Hoppa till innehåll

Terratec

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Terratec

  1. eller så ä det bara köra Vista B) håll in ctrl o snurrra lite med scroll hjulet
  2. Terratec

    Bil Spel

    om du är ute efter en riktigt rå Simulator så rekomenderar jag GTR 2 plus e´n bra ratt. sj hatar jag NFS :P men smaken är som baken
  3. Terratec

    Segt Internet

    Prova gör en Virus scan över alla hårddiskar. det finns också "tune up" program som kanske rensar lite skit ifrån datorn... tex Adaware eller Tune up utilities B)
  4. jag kör själv med Windows Vista ultimate 32 bit, och jag kan säga att skillnaden är enorm, inte bara sexiga Aero looken.. utan säkerhet, och tillgängligt, det är helt enkelt lättare med vista. Vista har även stöd för nya DirectX 10 om du har ett sådant grafikkort. så om du vill kunna spela spel som Crysis o Lost Planet med mega grafik så måste du ha vista, Vista är också mer spelvänligt än xp. jag vet inte varför alla säger att man inte kan spela spel på vista, men jag har kunnat spela varenda spel, jag tidigare spelat.. gjorde tillomed ett test på vilka som gick o inte gick. kan ju då säga att Star Wars Podracer gick.. o det har ju nåra år på nacken. det ända spelet som inte gick var Lego Racers.. men hut mkt spelar man det? om du nu vill kunna spela den nya generationen spel samtidigt ha ett snyggt operativ system kör vista.. , o ja resten ä xp då ... B)
×
  • Skapa ny...