Hoppa till innehåll

wildwolf

Medlem
  • Antal innehåll

    1200
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av wildwolf

  1. är det värt en ansökan då?

    bättre än utanför kanske?

  2. Aha, synd hade kanske varit värt att ansöka om medlemskap (:

    Hur menar du med låg standard?

  3. Aha tråkigt.

    Jag vet, har inte rollat ordentligt på hur länge som helst. Lite tråkigt. >.<

    Märker det där med småungar, men även annat folk som är bara verkar vara allmänt dryga. :P

    Oztown ... nytt tyskland....Känns inte riktigt rätt. :P Men visst det kanske är kul, who knows. Visste inte att Oztown fortfarande var igång, är det aktivt och roligt?

  4. Hehe :3

    Aha, hoppas det går över snart (: jag saknar att rolla. :P Men tänkte kolla in på fuska och se hur det var. Men känns som ämnena här bara är ... tråkiga på något sätt. Eller är det bara jag?

    What's up med att hur många som helst har likadan avatar? (:

  5. Hentai!! :3 (jag skriver en pungsmilies nu när inte andy ser ^^)

     

    Jag vet inte riktigt varför jag skrev men jag ville (: Hur är det?

  6. TP - Link Oracle of Seasons - Link Bara för att de är de enda Link som jag spelat som (:
  7. Lätt att det var Pokémon, god vad jag tyckte om det när jag gick i 1:an (: Dock så fastnade jag även för Digimon. (:
  8. Får mitt studiebidrag + 1000 kr matpengar i månaden. Plus att familjen slänger in 450 kr på hyran. Så får ändå ganska mycket i min mening. Ibland kanske de slänger in 500 kr extra men det är väldigt sällan. Jul är värre, då lägger mamma ut för mycket pengar på julklappar till mig och min bror. Det är sjukt jobbigt för man får så dåligt samvete. Hade varit mycket bättre med mindre antal saker eller för en mindre summa pengar. ._.
  9. Wolf (av någon anledning har jag lättare för att spela honom än Fox och Falcon) Zelda/Shiek Ike Link (:
  10. Oh, men då måste du ju köra A Link to the Past och Ocarina of Time också. ;D Vänta, wildwolf?! Dig har man inte sett på ett tag. :S Jag hade tänkt göra det efter Twilight Princess, men så fastnade jag i Mariokart Dubble Dash ikväll :3 Haha, ne jag har varit en inaktiv medlem. Tänkte försöka ändra på det men känns inte som jag har så mycket att säga i de ämnen som finns på fuska.se (: Jag får se.
  11. Springer runt och funderar på vart jag ska i Zelda: Twilight Princess. Trodde aldrig Zelda spel var så kul. Första gången jag testar ett Zelda spel på annat än GB Color. (:
  12. wildwolf

    Höstlov!

    Sweet! Ut och springa, spela lite Wii och umgås med de kompisar som är kvar. (: Möjligen Malmö över halloween. Dock även plugg, men det är bara Historia (medeltiden) och boken 'Hur man botar en fanatiker' så det är soft. ^^
  13. wildwolf

    Mobil!?

    Sony ericsson T700
  14. Var upp vid 7 på morgonen. Träffade en kompis för att vi skulle ut med skoter och högstadiet på en fjällräddningskurs. (Går gymnasiet) Var ute till 15.00 och sedan duschade. Slappat vid tv:n resten av dagen. (:
  15. Visst är det snyggt på många när de har stylat hår, men att slänga i 1 kg vax i håret är ju lite överdrivet, dessutom inte snyggt. Man vill ju kunna dra handen genom en killes hår utan att få vax i hela håret. Det där med gummibanden har inte jag heller fattat, inte är det då snyggt, eller nödvändigt. Kanske det kom lite med att folk började använda sig av hår snoddar för att sätta fast byxorna istället för strumpor också. Aja, inte snyggt i alla fall.
  16. Kan inget annat än att hålla med. Johnny's är inte snygga, eller själva stilen är inte alls snygg.
  17. Hoppas på att få jobba lite. Hoppas på festival, Peace And Love. Troligen spendera en del tid i Göteborg och Lysekil. Definitivt festa en massa och bara ha kul.
  18. Äh, finnar är inte allt egentligen (:
  19. Var oskuld tills för ett par månader sedan.
  20. Tror som sagt att det beror på. Många tjejer tycker ju att de så kallade "Johnnys" är snygga. Många gillar fashioncore killar är attraktiva. (: Allt beror ju på stilen som killen har antar jag. Antar att när man spanar in folk på stan eller så är väl kroppen en viktig del. Håret gör väl mycket. Men som sagt, det är ju så olika från tjej till tjej. Personligen gillar jag smala men tränade killar. (: De ska ha snyggt hår fina ögon och inte så mycket finnar och stuff i ansiktet. De ska även ha en snygg stil, men det kan ju skifta, vissa killar är sjukt snygg i fashioncore stil, vissa är snygga i en lätt stil som jeans och t-shirt (eventuellt med skjorta), skejtar stil är nice. Men enligt mig är stilen viktig. Observera att detta är om jag kollar på folk på stan eller så. (:
  21. Vi hade det i grundskolan (: Jag tyckte nog att de flesta var ganska bra (: Kanottur Björspaning (bor i tält i 2 nätter, sitter vid elden och grillar eller bara är allmänt social och har kul) Bivack ( Gräver en grotta i snön och sover där en natt) Krypa i en korallgrotta. bland annat. (:
  22. Do it, har dock inte fått någon som addat mig än. (:

  23. Har haft sportlov o: I helgen har jag tagit mitt förarbevis för snöskoter. (: Nu till helgen är jag äntligen tillbaka i Lysekil och då ska jag festa (:
×
  • Skapa ny...