Hoppa till innehåll

Tror f*n Jag E Kär...


Rekommendera inlägg

ah, är hon en av dina bästa vänner blir det ju lite knivigare och du har mer att förlora. Se hur det går nu ett litet tag tkr jag iaf.

Sen när du ska säga det så är det ingen idé å planera det, säg det bara när det känns rätt.

<:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 65
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jag skulle också tro att du är lite småkär i denna tjej, och om det är som du säger har detta hänt mig också.. men dock så var det en resa med min klass ifrån skolan. Det hela slutade i mitt fall att jag låg vid sidan utav en bäck och lyssnade till vattnet medans jag tittade på månen och stjärnorna som omringade den.. inget mer. Hur som helst så hoppas jag att det hela löser sig för dig, men kan ju inte påstå att jag själv aldrig hånglat så där vid den punkten kan jag inte riktigt greppa. Men tjejen du träffat verkar vara en jättetrevlig kompis, det lät också gulligt att du fick lägga ditt huvud i hennes knän men det lät extremt taskigt utav din kompis (värden) att börja dra i henne just då om han visste att du gosade med henne (ska vi kalla det att gosa?). I mina öron låter det som att den andra killen (värden) också kan vara lite småkär i den tjejen du gillar.. då är ju isåfall frågan vem hon gillar mest. Se till att umgås mer med tjejen, du kan även umgås med henne där den andra killen inte behöver vara och störa, se hur det går och hoppas att hon också gillar dig lika mycket som du gillar henne :student:

Redigerat av Siggan
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag får också känslan av att Värden gillar denna tjej med, men det behöver inte betyda att hon gillar honom mest. Men ta vara på de chanser du får jag vet det är sjukt jobbigt, jag ahr varit precis som du och är fortfarande i vissa lägen, att man inte vågar göra något, dundermesen 3000. Men jag tror du har helt rätt i att låta det flytta på om ni umgås så ganska mycket kommer det komma ett tillfälle som du får chansen att göra något. Och då måste man våga göra något, säga att du gillar henne eller helt enkelt kyssa/pussa henne och se hur hon reagerar. Då lägger du bollen hos henne det är nog det jobbigaste och svåraste men samtidigt kanske det du måste göra. Man måste våga skjuta på mål för att bollen ska trilla in..

 

 

Jag vet det är lättare sagt än gjort tyvärr...

Redigerat av Melie
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jo jag har liksom märkt själv att det är lättare sagt än gjort, men jag tror att jag kan ha fördel av att vi går i samma klass och vi umgås hela tiden där, eftersom resten av klassen e retards... Värden och hon verkar dras lite från varandra för tillfället... Det är iofs bara en känsla jag får, kanske bara är önsketänkande... Kan bero på att de hade sex nån av de gånger som hon sov hos honom... Jag skulle gissa på att det kanske var tröstsex, eftersom båda är relativt nyblivna singlar... Dom verkar ångra det lite... Men som sagt, kanske det bara e jag som önskedrömmer...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det låter som tröstsex och det ska nog du ta som en bra sak för om de hade velat bli ihop hade de varit det nu! :) Bara fortsätt prata med henne så kommer hon säkert börja gilla dig mer och mer för som jag ser det, visst det kan vara önsketänkande för dig, så vill inte Värden och tjejen vara tillsammans då hade det varit det redan!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Tack för svaret, jag vet inte, men det känns ännu lite bättre med en tjej som svarar också... Men i alla fall, då jag e sjuk för tillfället så händer det inte så mycket, kanske ska gå på konsert tillsammans i sommar dock, det lär nog bli kul... Men det e mest msn konversationer nu, lovar att uppdatera så snart något nytt händer...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag kan lugna er alla med att det är ingenting mellan henne och Värden, dom pratar inte med varandra om inte jag är med... jag är liksom en länk mellan henne och mina polare som hon tycker det är kul att umgås med... fattar ni?

