Hoppa till innehåll

Jackal

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Jackal

  1. Jag rekommenderar verkligen att du skaffar något sorts php system till själva funktionen att lägga in spel. Att basera en hel spelsida på egen kodning är hopplöst, sidor såsom spela.se etc. använder med största sannolikt program/script för att snabbt lägga in spel. Jag kommer ihåg ett bra men minns inte namnet.
  2. Tack för svaren! Nja jag svimmade för att träningen var så tidigt på morgonen och jag inte hade ätit en rejäl frukost, blir sån där "lågt blodsocker" eller vad det heter då. Har inte hänt sen dess ;) vi körde start och stop/ idioten så ni förstår nog vad jag menar ;)
  3. Hej. Jag är 13 år och spelar just nu fotboll på sommaren och där går det bra. Jag vill dock också sporta på vintern t.ex för att hålla igång och inte tappa formen. Jag gillar verkligen att spela innebandy och på skolan är jag bäst i klassen (utan att skryta). Jag försökte börja med innebandy i slutet av säsongen förra vintern, men under en träning när jag just börjat tuppade jag av.. efter det hoppade jag att fortsätta.. jag hann inte spela en match ens så jag blev aldrig med i laget riktigt. Jag tänkte börja spela i början av denna säsong och tog med två kompisar.. då kom tränaren fram till oss och sa att det var fullt så vi kanske inte kunde fortsätta och också att vi var för dåliga för att kunna platsa i 96:serien gissade han på.. dock hade vi inte ens fått spela match på träningen ens :huh: Så jag la av denna gång också.. Assisterande tränaren ringde dock upp senare och bad om ursäkt och sa att jag var välkommen tillbaka, så jag tänkte börja igen. Jag är sugen och har gått på en träning, det gick rätt bra, man märker att de andra spelat längre än mig men de är inte överdrivet skickliga.. Jag undrar nu: Ni som kan innebandy och kanske spelar/har spelat, tror ni att jag någon chans att komma in i laget och kommer jag klara av att hoppa in i 96:serien bara så där mitt i säsongen? Som sagt. Jag är snabb, bäst i klassen och har lätt för de flesta sporter.. Tacksam för svar!
  4. Jackal

    Dödsstraff

    De som dödat någon förtjänar dödsstraff enligt mig. Visst det kanske inte är moraliskt rätt men som det är nu så kan man döda någon och egentligen inte få så farligt straff. Några år i fängelset men inte mer..
×
  • Skapa ny...