Hoppa till innehåll

HardRock

Medlem
  • Antal innehåll

    40
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av HardRock

  1. Jag skall inte fira Halloween, konstigt nog. Jag är kristen och är ej troende. Tror alltså inte på gud. Ateist. Men skall säkert kolla på någon Skräckfilm, för det älskar jag. Skall nog se på [REC]. Den ser väldigt bra ut. Sedan skall jag väl se på The Texas Chainsaw Massacre The Beggining. Om ni vill ha tips för fler skräckfilmer, så skicka mig ett PM. Jag svarar så fort jag kan. //HardRock.
  2. Du är en tjej, för jag tror de flesta killar inte har på sig rosa kläder. Det går dock att ändra kön till flicka. Jag ser att du är en pojke, fast det är du ej. I övrigt tycker jag de kläder du har på dig är väldigt normala för tjejer att ha. //HardRock.
  3. HardRock

    Religion

    musik kan va som en religion. Nej, musik kan aldrig vara en religion. Religion och musik är helt andra saker. Musik kan man lyssna på hela tiden. Då man inte kan be hela tiden. //HardRock. beror väll på hur många som lyssnar på den sortens muisk? Nej, det finns ingen kristen musik, eller religions musik överhuvudtaget. Så nej, det beror på inte vilken musik man lyssnar på. Du har uppfattat det fel. Det kanske finns någon genre inom religionen, fast musik är inte i närheten av samma som religion. Det är två annorlunda saker. Det går alltså inte att jämföra. //HardRock.
  4. Som jag samtycker är det bra att starta sådana här trådar. Så att alla får tycka till om något bör förbättras. I övrigt, nej. Jag tänker fortsätta lägga in "//HardRock.". Ingen bestämmer vad jag skall göra. Det är min ensak. //Hardrock.
  5. Jag tycker verkligen inte några nya moderator skall tillsättas. Dessa vi har just nu tycker jag uppför sig väldigt bra. De är aktiva och gör sitt arbete, så bra de bara kan. Jag tycker dock alla moderatorerna gör sitt jobb. De är aktiva och håller koll på forumen, och om någon har brytit mot någon regel. Har haft ett flertal diskussioner med några av moderatorerna på sidan, och de är verkligen trevliga och gör sitt arbete. Kanske i framtiden, om någon moderator inte är aktiv, så bör han tas bort. Men som det ser ut nu är allting bra. //HardRock.
  6. Gillar mycket Undertaker och Matt Hardy. Det är de bästa. Undertaker - Grymma attacker, väldigt stark och grym finisher. Matt Hardy - Snabb och teknisk, som är väldigt bra för en wrestling-karaktär.
  7. det var väl i sommras som bensin priset låg på 12-13kr och diesel på 14-15kr.priserna brukar öka på sommaren då alla ska på semester. Nej, för några veckor sedan. Jag tror det var tre veckor sedan, så låg bensinpriset på över fjorton kronor. Det är väldigt mycket. Den kommer gå upp mer senare i framtiden. //HardRock.
  8. Du kan söka på Google, för Google är din kompis. Du kan hitta allt där som man inte kan hitta. Jag kan försöka hitta någon hemsida till dig som är om kristendom. Här har du en hemsida om bra fakta om kristendom; http://www.to-life.se/kristendom.htm Hoppas det hjälper dig. //HardRock.
  9. Det du kan göra när du är i skolan. (Om ni nu går i samma klass), att du frågar henne ut på bio, och sedan om hon svarar ja, så bara var vänlig mot henne. Och betala hennes biljett. Det skulle vara väldigt snällt och omtänksamt. //HardRock.
  10. Kul film, den var helt okej i mina ögon. Skulle inte kunna göra bättre. Skulle inte ens kunnat lägga in den på YouTube, så där har du mitt svar. //HardRock.
  11. Bensinen är väldigt dyr, fast den har gått ner väldigt mycket. Tror den har gått ner 2 kronor på några veckor. Det är väldigt bra. Nu hoppas vi att detta bensinpris inte komma höjas mer. För det var väldigt dyrt för några år sedan. Jag tror det dyraste bensinpriset var över 14 kronor. Jag tror nog det kommer höjas mer än 14 kronor inom kort tid. Det är ju ekonmisk kris nu också, så detta blir nog ett väldigt stort problem. Jag kör själv så klart ingen bil. Jag är mindreårig för det. Men mina föräldrar kör heller inte så mycket bil nu för tiden, på grund av att parkeringsplatserna är väldigt dyra. Och min fader vill inte betala 220 kronor på en hel dag. Det är väldigt mycket pengar. Men min mor kör också väldigt mycket bil. Fast hon bryr sig inte så mycket om parkeringspriserna och bensinpriserna. Hon får ju ändå betala allting, det är då hennes ansvar. //HardRock.
  12. Jag tycker att homosexuella skall ha samma rättigheter som vanliga människor. De gillar bara killlar, det är inget fel på det. Det är samma sak med lesbiska, de gillar tjejer och det kan vi inte göra någonting åt. Det är deras privatsak. Alltså deras kärleksförhållanden. Det finns alltså inte mycket mer att göra åt den saken. Jag är själv ingen homosexuell typ, jag har ju en tjej. Men jag skulle ändå aldrig vilja vara en homosexuell typ. I alla fall om jag tycker det är helt okej att vara homosexuell. Hoppas ni fått svar av mig. //HardRock.
  13. HardRock

