Hoppa till innehåll

Ocarina


Rekommendera inlägg

Du måste gå igenom de röda vägvisarna när du kommer fram till en bygnad tar du din lens of truth för att se ett spöke sen ska man följa efter det tills man kommer till Desert Coloussous och templet heter Spirit Temple.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

har du klarat gerudo fortress än då? om inte så ska du gå runt där alla kvinnor är och inte bli hittad! du ska leta rätt på alla arbetare när du är klar med det kan du komma vidare till dessert collosous

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nu måste Link ta sig till Andarnas tempel för att hjälpa den siste av de sex vise "männen". Mellan Gerudo-fästningen och Andarnas tempel i ökenkolossen ligger en lång och besvärlig väg, spököknen. Först väntar honom en jättestor drivsandsgrop, som han övervinner om han ställer sig på träkistan framför gropen och med änterhaken tar sikte på en kista på andra sidan. Har han glidstövlarna på sig kan han ta sig över gropen mycket enklare. Han springer helt enkelt över. Nu skall Link hämta flaggor i tjock sandstorm. Tar vår hjälte en flagga efter den andra hamnar han till slut vid en byggnad som är inringad med flaggor. Här börjar tredje delen av öknen, öken pinan. På taket till den här tornliknande skapelsen hittar Link en inskription, som hänvisar till en fantom som kommer att föra läsaren av raderna till ökenkolossen., men bara om läsaren besitter Sanningen Öga (Lens of Truth). Link använder Ögat och ser då en ande som fordrar att Link ska följa honom. Nu måste äventyraren satsa allt på att följa så tätt inpå anden som möjligt, oavsett vad som händer. Så snart Link förlorar ögonkontakten med anden, står han vid början av öknen igen. Lyckas han, trots ständiga riktningsändringar och uppdykande motståndare, följa fantomen når han ökenkolossen.

 

 

 

 

Desert Colossus

 

När Link kliver in i ökenkolossen märker han att han inte kan komma in i Andarnas tempel. Bägge ingångarna är otillgängliga. Den vänstra är ett smalt schakt, som i bästa fall ett barn får plats i. Den högra ingången blockeras av ett jättelikt stenblock, som Link trots Goronen armbandet varken orkar skjuta eller dra. När han nedstämt lämnar det stora monumentet träffar han på Sheik. Av honom får han reda på att han först måste besöka kolossen som barn för att komma in i templet. För att Link inte skall behöva gå hela väggen tillbaka till fots ger Sheik honom Andarnas Requiem (A, C-ner, A, C-vänster, C-ner, A). Med denna melodi kan Link när som helst återvända till ökenkolossen utanatt behöva korsa spököknen. Spel nu Ljusets kanat (C-upp, C-höger, C-upp, C-höger, C-vänster, C-upp) för att komma till Temple of Time. Sätt svärdet i tids piedestalen och färdas sju år tillbaka. Spel nu Andarnas Requiem (A, C-ner, A, C-vänster, C-ner, A) för att komma tillbaka till öken kolossen. Efter att Link gått in i templet som ung, träffar han Naboru, som ber honom ta han om templets krafthandskar. Link går med på det och kryper genom en smal spricka in i det inre av Andarnas tempel.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...