Hoppa till innehåll

diflover

Medlem
  • Antal innehåll

    55
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av diflover

  1. diflover

    Vinn Godis!

    Hej Hej! Jag är med i en tävling där man skulle designa en godis påse och välja innehåll. Så jag gjorde en påse som jag döpte till "Frukt"! Här är länken: Länk Vänta lite som kommer min påse fram. Annars sök på "Frukt" och ta den gröna påsen som heter enbart "Frukt" Jag är tacksam för varje röst som kommer in! Kramar! :D
  2. diflover

    Kanon

    Hej! Jag vill tipsa er om: Ref-Länk Där man kan vinna 1500kr. Och du kan även få vad du vill för dina poäng om du blir medlem. Du får 50p när du blir medlem medlem via mig det e 25kr! 1=50 öre. så om du har t.ex 500p så kan du köpa något från VILKEN sida som helst för 250kr! Det är super. Så lycka till :) Men man kanske inte får göra så här? Men banna mig inte då! Snälla? =) Kramar!
  3. diflover

    Kortspel

    Hej! Jag och några kompisar ska spela ett kortspel som heter: "knäckt" Vi spelade det för 2 år sen men nu minns vi inte hur man gjorde. Så någon som kan kortspelet "knäckt"? Det vi minns var att: MAn skulle ha enkroner och lägga på olika kort för att satsa dom. Sen minns vi inte riktigt. Så om nån kan det var snälla och skriva hur man gör! EDIT: Man måste vara 4:a!
  4. diflover

    Fräckisar

    Hej hej! Skriv era fräckisar här :) Här kommer en av mina: >> En hippie kliver på en buss och får syn på en söt nunna. Han sätter sig bredvid henne och frågar 'Vill du ha sex med mig'? 'Nej' svarar hon, 'jag är gift med Gud', sedan reser hon sig och kliver av vid nästa busshållplats. Då säger busschauffören, som råkat höra hela konversationen 'Jag vet hur du kan göra för att få ha sex med nunnan'. 'Jaså? Och?' säger hippien. 'Hon åker till kyrkogården varje tisdags natt vid midnatt för att be, så allt du behöver göra är att klä dig i en rock med luva, strö lite glitter i skägget och dyka upp på kyrkogården och påstå att du är Gud'. Hippien bestämmer sig för att göra ett försök och dyker upp på kyrkogården på tisdags natten, klädd som chauffören föreslagit. 'Jag är Gud' presenterar han sig för nunnan samtidigt som han håller huvan långt ned över sitt ansikte. 'Ha sex med mig!' Nunnan går med på det hela utan att ifrågasätta, men ber honom att enbart hålla sig till analsex eftersom hon absolut inte vill förlora sin oskuld. 'Gud' håller med nunnan och skrider sedan snabbt till verket. När han är färdig hoppar han upp och sliter av sig huvan. "Ha ha!!" Ropar han. "Jag är hippien!" "Ha ha!!" Ropar nunnan. "Jag är busschauffören!" << Skriv era nu :)
  5. Eller så lägger man in något som tickar istället. :) Lär ju vara mindre trovärdigt att sätta en lapp där det står "bomb". Det är ju inte så många som gör det. HAHAH ! Ta en ryggsäck Skriva en lapp där det står bomb stoppa in en klocka man köpt på ikea för 39.90 tejpa för ryggan me silvertejp.. sen äre bara köra HAHAHHAH Höll på att dö när jag läste det! ska f*n göra det !:D hahahh xD EDIT! Så ser ni att det står i tidningen att bomb hittad i skola så e det jag :D
  6. HAHHAHAHHAHAH xD Den var f*n skön! :D thihi Okej tack :)
  7. Nu är det över...
  8. skriver du: sv_lan 0 i consolen?
  9. Aa eller hur! :) 3-1 ska de ju bli ;) hehe ... Vi kan ju inte förlora på nationaldagen..
  10. aah f*n :( först missar dom en straff o nu detta...
  11. Hej Hej! Vad tror ni det blir ikvällens fotbolls match mellan: Sverige - Danmark? Själv torr jag det blir 3-1 till Sverige. Vad tror ni det blir? ;) Ni kan skriva lite i tråden under matchen om vad ni tycker om den och om det hänt någe bra :) (Y)
  12. börja fråga. är det du som heter (namn) och går i den klassen? jag tkr du är ganska söt har sett dej i korridoren några gånger. :) iaf när ja fick ett sånt sms så tkde jag det inte va fel. Okej :) hehe men hon går i min klass^^ Så jag kan t.ex skriva några smsa sen säga: Att jag tycker hon e söt eller något sånt.. Jag e dålig på sånt här :/ säg lite vad jag kan skriva :)
  13. hehe :P Tack Tack :)
  14. diflover

    Blixt I Photoshop

    Hej Hej! Jag har PhotoShop CS3. Och skulle behöver hjälp hur man gör blixtar. Som t.ex går ut från ett ord. Blåa och ganska stora. Någon som vet hur man gör det? Och skulle kunna hjälpa mig? Mvh: Diflover - Alex
  15. Tackar! :) Men hur får man upp det man ska skriva det i? :)
  16. 3 st filmer som du verkligen MÅSTE se är: Final Destination 1, Final Destination 2 och Final Destination 3. Dom är såå grymma! Final Destination 2 Trailer Final Destination 3 Trailer Vad tycker ni om dom? ;) Själv ÄLSKAR jag alla Fina Destination! :) Det kommer en 4:a i Augusti! EDIT! Hitta detta nyss! :D En trailer på Final Destination 4! :) Kolla ;)
  17. Ha kvar FM! :) Och ha samma nivå på det ;) Förslag! Lägg till något spel så kan man spela och om man kommer på topplistan får man ett antal FM! :) Fuskar kan bannas! :)
  18. Jag har själv sålt aftonbladet man tjänar knappt på det.. Du kan sälja olika saker sök på google ;) Lycka till med att hitta sommar jobb :)
  19. Skolavslutning nästa fredag den 12 Juni ;)
  20. Tack för alla svaren :) Min kompis sa att det var fel att SMSa/Skriva på MSN att man älskar henne... Så det är inte det? :)
  21. Hej! Jag är riktigt kär i en tjej i min klass. Det känns som om hon gillar mig :) Men vågar f*n inte säga något. Så patetisk är jag!! :( Men vissa säger att det är fel att säga det via: sms/msn/ andra communtys.. Är det fel? Kan säga det på t.ex MSN att jag kär i henne? Sen om det e fel.. Hur ska jag göra när jag inte vågar? Hjälp mig fort! Sommarlov snart! :)
  22. hehe ja koden under korken.. Om du har någon kork/korkar kan du ju skicka koden till mig via PM ;) Så får du FuskaMynt av mig :)
  23. Nej inte om garantin har tagit slut.
  24. diflover

    Xbox 360 Med Rod

    Hej hej! Jag söker och lagar ROD=Ring of death på Xbox 360. Vi lagning tar jag: 500kr så fixar jag det så det funkar till 100%! Och om jag skulle ha sönder det så får ni ett nytt fungerande Xbox 360! Och om ROD skulle komma tillbaka inom 30 dagar så kollar jag upp vad som kan vara felet, Gratis1 Och om jag har gjort någe fel då så får du en ny konsoll. Jag köper även konsoler som har fått ROD Ända kravet är att alla sladdar följer med och att det funkar annars förrutom ROD. Då köper jag det för MAX 600kr. Så skriv om ni är intresserade! :)
×
  • Skapa ny...