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag fattar precis!!! Det är som om jag kunde skrivit det här. *snyft*

 

Jag är seriös. Detta kommer att sluta i ett långt och lyckligt förhållande. Antingen gör du som jag gjorde, det tog dock 2 år innan det verkligen hände. Jag väntade ut. Först i sexan hamnade vi i samma NO grupp och hon tyckte tydligen jag var rolig. Så jag började skämta med henne lite mer, och sedan så kunde vi sitta ensamma på en bänk i korridoren hela matrasterna och bara ha det sköjj. Det gick tillomed så långt att jag blev kär i henne och alla började undra om vi hade nåt pågång. Allt var bra och jag gjorde upp planer på att lägga in en stor stöt och bli ihop med henne. DÅ, precis då, frågade hon chans på min bästa kompis och det bara drog ihop sig i hela magen, jag stod ju precis jämte. Då gick hela mitt humör och livskänsla ner. Men han svarade som tur var nej. Och jag tänkte att, "Ja, men hon gillar ju inte mej iaf, och hon e alldeles för snygg och bra för mej." Men efter sommarlovet så snackade vi väldigt mkt på MSN och tillslut så sa jag: "Vem är du kär i?" Hon svarade "Jaaa, det du!" Och efter en lång och känslig konversation så fick vi fram att vi var kära i varann och vi blev ihop och gick på bio några gånger och så. Vi är tyvärr inte ihop längre, men vi är fortfarande jättebra vänner.

 

Sen har vi min kusin. Han har haft EN tjej i hela sitt liv. Han går ju i kyrkan, och där är alla vänliga och väldigt snälla och roliga. Det kom en ny tjej för nåra veckor sedan, och Gabbe (min kusin) Hälsade på henne och han blev typ hennes guide, så hon var mckt med honom då. Och efter några fredagar på detta mötet eller vad man ska säga så sa han, Jag gillar dej. Hon svarade med en långtradare. Nu är han 15 och har precis tappat oskulden med henne.

 

Såatt, det går nog bra, vad du än gör, om du bara kommer lite närmare. Det kan gå väldigt fort, eller så tar det lång tid. Men i ditt läge hade jag valt att vänta ut det.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag kan lugna er alla med att det är ingenting mellan henne och Värden, dom pratar inte med varandra om inte jag är med... jag är liksom en länk mellan henne och mina polare som hon tycker det är kul att umgås med... fattar ni?

Hahah det lugnar nog dig själv med .... men det låter riktigt bra! Fortsätt bara att prata med henne, det är det viktigaste. Försök på något sätt att träffa henne ensam om du vill komma någon vart och fråga om hon vill hitta på något, jag kan säga att jag höll på så här med en kille i nästan ett år, vi pratade massor om typ allt och ärligt så gillade vi varandra massor till och med mina kompisar märkte det, men det rann ut i sanden eftersom ingen av oss vågade göra något.. Detta är något jag egentligen idag är ganska glad över eftersom vi är helt skilda personligheter, men det har ingenting men saken att göra i ditt fall!

Redigerat av Melie
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ingen aning om hur det här kommer o gå faktiskt, inget speciellt har väl hänt. Hon var hemma hos mig för första ggn för några dagar sen, det gick väl sådär... Stämningen var extremt spänd och vi hade ganska tråkigt... Man har inte så roligt hemma hos mig om man e fler än 1... Men just nu känns det inget bra... Jag försöker liksom vara en bra polare o så, och det går skitbra, men grejen är att jag kanske alltid får stanna i den där "Kompisgruppen"... Liksom en i gänget men inget mer... eller nåt... Nu känner hon ju inte någon annan i gänget särskilt bra utom mig, om hon nu känner mig bra vet jag inte... Det kanske är jätterörigt och läsa det här men jag måste få ur mig det nånstans... Jag har tillome börjat drömma om henne >.< bra eller dåligt? Det e ganska mysiga drömmar men det är extremt deprimerande att vakna upp och inse att det bara var en dröm... Sa nyss till henne över msn att jag hade ett jättejobbigt problem, hon undrade om hon kunde få veta vad det var så hon kunde hjälpa på nåt sätt... Jag sa att jag inte visste hur mycket jag kunde säga utan att avslöja för mycket... Hon undrade om Jag inte borde säga eller inte ville, jag sa lite av båda men ändrade det till att jag nog borde men inte kunde...

 

Trevligt med så mycket seriösa svar, det uppskattar jag mycket... Jag kommer nog inte att göra nånting om det inte blir absolut nödvändigt utan bara fortsätta att hänga med... En annan lite jobbig sak är att hon bara umgås med killar så jag vet inte hur jag ska kunna urskilja några tecken på att hon gillar just mig, hon behandlar alla ganska lika, även fast hon håller sig lite närmare mig när vi är med mina andra polare, kanske ganska lätt att förstå dock... Jag vet inte... Kanske det här satte igång någon liten funderare hos er... Som sagt jag ger bara uttryck för mina känslor just nu... Känns ganska tungt nu också, kan bero på skolan iofs... Men men... Hare så bra till näst gång...

 

Lyssnar onormalt mycket på A7x för tillfället... nåt konstigt med det?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...