Hoppa till innehåll

AngelOfGames

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av AngelOfGames

  1. Hehe jag var lite inaktiv. :P Jag har uppdaterat låten, den är helt klar och ligger uppe på min_youtubekanal :)
  2. Ska se. Håller på med musik jag med, vad lirar du med för program? Jag kör med FL Studio 8 just nu. :P Vad använder du själv?
  3. Tjena, jag har fått ihop en trancelåt (inte klar än) och vill gärna ha lite kritik och tips för att göra den bättre. Svara inte om ni inte gillar trance överhuvudtaget, för det är just vad det är. :P Här är länken för att ladda ner den.
  4. Jag tycker att forumet är lite klumpigt. Svarsrutorna är onödigt stora, storleken ändras ju inte till en riten ruta bara för att man skriver mindre i den. Titta i forumet på fuska.nu så förstår ni vad jag menar. Kolla bara hur mycket tomrum det blir under den här texten. Det borde gå att fixa, så att man lätt och smidigt kan scrolla sig ner och svara i trådar.
  5. Om man har Standard PSP'n är det ju ingen idé att slösa pengar på den nya. Jag köpte PSP Slim & Lite för 1990:- med 2 medföljande spel. (1699:- utan)
  6. Med Psp kan man lyssna på musik, kolla på bilder, se på filmer, spela spel, surfa på internet och sånt. DS har inte lika hög upplösning på sina skärmar, men har Touch screen på den undre skärmen och röststyrning. DS har heller inte så många 3D spel, utan fortsätter med 2D spel. DS har lite mer färgglada mariospel och sånt, medan PSP har mer GTA och Killzone och liknande. Jag säger inte att DS bara har barnspel och PSP bara har våldsamma spel, utan jag tycker att PSP lämpar sig bättre hos äldre personer och DS hos yngre. Man kan också uppdatera sin PSP via internet för att hela tiden ha den senaste tekniken installerad. Mitt slutgiltiga svar är: PSP efftersom man kan göra mer med den och den har högre upplösning. DS är också bra, men jag bryr mig inte om dess Touch Screen och röststyrningen.
  7. Jag gillar också att designa webbsidor

  8. Nä, jag är inte medlem där

  9. Jag fick pengar, spel, Guinnes rekordbok 2008, kläder och massa annat.
  10. Jag skejtar, men jag har inte gjort det på länge nu. <_<
×
  • Skapa ny...