Hoppa till innehåll

purjo

Medlem
  • Antal innehåll

    2377
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    3

Allt publicerat av purjo

  1. World of Warcraft samt Football Manager. WoW har jag inte en aning om hur många timmar det handlar om, alldeles för många troligtvis, men FM 2012 (1088h) och FM 2013 (1012h) är väl de sp-spel som har har mest spelade timmar på. Pokémon Red och Pokémon Crystal har jag några hundra timmar på också..
  2. Dödar steampunk-nazis i Wolfenstein: The New Order!
  3. Eldstad - Solrosbarn Det är något med band från Götet..
  4. Drömriket - Korrugerad Plåt Gillar Drömriket som fanken!
  5. Har precis börjat min andra genomspelning på The Stick of Truth. Om jag ska sammanfatta det lite snabbt så; Alldeles för kort spel i mitt tycke, jag klockade in på strax under tio timmar första genomspelningen med alla(?) sidequests och hela storyn på normal svårighet. Även om det var kort så passade det mig som casual-spelare, turn-based RPGS är något jag uppskattar, lagom svårighet, inte riktigt så att man sitter och sliter sig i håret (förutom vissa quicktimeevents som var undermåligt förklarade) för att det är omöjligt att komma vidare, men ändå så att bossfighterna, oftast, känns lite utmanande. 8/10 blir min dom, ett spel med den underbara, lite över gränsen, humorn som South Park alltid har bjudit på, men som sagt, lite väl kort.. Gillar man South Park och turbaserade rollspel så är detta ett givet köp.
  6. Sitter och rullar tummar och inväntar torsdagens släpp av South Park: The Stick of Truth!
  7. The Casualties - We Are All We Have
  8. purjo

    Jobb I Framtiden

    Jag är för tillfället arbetslös, så jag har pratat en del med Arbetsförmedlingen det senaste och en av sakerna de säger att många arbetsgivare efterfrågar är fullständiga gymnasiebetyg, egentligen oavsett vilken inriktning du läser. Undantaget för detta är egentligen inom det du läser, praktiska inriktingar som t.ex. hantverkaryrken, där många arbetsgivare struntar i vad du fick för betyg i Naturkunskap eller Svenska, de vill egentligen bara veta hur bra du har klarat av de praktiska delarna av ditt yrke. Men för att återgå till ditt problem så tycker jag att du ska göra det du kan för att få med dig ett fullständigt betyg när du tar studenten, eftersom detta är vad som eftersöks av arbetsgivarna. Att ha många kurser som är icke godkända kan nog ses av arbetsgivare som oansvarigt eller att man inte bryr sig. Sen så beror det ju helt på vad du anser vara ett "bra jobb". Hoppas detta kan vara till någon hjälp! [EDIT] Sen så är ju självklart en väldigt viktig del i att få ett jobb kontakter! Brukar alltid finnas någon som vet något.
  9. Att min kropp inte är lika entusiastisk över att spela fotboll som mitt sinne..
  10. Rockar en grymt underskattad lur i form av Motorola Razr. Fortfarande helnöjd med den, allt flyter på bara fint.
  11. Drack bärs med både Jonas "Heavy" Stentäpp(Hjalle & Heavy, Mimikry) och Mart Hällgren (DLK) i fredags. Kändes rätt stek.
  12. http://open.spotify.com/artist/59Td7ubWCp1m8GtxjWbBXG
  13. Jag inser att jag uttryckte mig lite knasigt. Menade inte riktigt 'trenden', utan menade mer om det fanns kvar att köpa fortfarande, har inte sett nån hårgelé på många år vad jag kan minnas. Men åandra sidan har jag ju inte letat.Så inget illa menat mot er som använder det, ni får ha det ni tycker fungerar bra.. OnT:Kräftor, ikväll blir det skiva!
  14. Menar du att det fortfarande finns folk som använder hårgelé? Trodde den trenden dog ut helt och hållet för ett antal år sedan.. Ont: En stock Göteborgs Rapé samt tre st. lövbiffar. Det är ju ändå fredag!
  15. Jag och mina polare hade en period där våra förfester innebar att dricka öl och spela Mario Kart 64 i ett par timmar ;)AoE är ett fruktansvärt bra spel, tvåan är också skapligt, sen har jag inte spelat senare spel.. OnT:Har nyss införskaffat Darkest of Day och ska snart testa det, verkar riktigt spännande.
  16. purjo

    Svensk Fotboll

    Mycket relevant "Mitt i trängseln sjunger vi vår sång med en och samma röst. Vi är Bajen och det känns i våra bröst!"
  17. purjo

    Svensk Fotboll

    +1 Hjärtat klappar grönt och vitt! Skit i tabellen, vi är bäst ändå! Och Jönköping blir tillbakapiskade till hålen de kommer ifrån!
  18. purjo

    Najs Datorspel

    Bulletstorm, slaktande i massor !
×
  • Skapa ny...