    Religion

    musik kan va som en religion. Nej, musik kan aldrig vara en religion. Religion och musik är helt andra saker. Musik kan man lyssna på hela tiden. Då man inte kan be hela tiden. //HardRock.
  14. Det finns många läskiga filmer som jag har sett. Men jag kan säga några av de. The Texas Chainsaw Massacre The Beggining, Wrong Turn 1 och 2, The Hills Have Eyes 1 och två. Och många fler. Jag är ett skräckfan, så om du vill ha tips om fler filmer, så skicka mig ett PM. //HardRock.
  15. Det du också kan göra är att du går till "övrigt" och där hittar du "inställningar", och där söker du upp "byt ålder". Och så kan du byta ålder till vilken du vill. Hoppas detta hjälpte dig. //HardRock.
  16. Varför skulle inte min tråd godkännas? Det fanns ju ingen sådan här tråd, så varför inte starta en? Jag tycker dock Fuska.se inte bara har forum som är kul. Det finns flertal saker på sajten, som är roligt. //HardRock.
  17. Ja, hjälpen finns alltid. Där kan du alltid kika, om du behöver hjälp om någonting kring sajten. Men FuskaRank får man väl när man skriver många inlägg i forumet? Och när man också startat flertal trådar. Du kan ju också köpa dig av FuskaRank. Det gör du genom att gå in i "Forum", sedan så står det "Fuskavip". Där du kan klicka dig fram, och läsa allting inom VIP. //HardRock.
  18. Det var väldigt kul. Har sett denna video massvis med gånger. Och har ej tröttnat, så många gånger jag har sett på den. Man tröttnar aldrig. //HardRock.
  19. Finns många gitarr-låtar som är bra. Metallica - Nothing Else Matters är väl en bra gitarr-låt. Finns varierande instrument i den låten. Fast för det mesta är det gitarr. //HardRock.
  20. Jo, det finns en vits att du kan bli det. Många unga ungdomar vill nu för tiden bli sångare. //HardRock.
  21. HardRock

    Höstlov

    Jag har höstlov just nu. Har haft det en dag nu, är i Thailand just nu. Det skall bli skönt att tillbringa två veckor här. //HardRock.
  22. HardRock

    Kul Parodi

    Fanns faktiskt ingenting som var roligt med den Animé parodin. Bleach är en bra Animé-Serie, men detta var verkligen inte häpnansvekande. Ingenting som jag kommer kolla på hela tiden. //HardRock.
  23. HardRock

    Religion

    Det finns väldigt många relgioner, och man tolkar det på olika sätt. Jag är själv kristen, och jag får äta vad jag vill. Alltså, vilken köttsort som helst, som inte Hinduer och Muslimer får göra. Men det klart det finns personer som är Muslimer eller Hinduer, att de får äta vilket köttsort som helst. Det är upp till de. Jag är inte troende, i alla fall om jag är kristen. Det har hänt så mycket i världen, svält och sådant, så varför gör gud ingenting till det? Detta var väldigt korta argument, fast det får duga. //HardRock.
  24. Detta är bara struntprat. De överdrev lite att hela världen kommer gå under. Det var bara ett experiment, inget annat. Ja, visst. Någon gång inom 100 år kommer att jorden gå under, det är jag säker på. Men denna gång överdrev de, de gjorde också att alla människor i denna värld, skulle bli skrämda.
  25. ' Jo, det kanske de är. Fast jag använder Björn Borg mycket för att de är sköna att ha på sig. Inget annat, eller jo, en till motivation också. De är väldigt dyra, för att de är sköna att ha på sig, de kostar runt 200 :- ett par kalsonger, om jag inte minns fel. Det var länge sedan jag köpte mig ett nytt par/fler Björn Borg kalsonger.
×
  • Skapa ny...