Hoppa till innehåll

Felicia11

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Felicia11

  1. Har ett problem...Jag vill köpa Livet i lägenhet som kommer den 28 augusti men jag vill också ha Sims 3 och jag kan inte bestämma mig. Ska jag köpa livet i lägenhet eller vänta på Sims 3 och köpa det i stället?
  2. Du kan också skriva in fusket Boolprop testingCheatsenabled true och håller du in shift och trycker på tidningen och sen Career Rewards eller nånting sånt och bläddra tills du hittar Övernaturligt ;)
  3. Jag såg i ett forum att det var några som pratade om att det var dåligt att man inte skulle kunna bo i lägenhet i ts3 men asså kan man det eller kan man inte bo i lägenheter?? :blink:
  4. Felicia11

    Sims

    Men om jag inte minns fel så är rosebud till sims 1 B)
  5. jag har hört att dom som dör av hunger går och tittar i kylskåpen hela tiden men sen vet inte nåt mer :)
  6. jag tycker att Jorden runt är roligast. Djurliv är tråkigt för att djuren e ba jobbiga <_<
  7. du kan klicka på en spegel och välja ''ändra utseende'' och om du inte ska ändra nåt i ansiktet men vill ha tröjan som du köpte på den där bilden så klickar du bara på bocken så ändras det :kung:
  8. Hej hej! jag har Sims 2 (fått låna det) Studentliv Nattliv Arbetsliv (har fått låna det av en tjej) Året runt Jorden runt Djurliv Fritid Prylpaket: Kul för familjen Klappat och klart P.S Djurliv har jag inte installerat på min data som jag fick för att det var tråkigt.
  9. hej jag undrar en sak... När jag har en tonåring som växer upp till en vuxen och inte har gått på universitetet så har han/hon det i minnet och börjar gråta och så, finns det nåt fusk eller nånting annat man kan göra ? :rolleyes:
  10. Jag läste att Lägenheter kommer nångång i augusti och jag längtar B)
×
  • Skapa ny...