Hoppa till innehåll

Laserturk

Medlem
  • Antal innehåll

    516
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Laserturk

  1. I helvete att de hackar en. Bara jävla påhitt. Det finns visst autofighters. Det finns DutchFighter, Ultimate Fighter och Flesh Crawler pro. I sinom tid kommer fler fighters att komma Nej.
  2. Powerbot är helt fuckat och admins är sjuka i huvudet. Använd RSBuddy istället.
  3. Notera även att quantity var 4.
  4. Har för mig att admin sade det för några inlägg sen. Repeat much?
  5. Du är överseriöls Nästa skriver om Alexander Graham Bell.
  6. Men jag skulle endast göra kaoz med Lasermannen och nu är han gripen. Case closed.
  7. Jagex introducerade gamla Wilderness igen så Fist of Guthix och många andra Wilderness-aktiviteter har flyttats till Gaming Grotto norr om Falador.
  8. ica-jerry ör flrbannat rolig Nästa skriver om Åbro
  9. för att jag också för det Nästa skriver om klotet
  10. Nu har du ett gästboksmeddelande

  11. Tar denna från Swedroid. I denna lek är målet att du skall skriva en eller flera meningar (max fem) med dina ögon stängda. Du skall alltså inte titta någonstans. Bryter du mot reglerna, så kan du lika gärna gå någon annan stans. När du skrivit din mening så säger du vad nästa person skall skriva. E.x.: Denna meniung är sjriven helt med mina ögon stänfga Som alla ser är jag tämligen dålig på att skriva med ögonen stängda, men målet är inte hur bra man skriver, det är att ha kul och testa sig fram i olika situationer. Sura personer och troll kan hålla sig långt borta. Nästa skall skriva om Wow.
  12. Nej, just det. Håll då det för dig själv. På vilket vis skulle det jag skriver kunna vara ett tecken på mental störning? Du kan inte säga att du inte vet, för att komma med ett påstående utan förklaring till varför, är bara patetiskt. Osammanhängande på vilket sätt?
  13. Så du tycker alltså att jag har en mentalt problem? Vem är du att säga så?
  14. 20 är en klar överdrift men beslutet tror jag ligger butikvis. Hade jag varit bestämmande så hade jag satt en klar gräns på 18 år. Varför det? Jo, jag tror att det är en lagom ålder att själva bestämma hur pass man vill förstöra sitt liv. Det är bara att inse att väldigt många minderåriga inte kan hantera effekterna av en energidrick.
  15. Fortfarande ett sammahang likt det förra. Det är ändå ovidkommande hur många gånger innan det pratats om illegal nedladdning av spel till nintendo DS eller hur många nedladdningsbara spel det finns eller inte, har sa bara tanka och tanka kan betyda mycket. Även i det sammanhanget. Moderatorerna skall inte bara gå på vad de själva tycker, det är bara jävla tyranni.
  16. Men varför åka på semester om man har en massa prov? Varför ens åka under skoltid? Jag skulle aldrig få för mig att åka på semester mitt i skoltiden. Det funkar inte så, det är bara ansvarslöst. So what om det just var den enda lediga tiden? Det finns andra dagar att semestra på.
  17. Öh, nej? En .bin-fil är ju en komprimerad image-fil typ som .iso.
  18. Om jag tankar min bil, laddar jag ned den olagligt då? :rolleyes:
  19. Släng bort internet exploder långt bort. Kör helt med Firefox eller någon annan webbläsare. Jag kör med Opera 11 och har aldrig varit så nöjd som jag är.
  20. .bin-filer associeras väl inte med något? Eller isåfall med ett mount-program. RSbuddy är .jar-fil och de associeras normalt med WinRAR om man inte har java installerat/rätt java
×
  • Skapa ny...