Hoppa till innehåll

KazeN

Medlem
  • Antal innehåll

    3153
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av KazeN

  1. Det gör ingenting. Du har antagligen glömt att spela med någon. Har du för det första alla gubbar? Glöm inte att i bland annat Pokémon Trainer måste du klara av med varje separat pokémon, dvs. Charizard, Squirtle och Ivysaur. Andra som man lätt glömmer är Zelda/Sheik, Samus/Zero Suit Samus och jag tror det är någon mer jag har glömt, men det är bara att tänka efter, du vet säkert ;) För att byta till t.ex. Zero suit samus, håll in sköldknappen när det står typ "ready" och du trycker på start.
  2. dead man walking är väl okej, men inte riktigt så bra =P gröna milen är också hyfsad men lite för mycket övernaturliga inslag. Nyckeln till frihet är ju den bästa filmen enligt imdb så den kan vara ett alternativ. vill gärna ha fler tips.
  3. Hejhej. Yes, rubriken säger det mesta. Flickvännen och jag brukar kika på filmer ibland när vi träffas och nu börjar det sina på filmer som man inte redan sett innan. Ta och berätta vilka de bästa filmerna ni har sett i genrena drama, romantik och feel-good. Drama och romantik ska vara lätt att förstå vad jag menar, feel-good också iofs, men för de som inte förstår detta så är det filmer som ger en känsla av att allt är bra och liknande känslor när man sett färdigt filmen. Det är nog allt som behöver nämnas. Now tell me ;)
  4. Mysteriet på greveholm var ju väldigt spännande att se när den gick. Pettson & Findus: Tomtemaskinen eller vad den hette har också varit rätt mysig. Jul i Kapernum ska tydligen vara skitbra med, bara att jag inte kommer ihåg dem.
  5. Små kärleksförklaringar som att berätta att du bryr dig om henne och älskar henne är saker som man uppskattar när man är tillsammans med någon. Förutsatt att du nu är det...
  6. Sonata Arctica - Full Moon, San Sebastian, Victorias Secret, Tallulah Nightwish - Over The Hills And Far Away, Nemo, She Is My Sin Within Temptation - Stand My Ground, Memories, Our Farewell Detta är bara ett urval av deras många bra låtar.
  7. Hah, jag läste också bara två sidor typ och anser att du borde fråga om hon skulle vilja träffa dig, bara dig, utan några kompisar i närheten. Det låter som att hon har något på gång med den andra dock men det vet ju inte jag riktigt. Skulle hon iallafall gå med på att träffa dig ensam som är dejt-aktigt så vet du ju att hon är intresserad av dig.
  8. Tafsa har jag fått för mig är när någon person inte vill eller inte är beredd på det, det vill säga något man inte borde göra. Om däremot tjejen/killen tillåter en att vidröra en så ska det inte uppstå några problem, så länge man själv vill också såklart. Inget ska vara påtvingat.
  9. Som sagt, hon kan faktiskt vara intresserad, bara att hon blev rädd när du uttryckte det så, om ni knappt ens pratar. MEN, har du vågat säga detta så borde du också kunna våga fråga om hon skulle vilja träffas någon gång, bio, bowling eller vad som helst så ni får umgås och hon kanske får inse hur trevlig och bra du är.
  10. Okej, så allt är skit? Det kan ju bara bli bättre! Man får försöka fokusera på sig själv, man vet att folk inte har rätt och att de är idioter själva. Du kan också trösta dig med att det oftast inte brukar bli något av dessa personer senare i livet.
  11. Jag kan inte påstå att det första som skrevs i tråden var något ens i närheten av ett skämt... det är bara sjukt. Försök att skämta om annat istället.
  12. Som jag minns det kan man bara skicka in ett fusk per spel. Vill man dela med sig av fler fusk ska de alla skickas med i ett fusk. Off topic: Gud vad längesen jag var härinne och kikade runt minsann ^^
  13. Skärpning. Nolltolerans på sånt här snack, det borde ni veta. §1.3 *låst*
  14. meningen är att du ska köpa det, eller inte alls, det är upp till dig. §1.3 *låst*
  15. KazeN

    Gudfadern

    Skriv en recension istället? Tråden känns realativt onödig. Kishuna borde anmäla istället. *låst*
  16. §1.13 och den andra regeln för "diskutera spelet här"-trådar :P *låst*
  17. KazeN

    Tibia

    Som sagt... Man får inte skapa "diskutera spelet här"-trådar för den delen heller. *låst*
  18. §1.3, här snackas det inte om crack, olaglig nerladdning, CD-keys osv. *låst*
  19. §1.11, onödig tråd. Varför skulle det ens vara intressant? *låst*
  20. KazeN

    Grafik

    Det är upp till var och en vad man tycker är bra grafik... En del tycker ju att 2d pixelgrafik är snyggare än 3d grafik t.ex. För att svara på frågan dock, så ska den ha bättre prestanda än ett Xbox. Om det stämmer vet jag inte då jag inte kan något om prestanda och allt vad det innebär, men antagligen gör det det.
  21. KazeN

    Zelda Tp

    Du skall icke använda olagliga fiskedrag ^^. Ahem, jag antar att du menar fishing lure, jag har för mig att den är guldig :P 1. Iallafall, man ska fånga en pike, bass, catfish via lure fishing. Dvs. när du använder olika fiskedrag för att fiska allihopa. 2. Avsluta din fisketur när du fångat dessa och gå till antingen den mest norra delen på västra sidan av dammen eller den mest östra delen på den södra sidan av dammen. Jag använde mig av det första alternativet. 3. Detta ska vara ganska enkelt steg trots allt. Det du behöver göra är att ta fram ditt fiskespö och kasta det parallellt med bergväggen (dvs. längs med väggen) på något av dessa båda ställen. Efter att du kastat med ditt fiskespö ett par gånger så ska du hitta detta fiskedrag. Observera att du endast kan kasta ut och dra in med detta draget, och inte flytta det åt vänster/höger. Fiskarna kommer att flockas runt detta fiskedrag ändå, även Loachen.
  22. I Håll-Er-Till-Tråden-Som-Finns Horde; Moderator lvl 89. Allvarligt... Finns en annan tråd. http://www.fuska.se/forum/Vilken_Server_Sp...oul-t69815.html *låst*
×
  • Skapa ny...