Hoppa till innehåll

Luxaxix

Medlem
  • Antal innehåll

    1754
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Luxaxix

  1. Luxaxix

    Eu-fiddy

    Det enklaste sättet att urskilja kineser från europeér är helt enkelt att googla tillverkaren.. Exempel på Europeiska mopedtillverkare: Derbi, motorhispania, Rejiu (Spanska) Gillera (Italiensk) Pegouet (Fransk)
  2. Måste bara ge dig creds för att du fortfarande ser hopp för henne! Skämt åsido, kan du inte visa henne hur kalkylatorn fungerar? Jag antar att du har någon mer avancerad kalkylator med grafritare o.s.v. I den kan du ju skriva in 2r^2 samt (2r)^2 och visa hur räknaren hanterar paranteserna.
  3. Varför inte? Wikipedia är modererat av hundratals bottar, och av tusentals volontärer, något som ingen annan sida än NE själva kan stå för. Att informationen dessutom är bättre och fylligare på wikipedia gör det till en klar 1:a på faktasidor. Men eftersom NE inte är gratis finns det enligt mig inget alternativ som är säkrare än Wikipedia, och därför gör Wikipedia till den enda sidan som är vettig att söka information på. Nu snackar jag såklart om Grundskola och Gymnasie, när det kommer till högskola är kraven på källor lite mer, och du bör göra intervjuer och liknande för att säkerställa information.
  4. Finns ingen information om Kugghjul på Google vad jag vet... Till skillnad från vilka andra sidor, som är helt modererade av anställda?
  5. Gamla nationella? Tror 2009 är officiellt.
  6. Låter som du behöver nya hörlurar. Surfa in på *UFs hemsida och beställ nya. Vi håller otroligt låga priser jämfört med konkurrenterna! På sidan kan du antingen beställa direkt mot förskottsbetalning eller så kan du skicka ett mail så löser vi det åt dig. MvH *UF
  7. Du kommer inte ångra dig. Otroligt prisvärt, och känns inte alls plastigt som t.ex. G11/G110
  8. Luxaxix

    Domän

    Svenskadomaner.se rear just nu ut domäner för 1kr (+moms), då ingår ett år.
  9. Aha, du menar typ Dämpade ljus, (hög) musik och dataspel?
  10. Tycker wordpad duger till skolarbeten och dylikt. Föredrar notepad, men om man får en word-fil så klarar inte notepad av att läsa den, så wordpad är ett måste. Nog för att det inte heller klarar av det, men man kan iallafall få fram vad det står. Men som sagt så är Notepad så sjukt mycket bättre. Finns bara det nödvändiga + drar knappt någon prestanda, går snabbt att starta o.s.v. Har inte Word atm för jag är för lat att hämta skivan och installera det... Hade det innan jag formaterade datorn (5 månader sen)
  11. Är i övermorgon, börjar liksom bli dags att bestämma sig, speciellt då det är ca 10 platser kvar.. ^^ WASD: Rinner en liten bäck strax bakom Elmia, på väg mot Willys, har inte sett några ankor där, men följer du den uppåt eller nedåt kanske du har tur och hittar några änder åtminstone :)
  12. Haha lol. Som ovanstående säger, dock räcker det att dina föräldrar gått ur.
  13. Nog är det svårt allt. Tror dock ärligt talat inte att sommarjobben påverkas så mycket av världsekonomin, åtminstone inte i småstäderna, kan vara annorlunda i stortstäderna.
  14. Lita inte på det till 100% dock. Står att jag inte kan spela MW3, men nog kan jag det allt. Kan säkert funka åt andra hållet också. Tips: Ladda ner det och testa det, kan du köra det? Köp det. Kan du inte köra det? Köp det inte. Uppmanar inte till illegal nedladdning, så om du kan köra det så köp det. Support the authors.
  15. Det står en Saab mellan peugoeten och folkvagnen. Eftersom Gud skapade mannen och senare även kvinnan finns det ingen teoretisk bakgrund till att de skulle ha ett ärr från navelsträngen, vilket resten utav historiens alla människor har. Dock ignoreras detta faktum eftersom det skulle göra saker och ting ganska komplicerade och de avbildas med navel trots det faktum att de troligtvis inte hade det.
  16. Vem har pratat om 20k om året? Du har ju fortfarande studiebidraget på 2700:-/mån, d.v.s. 52400kr om året, om du räknar med ett litet lån. Sen har du dessutom hela sommaren på dig att jobba och tjäna ihop lite extra cash.
  17. Luxaxix

