Hoppa till innehåll

ELF

Medlem
  • Antal innehåll

    2634
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av ELF

  1. Hur löste du det? Använde du en switch-sats?
  2. Penumbra och Amnesia är gjort av samma spelutvecklare och de tyckte väl att det behövdes ett nyare spel i den genren. Tycker att Amnesia är läskigare än Penumbra, då har jag ändå inte kört Amnesia något speciellt B)
  3. ELF

    Gamla Windows 95-spel

    Får du något felmeddelande när du försöker starta spelet/spelen? Det kan vara så att kompatibilitetsläget inte räcker och kan kanske måste köra med Virtual PC med Windows 95.
  4. Optisk kabel kan du som sagt hoppa, men ljudkort tycker "jag" att du ska köpa. Det inbyggda i moderkort är oftast inte så bra.
  5. Jag har "Java Direkt". Tycker den är lagom bra. Kan nämna att det står "Java Direkt med Swing" på framsidan så det inte blir någon missuppfattning om du skulle kolla upp den.
  6. Det var tusen spänn, två t-shirts, strumpor och självklart mat :P. Ser att en del har blivit lite bortskämda, Xperia X10, iPod Touch, Ny dator, massvis av spel... :)
  7. Optisk kabel behöver du inte. Det räcker lugnt med den kabeln som följer med.
  8. Aah, trevligtVet inte om det är här eller om det är deras server som är belastad nu, för det vill sig inte riktigt. Få ta det imörn...
  9. Det går nu att rösta om man vill att Wildernes och Free Trade ska komma tillbaka. Rösta Ja, för annars..... skiter ni helt enkelt i att rösta. Länken finner ni nedan. http://www.runescape.com/wilderness EDIT: Nu är det ny omröstning. Så rösta igen.
  10. Battlefield 1942 med modden Forgotten Hope... Utan mod, Battflield 2...
  11. Det beror på vad man tycker är skönast/enklast och beror även på hur lätt det är att växla. När jag växlar till fjärde växeln så drar jag bara växelspaken bakåt med fingertopparna.
  12. har du aldrig spelat multiplayer på CoD? :o alla CoD sedan CoD4 har perks att välja mellan i olika classer man gör i multiplayer. På så vis.Nepp, har bara kört multiplayer i CoD 2...
  13. Är det något multiplayerläge som använder perks eller är det alltid på? Det låter ju helfel med perks i cod.
  14. Det är någon slags plexiglasskiva eller liknande som hon projekteras på.
  15. ELF

    Lcd Vs Led

    Jag har ingen koll på just ms, men det tjatas mycket om det på många forum och det ska inte vara någon synlig skillnad mellan 2 ms och 5 ms.
  16. Här kommer en önske önskelista istället för en önskelista... HTC Desire HD SSD 500GB Nytt moderkort med två PCI-E platser Ett till XFX Radeon HD5870
  17. Funkar inte så. Vet ej varför. Man måste logga in en gång för att kunna spela offline. Man lägger minecraft i mappen "appdata", sen kör man det. Så gör man aif om man har ett crackat Minecraft som jag har. @FreakyStyley: det tar 0.89 sec att mina iron med diamond pick, och det tar typ 4 sec eller nått att mina redstone. Hur kan du får det till att ta ung lika lång tid??? Jo, men nu var det inte på tal om crackad version, för det får man tydligen inte snacka om på detta forum.
  18. Funkar inte så. Vet ej varför.Man måste logga in en gång för att kunna spela offline.
  19. ELF

    Nya Högtalare.

    TS: Jag kan rekommendera Z-5500. Det behövs inget bättre än det surroundsystemet om man ska spela och lyssna på musik på datorn. Bara du har ett bra ljudkort och kör med "6-channels direct" inställningen så du låter ljudkortet ta hand om ljudet. Det blir inte så värst bra ljud om man låter den inbyggda decodern i soundtoch-panelen ta hand om ljudet. OBS! Om du köper surroundsystemet så ska du vara beredd på att det kan bugga om de inte har fixat det nu. Det är nämligen vanligt med hårdvarubuggar :angry: ... 1. Säkringen kan gå om man stänger av systemet med knappen på subwoofern. 2. Displayen på soundtouch-panelen kan börja blinka eller slockna. 3. Soundtouch-panelen kan sluta fungera. Visst detta låter som ett riktigt skitsystem när jag räknar upp felen. Men skickar man bara tillbaka det om det skulle bugga och får ett nytt fungerande så är det absolut värt pengarna.
  20. Nej, Paint.net finns inte för Mac. .Net Framework har inte utvecklats för Mac och kommer troligtvis inte att göra det heller då M$ troligen håller hårt i det.
  21. ELF

    Laptop

    Kortslutning blir det inte om kablarna är av. Men det kan bli om du pillar på fel kabel. Kanske även händer något med dig, men vet ej om strömstyrkan är tillräckligt hög... Så fungerar datorn och du vill fortsätta använda den, då bör du nog se till att någon skyddar kablarna som blir kvar eller tar bort dem helt.
  22. ELF

    Server Dator

    Något sånt här... http://img259.imageshack.us/img259/3958/blablablam.jpg Jag kollade itne om minnade passar till moderkoertet, det är bara för att visa ungefär hur jag skulle välja. Men som ryssfemma skrev. Du kanske hellre vill köra med en 6 kärnig processor.
  23. Var säljs det? Märkte att Webhallen var relativt snabba med att plocka bort PC versionen eller i alla fall redirecta en till startsidan, men det tog ett bra tag innan de tog bort PS3 och XBOX versionen som aldrig han släppas. För övrigt så var det väldigt skoj. De var dock tvugna att släppa spelet för tidigt pga ekonomin. Hoppas bara att spelet kan rättas till och bli vad det var tänkt.
×
  • Skapa ny...