Hoppa till innehåll

unknown12

Medlem
  • Antal innehåll

    72
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av unknown12

  1. unknown12

    Saker Som Man

    Hah, jag gör också sånna grejer för skolan, fast säljer de inte.. Kanske borde börja.. Lättaste är att ta ett par piller som går att plocka isär, tömma dom på innehållet och ersätta det med kräksirap, som man kan köpa på apoteket. 3 tabletter i ipren-storlek, tugga isär de och svälj och du spyr ;) Sen kan man ta 4 eller 5 för varierande effekt, men du fixar det nog! :lol:
  2. Jo, så min kompis berättade att man kan spela på private servers för jag inte betalade i tid, så jag googlade och hittade en massa skit. Vad är det bra (förutom att det är gratis) respektive dåliga med private servers?
  3. när jag läste om jeff the killer (FUCK YOUR FACE, JEFF!) mitt i natten och min morsa klampade in som det var en frisörsalong...
  4. Fa Kyu Ivana mandic Anass Rhammar Jolly Mangina Butt Mohammad David Seaman Will tickel Fagley Dork Quindarius Gooch
  5. Och sömnparalys är det första stadiet i en out of body experience.
  6. Så jag har läst på lite om OBE's sen sist... Vad jag hittade är att när man har en OBE så är man klarvaken medan kroppen sover. Detta betyder att man också får hallucinationer. vissa personer har såna ortoligt ofta, ochde skriver en blogg där det står bland annat att de upplever mörka figurer, sk. shadow people som står vid deras säng. detta skrämde mig, och efter mer efterforskning hittade jag två ord som fick mig att inte vela sova mer: NOT HALLUCINATIONS. Det är ju osannolikt, men man tänker ju ändå... speciellt eftersom det händer ofrivilligt också. Det finns ju också en jävla massa bloggar och inlägg överallt om hur läskigt det är.. Så hur är det att ha en OBE?
  7. Jag har en Dsi, men jag trodde inte det spelade någon roll..
  8. Ja, long story short, min bror smällde ds:en i golvet och den fick en glapp när den är öppen, så när man ändrar vinkel bara lite så lutar den sig med. Väldigt irriterande, så hur fixar man en glapp?
  9. när jag sprang från polisen på vår skola (Det började som ett skämt) Och jag snubblade när jag skulle hoppa över en sten..jag tappade balansen, trasslade ihop fötterna och SPLAT! Rätt in i polisbilen! :lol: bästa och värsta minnet någonsin!
  10. ett prov varje dag, eventuellt omprov
  11. som rubriken säger; vad var den bästa dagen i ditt liv och varför? Min var när jag började 7:an. kändes som man fick en ny chans.
  12. Tjenare! Jo, det är såhär att jag är väldigt uttråkad, och det var ganska länge sen jag gjorde en app. Så grejen är att jag inte kommer på någon bra idé.. vad kan vara en bra app?
  13. När Scar dödar Mufasa i lejonkungen... Bölade som ett spädbarn när Simba kryper under Mufasas tass.. :cry: Bambi Jag blev ledsen när jag såg Click, men jag grät inte... Jag skulle nog också gråta Det är en film jag INTE tänker se.
  14. Jag dog av garv!! :lol:
  15. då återkommer jag om tre år.. :D Nej, men jag provade tre tal härifrån, och jag fick faktiskt en donut! Snacka om mutor.. :lol:
  16. Klassens musiker... Men mina kompisar kallar mig Ratchet (Från Ratchet & Clank) för att jag fick börja med Tekniken ett år tidigare än vi skulle. Och i sexan kallade dem mig Anarchy för att jag..ja...sket i vad lärarna sa.
  17. Jag ska prova den med 0.01+0.001 Tack till alla som gjort inlägg, fast jag bara förstod en tredjedel av det ni skrev....
  18. How dare you?!?! Nej, men För att svara på din fråga, Ja. Jag vill fuska för att få A på ett minital som började som ett skämt. Jag känner mig ju rätt efterbliven när jag läser inläggen och kliar mig på huvudet som en apa...
  19. Jag har precis börjat sjuan, och allting blev genast mycket svårare än det var på min förra skola. Jag fick två nya klassföreståndare, och en av de gav oss ett matteproblem, och hennes sätt att belöna oss på är att hon bjuder oss på donuts... Sååå, jag vill se om det stämmer. Här är matteproblemet: "Du ska hitta ett tal, t.ex 2+5, som går att addera och multiplicera, och ändå få samma summa och produkt. du får använda decimaltal" Kanske inte gjorde någon nytta, så här är ett exempel (Jag vet att det är fel): 2+3(man får inte använda 2+2, 5+5 etc)=5 2X3=5 summan och produkten ska vara samma. Det heter ju FUSKA.se, så jag tänkte att det skulle vara den bästa sidan. :D
  20. Ja, som rubriken lyder kan man prata om mario party här. Några exempel är vilken er favoritkaraktär är, vilken den roligaste bossen är, vilket minispel är roligast, vilket minispel är svårast, etc. Min favoritkaraktär är Luigi, det roligaste spelet är solklart soap surfers, och det svåraste är såna 2 player spel, då man måste jobba med en annan spelare, de typ gör som de vill. Min favoritboss är kamek.
  21. unknown12

    Husdjur

    Dammråttor. De gillar trånga, mörka utrymmen. Min största heter Sopan. Nej, allvarligt har jag två undulater och en katt, fast min bror vill ha en ödla som blir 5 meter.
  22. Ja, spelet äger. Köp det. Och grattis.
  23. Ja, som rubriken lyder så kan man skriva in sina friend codes och möta lite fler spelare. Min friend code är: 0733-2238-2658 Man kan möta mig i Animal crossing, Pokemon diamond och Mario cart ofta.
×
  • Skapa ny...