Hoppa till innehåll

Använda Axe Som Försvarsspray


Caspian
 Dela

Rekommendera inlägg

Nej, man dör inte om man håller i en axeburk som exploderar men antagligen lär man få rätt otäcka skador. Dels från elden och dels från metallen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6RGqiICeatU...feature=related

metallen är jag mest oroad för, elden är nog mer skrämmande än farlig, möjligtvis att håret börjar brinna men tvivlar på att brännskador och liknande uppstår på den kort tiden.

 

Dessutom är det med mycket stor sannolikhet precis så som Mezox säger, burken exploderar inte förrän trycket har växt dramatiskt, och trycket kommer inte öka om du ständigt sprutar ut axe. ser ingen anledning till varför den skulle explodera om man bara antänder luft-axe-blandningen. Som ni ser så krävs det 0.5-1 minut i en lägereld för att något ska hända, och så lång tid kommer du antagligen inte stå och spruta någon, vi snackar max 10 sek.

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 62
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Åh jo. Brännskador kan uppstå på så kort tid. Naturligtvis inget jätteallvarligt, men man lär garanterat få fina blåsor och hårlösa armar. Sedan så finns ju risken att kläderna fattar eld. Testa att sticka in båda armarna i en eld upp till axlarna och sedan dra ut dom. Jag lovar att det inte kommer vara särskilt trevligt.

 

Saken ligger väl i att det är dumt och chansa.

 

Dessutom så är det ett värdelöst sjävförsvarsvapen, och det är trots allt vad diskussionen handlar om. Det är opålitligt och tar alldeles för lång tid att få igång. Angriparen kommer knappast stå och vänta medans man fipplar med en tändare.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Noodles

Du kan ju ha med en tändare också. :)

 

Om man kanske vill spränga sig själv? ;)

 

Axe-spray är en sprayflaska, och som alla spray flaskor är det en tryckbehållare.

Och vad händer om eld hamnar i närheten av en tryckbehållare? Ja, gissa själva.

Det händer ju sällan men det kan lika väl hända... Om det gör det så har man först en stor explosion och inte nog med det. Axe är ju en metall flaska och då blir det små rakbladsvassa metallbitar som flyger iväg tack vare explosionen.

 

OnT: Man ska inte ens behöva en försvars-spray men om man var tvungen att ha något så skulle väl inte Axe vara så dåligt?

 

Då ska man spraya länge för att elden ska nå tryckbehållaren. Min farbror sprayade Axe med en tändare framför i sin lägenhet >_>
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst BillieJean

Köp en Axe Africa. Garanterar att alla springer iväg, luktar röv.

Den här luktar nog röv, skulle jag tro: Liquid Ass

OnT: Använda Axe som försvarssprej är inte effektivt nog för att funka. Nu när vi vet det så kan tråd låsas.

Redigerat av BillieJean
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...