Hoppa till innehåll

Snabbare Internetuppkoppling Eller Optimera Din Dator?


fruesgkuas

Rekommendera inlägg

Så DIN dator är seg och trög, eller?

Du kan ladda ned ett program som heter Auslogics BoostSpeed och crackar det så att du får ett fullt fungerande program. detta är ett program som optimerar datorns hastighet så att den gör så att din dator ska köra precis som om operativsystemet är nyinstallerat. Det säger iaf de som har gjort programmet.

 

Här är programmet: http://www.auslogics.com/en/software/boost-speed/download (Klicka på download)

Här är Keygen: *floff*

 

Varning: Efter att du har registrerat dig, undvik att göra några uppdateringar, har inte försökt att uppdatera något men med ganska stor erfarenhet om program där du måste registrera dig för att få mer privalegier så kan jag säga att du borde undvika att uppdatera programvaran.

 

Båda är virussökta utav mig, och jag har själv laddat ned Keygen och Virussökt den med flera olika anitivirusprogram. Bland annat Avast® F-Secure® AVG®. Programmet kan även öka internet hastigheten, Den ökade min trådlösa internetupkopling med 4x Den gör det genom att ändra i registret, belive it or not. men det är faktiskt sant.

Om du inte är säker på om programmet är virusfritt så kan du ju själv alltid Scanna det. (OBS! om du använder Spyware Doctor, och kör Registery Defrag, GLÖM INTE ATT: Inaktivera Onguard eftersom annars så laggar den fast datorn och du måste starta om den.) Sedan om du ska ta bort program som du redan tagit bort från datorn, dataprogrammerare vet att dessa filer inte riktigt försvinner utan de finns kvar i någon sorts indexeringstjänst så att de sedan kan återställas vid behov. Detta program har en sådan funktion att den kan ta bort dessa filer och därmed kan spara utrymme. Auslogics Disk Wiper är dess namn, du kommer att notera att ditt hårdisksminne minskar. (Dvs använt minne ökar och ledigt utrymme minskar). Var inte skraj för detta för när sökningen är klar (När hårdisksminnet = 0kb, så kommer det att återgå till sin normala punkt kanske till och med med extra utrymme. Möter ni på problem kontakta support på Auslogics hemsida.

 

Hoppas det funkar :D Funkade utmärkt för mig och mina skolkamrater. (Om du använder nerladdningsprogram som ex Bitcomet, Jag tankade ned southpark avsnittet då de spelar world of warcraft och blir gankade, den gick på 20kb/s

medans en av mina skolkamrater, som laddade ner det på samma nätverk i 2kb/s samtidigt. och han hade samma torrent och allt.) (detta var innan jag visade honom programmet)

Sedan brukade min egen dator lagga som tusan när jag försökte öppna nya document, när jag använde detta program så fixade det sig.

 

Var god, lämna kommentarer om du tyckte om denna kommentar.

 

DETTA ÄR INTE NÅGON FORM AV MARKNADSFÖRING! JAG POSTADE DETTA FÖR ATT NI DATORANVÄNDARE SKA KUNNA NYTTJA ERAN DATOR TILL MAX :P ( OM JAG SKULLE VILJA MARKNADSFÖRA DETTA PROGRAM FÖR ATT FÖRETAGET SKULLE KUNNA TJÄNA PENGAR, VARFÖR SKULLE JAG DÅ LÄGGA IN EN LÄNK TILL ETT CRACKPROGRAM?)

 

*suck*

Redigerat av nico
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

ÖÖÖH, detta program fungerar och är varken något virus eller någon form av marknasföring, jag är inte medlem hos dessa idioter som jobbar hos Auslogics! omg skaffa ett liv era rapporterande noobs, detta program äger, min dator fungerar som om den är ny och jag köpte den för 3 år sedan och har aldrig formaterat den!

 

Antar att de som tittade på detta inlägg ändast såg programmets namn, gick in på den och såg att det kostade pengar igentligen. MEN INNAN DU RAPPORTERAR SÅ MÅSTE DU LÄSA IGENOM ALLT!

Redigerat av fruesgkuas
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst wAcko

Det är olagligt att prata om cracks, cdnycklar och olagliga nerladdningar här på fuska.se.

Redigerat av wAcko
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det är olagligt att prata om cracks, cdnycklar och olagliga nerladdningar här på fuska.se.

Sen finns det också gratisprogram som CCleaner som städar bort allt från temporära filer till onödiga saker i registret.

Och i Windwos finns det redan ett program till att defragmentera hårddiskar.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det är otillåtet att prata om cracks, cdnycklar och olagliga nerladdningar här på fuska.se.

§3.7 - Allt prat om piratkopiering är strängt förbjudet. Fråga inte, hjälp inte! Detta innefattar cd-nycklar och fildelningsprogram/sajter.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
×
  • Skapa ny...