Hoppa till innehåll

Kozmos

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Kozmos

  1. Kozmos

    Emo Bop.

    Check this out. Emo Bop haha!
  2. Hej, jo jag behöver hjälp med att få upp fusk rutan till RCT3. Så om någon vet så snälla skriv här nere.
  3. Du kan ta bort *Idiot* Jag har Pokemon Diamond.
  4. hej jag har undrat länge, hur får man sin FC? Ska man kontakta Wi-Fi? Eller.
  5. Okidoki. (Onödigt att skriva jag vet :S)
  6. :/ Denna kanske är lite roligare än den jag postade. http://www.youtube.com/watch?v=9iiM__qYYhI...feature=channel
  7. Haha jag hittade en video på youtube ni måste bara se på den här! Haha den är så himla skön! http://www.youtube.com/watch?v=9d7-Y4p1l_w...feature=channel
  8. Är den vid bildskärm där man ser vad kortet heter eller så?
  9. Jo, jag är ju ingen dator snille men jag fattar inte riktigt vad dom menar med produkt och så. Sorry om jag tar mycket på din tid.
  10. Oh, tack jag hade just den från nvidia. Men hur installerar man eller updaterar dom nya drivrutinerna?
  11. Jo alltså hur ser jag vilket Grafik kort jag har? Och när du säger tillverkarens hemsida hur menar du då?
  12. Jo, när jag skulle starta ett spel så stod det att. mitt grafik kort har identifierats och dom säger jag att installera drivrutiner Hur ska jag göra? Snälla hjälp.
  13. Jo, det är samma med mig. Dom säger att mitt grafik kort har identifierats och dom säger jag att installera drivrutiner Hur ska jag göra?
  14. Kozmos

    Hur Ska Jag Göra?

    Jag hade datorn avstängd nu i kanske 2 timmar men samma fortfarande.
  15. Kozmos

    Hur Ska Jag Göra?

    Hej, när jag skulle börja spela ett spel på datorn så dubbel klickade jag på det men råkade jag dubbel klicka på spelet igen efteråt. Och då när jag skulle logga ut så kom det upp en Error om att spelet redan körs. Och efter att jag tryckte bort error rutan så blev allt stort alltså mina program blev stora. Interneten med. Detta har hänt för men jag minns inte hur jag fixade det. Kan någon hjälpa mig. Om ni inte förstår så kan jag försöka förklara lite tydligare om ni vill.
  16. Detta är till alla Spore spelare. Även ni ikke Spore spelare. Jag har gjort en Tutorial på spore. Ett exempel på hur man kan skapa ett monster. Betyg sätt gärna videon. Och Säg vad ni tycker om min skapelse här på fuska. P.s Det blir bättre Kvalitet på videon vid 0:26. Länk:
  17. Vi bor inte i storstan. Jag känner den där killen. Moonlamp. Och ni kan ju alltid gissa vem jag är.
  18. Jag tror nog inte att du riktigt är mamman. Eftersom att hon (Du) Skulle ha bättre stavning. Och jag tror inte att en mamma använder ordet`Tufft` Eller ens att skriva `Min son bara älskar att han har alla pokemon det är ju bara tufft`
  19. Heej. <3 Gillar du också Naruto?

  20. Ja som Nacke3000 sa. Här kan man rösta men inte på din tråd. :P
  21. Jo, jag vet att detta inte riktigt handlar om datorer, Men jag tänkte att det kanske skulle vara Okej att skapa tråden här eftersom att fler är här som kanske kan hjälpa mig. Jo, min 9 åriga syster har problem med ett spel och hon tror att det är datorn som krånglar. För när hon tryckte på ´Ta bort´ Så kunde hon inte spela sitt spel längre. Vi sökte på spelets namn på start men programmet kommer inte upp. Vi försökte installera det igen, Men så fort jag satte in skivan så kom det aldrig upp. Någon som kan hjälpa mig?
  22. Kanske kan ordna fram en åt dig. Min beställning: Skulle vilja ha en Dialga - Mew - Arceus och celebi. Kanske lite svårt med gör ert bästa nu killar/tjejer.
×
  • Skapa ny...