Hoppa till innehåll

RUUMPA

Medlem
  • Antal innehåll

    134
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av RUUMPA

  1. Tänkte skapa en sådan här tråd då det finns en Facebook tråd. <.< Och det kan vara en kul grej och ha. Har ni Twitter, är ni populära? Har ni blivit följda av många kändisar? Skaffade Twitter idag, och verkar vara skoj faktiskt, se vad andra gör. ^^ Här har ni min: http://www.twitter.com/xTrueWarrior - Följ mig så följer alltid tillbaka ^^
  2. The life is too short. I will die when I am too old, in some disease.
  3. Vad för webbläsare använder du?
  4. Ingen verkligen som gillar sådan här musik?
  5. Finns ju skitmånga "bra" rock låtar. Allt från Stairway to heaven till Love Hurts dödar.
  6. Tror nog Playstation 2 konsoler är lite efter i den så kallade "nya generationen".
  7. RUUMPA

    Köp Inte Ps3

    Jag har tröttnat på PS3 konsolen. Haft den i ungefär 1 år och jag har alltid haft problem med den. Vi bytte Internetleverantör och då hade jag inte anslutning till Internet. Detta skedde för ungefär 1 månad sen. Och jag har haft allmänt problem med PS3:ans fläkt och den har inte kunnat läsa skivor man stoppat in i CD-läsaren. Helt otroligt. Man betalade över 4000 :- när konsolen var helt ny och att man ska ha dessa problem. Köp verkligen inte en PS3:a, man ska nog hålla sig fast vid ett Nintendo Wii eller Xbox 360, men ingen PS3.
  8. Har varit i skolan, och ska snart käka lite middag och sedan bara softa resten av kvällen. Vi hade Drama sista lektionen, var faktiskt riktigt skoj. =)
  9. Jag har tänkt på detta länge och nu kommer jag upp med idéen. Vill någon skapa ett diskussionsforum med mig? Kan handla om vad som helst, bara det blir aktivt och får in medlemmar. Jag kan tyvärr inte koda eller något sådant, så vi får börja med en gratishost. Någon intresserad?
  10. All inclusive: Naruto, Naruto Shippuden, One Piece, Death Note, Code Geass, Full Metal Alchemist, Rozen Maiden och otroligt många andra.
  11. En låt som jag hörde för första gången för några dagar sedan, och kan inte ta bort örat från låten. Gillar den starkt mycket, verkar finnas en version där dom sjunger också, men föredrar helt klart den med bara instrument i. Vill höra vad ni tycker om låten:
  12. Du ska vara bäst på allt.

  13. RUUMPA

    Valet 2010

    Kan inte rösta på någon. >; Men skulle då (om jag fick) helt klart rösta på Piratpartiet.
  14. That's the real deal. ;) Nja, har varit i skolan och ska nog bara sova ut hela helgen.
  15. Varför är det just de medlemmarna som är med? Varför inte vi? s:
  16. Fan då, du är äldre än mig. >;

×
  • Skapa ny...