    Inst Av Win7

    1. Du kan installera det men du behöver flera licenser, d.v.s. koden som står i fodralet, du behöver antingen flera sådana eller att den som står gäller för flera datorer. 2. Troligtvis, Windows 7 är byggt så att det ska vara kompatibelt med alla datorer som klarar av XP, har jag för mig.
  18. Intressant ställning, om du alltid har mer pengar på kontot än du tror, har du inte då väldigt dålig koll på din ekonomi? ;) Skämt åsido, när man städat, man känner sig så sjuukt duktig efter åt :P
  19. Studiebidrag = ca 2700kr/mån Lån = upp till ca 8600 i månaden Nånstans runt där tror jag att det ligger. Min beräkning var inte på att du lånade max. Pluggar du i en storstad lär du behöver göra det eftersom bostad är mycket mycket dyrare, men om du pluggar på en mindre ort så kommer du undan lite billigare. Sen skiljer det sig såklart på levnadssättet ocskå. Väljer du att gå ut på krogen varje dag i veckan lär du behöva maximalt lån, medans om man stannar hemma varje kväll så klarar man sig ganska bra. Pluggar du på en mindre ort med en liten bostad på låt säga 1500kr/mån så har du 1200kr kvar på bara studiebidraget. Om du är duktig på att leva riktigt snålt så är inte det en omöjlighet att klara sig på. Men du har helt rätt i att min beräkning var något i underkant, vilket stödjer argumentet ännu mer. @Nittionio: Någon frågade varför man skulle vilja bli elektriker när man kunde bli civilingenjör inom elektronik. Jag gav ett förslag till en åsikt: Att inte lägga 5 år på högskola. Det var inte min åsikt, och jag vet ingen som stödjer den åsikten, utan det var bara ett förslag på en åsikt, som säkerligen någon eller flera personer delar i världen. Och självklart står man inte med 1,2 miljoner i fickan. Men pluggar du så kommer du stå med studieskulder i brevlådan tills du är 60.
  20. Lol, för det var ju precis min poäng.. Får väl förklara så även retards fattar: Väljer man att läsa 5 år på högskola så kommer du läsa 5 år på högskola, d.v.s. 5 år av ditt liv kommer du spendera på högskola. Jag säger inte att det är dåligt eller bra, utan det är bara ett faktum. Väljer man istället att jobba direkt efter gymnasiet så kommer du inte spendera 5 år på högskola. Förstår du nu? Kommer förövrigt inte jobba på ICA, även om det är ett helt okej jobb med okej lön och hyfsade arbetsförhållanden. Kommer gå ut gymnasiet med Matte A-E, Fysik A & B, Kemi A, Engelska A & B, Tyska 3 och Naturkunskap B så jag kan i stort sett läsa allt utom läkare, kan finnas något mer.. Tänker dock inte plugga direkt efter gymnasiet så om 5 år när du har pluggat i 5 år och på så sätt fått studieskulder på, vad ska vi säga.. 100k? Så har jag jobbat i 5 år och tjänat cirka 1,2 miljoner, och fortfarande har möjlighet att utbilda mig om jag så vill.
  21. Sålänge den inte är stulen bör du lämna in den hos tillverkaren.
  22. De jag följer är: 2½ Men How I Met Your Mother Modern Family The Big Bang Theory Mike And Molly (Halvbra..) Har även sett ut: Dharma & Greg 8 Simple Rules
×
  • Skapa ny...