Hoppa till innehåll

krille97

Medlem
  • Antal innehåll

    886
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av krille97

  1. <br /><br /><br /> thatz right biatch /a.p.k fux yexzz btw, kan tillägga att vi har 163834 lösenord. admin borde borde verkligen se över sin IIS crapbox :P För er som har drömmar om att få en egen titel: ** ** Och våran kära rasistmoderator: ::** (osäker om det är korrekt) Och** ::** MD5 hashen är crackad form: xantho
  2. ja?? jag har inte försökt bli en annan person pucko.

  3. krille97

    Utomjordingar

    jo, den finns säkert.
  4. Nej, det är ju bara bra om man inte dricker,röker o snusar men man får ju prova när man är 18.
  5. Åt faktiskt inget idag.
  6. När jag och morfar var ute och åkte så sprang en ren framför bilen och den blev ..mosad.. sen var det hud på bilen framtill.
  7. Grekland spelar så fult. men vi vann i allafall. :D
  8. ´Tror inte på nåt men uppväxt med lite kirstedom.
  9. vilka tror du vinner?. själv tror jag sverige vinner med 1-0 eller 2-1
  10. Eller dra ut med nåra polare och cyckla det är kul.
  11. Så får man väll inte göra? Om jag inte har fel.. Alltså att ge nån sin användare.. Och du nu inte är 97 och inte heter krille (efter som din lille bror heter det) så kan du ju byta namn, och kom inte och säg att du inte vet hur man byter namn.. Jag vet hur man byter namn, men jag har haft detta namn ganska länge så om jag bara byter så där kommer jag glömma bort det nya namnet. Så i sådana fall gör jag det senare. Omg, du byter ju visningsnamn inte användarnamn, försök inte med undanflykter. -_- jag försöker inte med nåra undanflykter, oh, bra men var byter man det då?
  12. Så får man väll inte göra? Om jag inte har fel.. Alltså att ge nån sin användare..Och du nu inte är 97 och inte heter krille (efter som din lille bror heter det) så kan du ju byta namn, och kom inte och säg att du inte vet hur man byter namn.. Jag vet hur man byter namn, men jag har haft detta namn ganska länge så om jag bara byter så där kommer jag glömma bort det nya namnet. Så i sådana fall gör jag det senare.
  13. jag vet, min lillebrosa är 97;a det är dels darför jag tar detta ganska allvarligt. Det var han som gjorde denna användare, han hade den typ i en månad eller så sen fick jag den.
  14. ok, synd men säg till dom vanligt då.
×
  • Skapa ny...