycker att sidan verkar suspekt.
  2. Jag fick 4 Counter-UAV's på en emergency en gång. Min bästa var nog 1 AC130, 2 Sentry Guns och 1 ammo resupply.
  3. 1-67 just nu, spelar inte så mycket längre.
  4. Jag har nästan samma sak med min tumme, varje gång jag lägger den på lillfingret börjar jag darra som fan. Någon bugg med nervsystemet. Windows tycker du ska formatera om.
  5. Tänker lira lite nu. den som vill joina kan adda mig på steam: [email protected] OnT: 61, första prestige. Behöver tips på hur man snabblevlar, det börjar bli lite tråkigt. OffT: 500 kills med SPAS-12!!!
  6. Kolla machinima, de har en del.
  7. Du har blivit utsatt för nätfiske, det fanns en keylogger i den filen. Lycka till.
  8. Dålig tur du hade att bilnycklarna inte for ut då. :) Tur i oturen kan man ju säga.
  9. Det finns en fjortis på våran skola som spelar dum men har MVG i Matte. Tycker jag är väldigt tragiskt. Jag har fört en diskussion med henne och hon kom med en del bra argument som faktiskt betydde något.
  10. Håller med, och skulle även bytt hårddisk till en 500GBare. Endast en 70-140 kronor mer. Tänk på att med en 320gb kommer du ligga på ungefär 280~GB. Glöm aldrig bort att skaffar man en 320 gb är det oftast för RPM. Skaffa hellre en till som är segare så du kan ha ditt operativsystem på 320 gigarn och allting annat på den andra. Eller så köper du en 32GB hårddisk med 10000 RPM. :>
  11. 7.2 på richterskalan skulle jag tro.
  12. Håller på med exakt samma sak. Grejen är ju att jag prestigade nyss och håller på att skaffa Akimbo på G18 igen. Dem är ju BEAST.
  13. Fick en triplesprey med Tar i förrgår, synd att jag inte filmade-.- Jag använde Tar-21 innan jag Prestigade igår. Riktigt skön. Just nu använder jag Vector med Maraton och Lightweight. Tills jag får Akimbo på den.
  14. Din tvillingbror går i en klass högre än dig? TVILLINGbror.... TS kanske är efterbliven? Perhaps.
  15. Sjävklart är det ju så, men man kan ju alltid säga till sina kompisar att kika in och säga vad de tycker. ;D
  16. Din tvillingbror går i en klass högre än dig? TVILLINGbror....
  17. SneekerN

    Är Din Far Lat?

    Eftersom du tydligen lever på 50-talet så har du nog ingen aning om vad som snackas här, därför har du ingen anledning att börja komma med dina inlägg som är totalt onödiga för just denna topic. Är Din Far Lat ska inte börja handla om vad muslimer tror på.
  18. SneekerN

    Är Din Far Lat?

    Lol, antingen är du muslim eller dum i huvudet. Det är inte 1800-talet längre, i Sverige innebär ett partnerskap att man delar allt gott och ont i livet. Att dela på allt innebär inte bara pengar och barn utan hemmet och att ta hand om det också. Alltså bör både kvinnan och mannen städa, laga mat, ta hand om barnen, m.m. för att ta hand om sitt hem. Min partner och jag delar upp ALLT. Det är enklare att få över tid till annat då. Har inte sagt att kvinnor inte ska få ha kul och nöje, det har inget och göra med att jag är muslim och jag är inte dum i huvudet för det, det är min åsikt, lever vi inte ett land där man får yttra sig eller? Eller är det bara okej och yttra sig när man påstår att en prophet förespråkar terrorism bland sina anhängare? Nej. Dina åsikter är FEL, nuff said. I dagens samhälle arbetar kvinnorna, de har rätten att välja själv hur deras framtid skall se ut. Enligt dina åsikter (Även de åsikter som muslimerna och de muslimska länderna har) skall kvinnan inte ha någon framtid, de har alla samma öde; Hemmafrun. Så karikatyrens mening var inte fel? Ät ofantligt mycket bajs, för just nu har du sagt en jävla massa. Vem är du som ska bestämma om vad jag ska få säga? Det är ett diskussionsforum vi är i nu, väx upp. Vi är inte alls i ett diskussionsforum, lär dig kolla. Vi gjorde en diskussion utav en enkel fråga bara. OnT: Min farsa ligger på sjukhuset så han kan inte göra speciellt mycket hemma. ;I
  19. Det ska inte avbrytas, spelet ska hitta en ny host. O:
  20. säg till när det finns nått mer noob än det ;) Akimbo Models. VI HAR EN VINNAREEE!!! :P Att spamskjuta RPG är värre än Akimbo's. Om du vet att folk springer runt med Akimbo shotties t.ex, stå inte på ställen där dem lätt kan ta dig. Jag blev assrapad över hela mapen på Highrise med Models. Som tur är, är inte Highrise den enda banan på MW2. Jag kan nog lista fler exempel på när jag har blivit assrapad utan att ens kunna göra något.
  21. säg till när det finns nått mer noob än det ;) Akimbo Models. VI HAR EN VINNAREEE!!! :P Att spamskjuta RPG är värre än Akimbo's. Om du vet att folk springer runt med Akimbo shotties t.ex, stå inte på ställen där dem lätt kan ta dig. Jag blev assrapad över hela mapen på Highrise med Models.
  22. Det är för att du gömmer dig för dåligt. Göm dig under ett hustak nånstans så kan dem inte få dig med predator missile
×
  • Skapa ny...