Hoppa till innehåll

Nagozie

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Nagozie

  1. Om du är ute efter leveling/quest guides, fräcka addons och forum för World of warcraft är detta den första sidan du ska gå in på! Tycker själv att den är mycket bättre än sidor som thottbot och wowhead. *******
  2. Nagozie

    Gratisgodis

    Man går med i olika tävlingar, blir medlem på olika sidor, och får godis hemskickat helt gratis! :D Ifall du är intresserad kan du bli medlem här. http://www.reklam.se/?r=78721
  3. Sonic adventure 2 battle är roligare.
  4. Haha! Gjorde en ful hamtaro =P http://img64.exs.cx/img64/1300/hamtaro15.jpg
  5. Min bästis har det! Det är as kul! (Tycker jag iallafall)
  6. Nagozie

    Vad Har Ni...

    Jag är medlem! Jag heter: eric01 Jag är Hc! :D Men jag är ändå inte så rik... Jag bytade en Hc soffa mot en Mockamästare med en as schyst kille.
  7. Nagozie

    Godis

    Jag gillar allt surt godis! Surtgodis är sååå gott!
  8. http://www.play-analogia.com/cgi-bin/index/u/ Vem är du lik? Mitt foto: http://img65.exs.cx/img65/8922/Snyggajag2.jpg Jag blev lik Jackie chan Takeshi kaneshiro Scott baiou
  9. Nagozie

    One Piece

    Renen heter Choppa. Ruffy är bäst! Han är så ***** stark fast hur puckad som helst! :D
  10. Nagozie

    Hur?

    Det är helt gratis att göra en egen hemsida på www.freewebs.com och helt gratis att göra ett eget forum på www.reklam.com Jag har gjort både egen sida och forum! Kolla själv Forum: www.hamtarofanclub.reklam Hemsida:www.freewebs.com/nagozie/index.htm De är snygga! (Tycker jag iallafall) :rolleyes:
  11. Den högsta lvln ens gubbe kan ha är något med 100! Mitt monster skulle heta Vorhak och vara ett stort monster med magi stav.
  12. Nagozie

    Pokemon

    Sidan är trög det tar en halvtimme för det att logga in! Jag har bredband.
  13. Nagozie

    Asfräckt!

    Yikes!! Jag flög av stolen! Så skrämd har jag bara blivit ungefär 7 gånger! En gång var det en bild när man skulle hitta någon på bilden, hann man inte så skrämde de livet ur en med en läskig bild! Och en sån med en sång om kärlek sen kommer plötlsigt en bild med ett skit läskigt monster och ett skrik! Kolla denna: http://www.superlaugh.com/1/taliban.htm Jag kände för att skicka in någon... Det är ingen grej som skrämmer!
  14. Nagozie

    Hur Gamla

    snart 11! :cool:
  15. http://img29.exs.cx/img29/9410/Dragonball.jpg Ritade den själv! *Stolt* Jag har lagt upp den på google och jätte många har tittat på den! (Jag tog kort med digitalkamera ute och la in på datorn och sen på google) (Jag kan inte göra den större för då blir den suddig...)
  16. Nagozie

    Unga Cykeltjuvar

    För ett år sedan snodde någon mitt SSBM! Det var ett av mina bästa spel+Att jag nästan precis fått det då... :(
  17. Nagozie

    Teckna_manga!

    Det finns ju nästan bara tips för hur man ritar tjejer! :huh: P.S Jag håller på med egen manga som är action/äventyr/skämt Och jag ritar redan riktigt bra! Bevis: http://img48.exs.cx/img48/6552/Hamtaro5.jpg Den har jag ritat! (Inte ritat av)
  18. Nagozie

    Cs-film

    Jag gillar inte CS så mycket men de var väl bra.
  19. Nagozie

    Zeus ......död......

    Jag tror iallafall inte det är guden! <_<
  20. Nagozie

    Favorit Husdjur?

    Jag tycker Katt och Undulat! :)
×
  • Skapa ny...