Hoppa till innehåll

Vill Varna Om En Sak.


xSaaamii
 Dela

Rekommendera inlägg

Som dem flesta vet så finns det en hemsida som heter " Peteranswers.com " En Bot som säger sig ha svar på allt som du frågar. Och mycket riktigt han kommer ha rätt på nästan alla frågor, Men det är inte han som svarar utan din kompis som sitter och skriver frågorna. För sidan funkar inte om man är själv utan bara om man är 2 eller flera. Så Före frågan måste du skriva in Peter Please Answer eller Peter Please Answer The Following Question. Då skriver din kompis in svaret på frågan som ni kommer ställa sen. Det kan bli riktigt Otäckt om ni frågar Personliga Frågor och den svarar rätt men bara så ni vet så är det bara Personen Som skriver in Frågorna som lurar er. så bli inte rädda i onödan.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 33
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Asså jag fattar inte?

asså när du går in på sidan, Så kommer det två rutor i den ena skriver man peter please answer och i den andra skriver man en fråga. Själva sidan är Fake Så om du har t.ex. en kompis som vill lura dig så kan ni bestämma att ni skall fråga vart du bor. Då skriver ni det i frågerutan och i rutan över skal ni skriva peter please answer men där kommer din kompis då skriva svaret fast texten peter please answer kommer fortfarande upp. Jag ville varna för det kan bli väldigt otäkt när den svarar på typ ditt telefon nummer och Dylikt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Man skriver en punkt först i rutan för Petition och sen skriver man det svaret man vill peter ska säga och det som är tricket är att oavsett vilka bokstäver du skriver efter punkten kommer det stå "Peter, please answer the following question:" Om det blir ett svar med färre bokstäver avsluta med punkt och fortsätt sen skriva klart med rätt bokstäver "Peter, please answer the following question" Sen är det bara att skriva en fråga till svaret du gett ovanför ;).. rätt roligt trick som skrämmer livet ur folk..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...