Hoppa till innehåll

Mollen

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Mollen

  1. Även om det var retail så har du cp gear :S haha men vad tänkte du på? <.< Vadå? : S
  2. Kanske finns schystare elever i t.ex. parallel klassen elr någon annan klass i ditt arbetslag.
  3. Efter du har tagit bort allt smink är de inte så heta längre. Jag skulle vilja påstå motsatsen. För mycket smink ser ju för jävligt ut. Många är väldigt vackra utan smink, men förstör det genom att dränka ansiktet i allt det där tramset. Tragiskt. Fast tydligen tycker många killar runt 12-14 att detta är snyggt. Jag hatar smink, ser för jävligt ut. Bara förstör fejan med det.
  4. Aggre, förutom delen att man inte kan leta efter flickvän, det finns olika sätt att leta efter dem.
  5. Mollen

    Mw2

    Har för inte så länge sedan tänkt köpa CoD: MW2 men har inte varit säker på om datorn klarar av det. Men nu vet jag, har samma grafik kort som du har och det funkar inte (ATI Radeon Graphics Prossesor AGP (0x71C2)). Tack, måste bara skaffa pengar och köpa bättre.
  6. Visa ert Windows Desktop! Här är mitt:
  7. Ett hemmabygge, men den tror den är en Fujitsu Siemens Computer. :] Har Windows Vista Home Premium. Proccesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz 2.81GHz Prestandaklassificering: 3,9 RAM (minne): 1023 MB Grafikkort: ATI Radeon Graphics Prossesor AGP (0x71C2) Systemtyp: 32-bitars operativsystem Systemmodell: MS-6567
  8. Det går över. Blev ovän med en kompis jag hade känt och varit kompis med sen första året på dagis, har snart varit ovänner i ett år men har börjat bli mer och mer neutrala mot varandra.
×
  • Skapa ny...