Hoppa till innehåll

Otroligt Många Avstängda?


Rekommendera inlägg

Kollat in "Imbaz" medlemmar nu, och otroligt många är avstängda.

 

Shr00m

GangstaLean

ImbazFuhrer

DonaldDuck

Laserturk

Torcida

eXtremE

 

Sen så har vi KawaiiNeko, som kanske hade en anledning då han kom upp med en massa dubbelanvändare.

 

Men varför har alla dessa blivit bannade, är det för att de lyckats fått en femte varning, eller är det dubbelanvändare, eller vad gäller? Blev jäkligt förvånad då flera medlemmar plötsligt blev bannad :/.

Redigerat av 3FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 64
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

...Varför vill du veta det? Det spelar väl ingen roll varför de blev bannade?

Man vill ju gärna veta anledningen. Det kanske beror på dubbelanvändare, att admin kollade upp på riktigt vilka som har det, hade isåfall ingen aning om att det var så många som hade det.

 

Så, man vill ju veta det eftersom man är intresserad över att höra vad dem blev bannade för :P.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vi har testkört ett nytt verktyg som upptäcker dubbelanvändare + proxy-användare på ett betydligt effektivare sätt än tidigare verktyg.

 

§9 - Användare

 

Varje person får endast ha en användare. Vid registrering samt vid inställning av kön och ålder så skall korrekta uppgifter uppges, användaren som inte gör detta riskerar varning eller avstängning. Vill du byta namn så kan du göra detta under "Mina inställningar" och "Byt visningsnamn". När du registrerar dig på Fuska så måste du aktivera din användare inom 48 timmar via det e-postmeddelande som vi skickar till dig. Annars kommer din användare automatiskt att tas bort. Vid avstängning/radering av en användare så blir alla användarens tillhörigheter låsta och/eller raderade. Tillhörigheter kan vara inlägg, FuskaMynt och inskickade fusk. Det är förbjudet att använda sig av proxy/vpn-tjänster när man går in på Fuska och detta medför direkt avstängning från Fuska (undantag kan göras ifall detta i förväg godkänns av en administratör på Fuska). Det är även strängt förbjudet att röja en annan användares identitet på Fuska på något som helst vis eller att sammankoppla användarens eventuella konton publikt.

 

Dubbelanvändare får sin dubbelanvändare spärrad och den tidigare användaren tilldelas en varning, får denne användare 5 varningar så stängs denne av. Proxy-användare stängs av omedelbart.

 

Förhoppningarna med det nya verktyget är att minska antalet troll samt se till att reglerna efterföljs ordentligt. Dessvärre har vissa användare satt i system att bryta mot reglerna och bara skapat nya användarkonton hela tiden. Detta kommer nu att kunna upptäckas mycket enklare med det nya verktyget.

 

Ifall man inte gillar eller vill följa reglerna på Fuska.se så finns det andra hemsidor där man kan bli medlem på ifall reglerna på dessa andra sidor passar bättre.

 

Vidare så kommer vi att införa en "andra chans", vilket innebär att man får komma tillbaka efter att ha varit avstängd ett år. För att ta del av "andra chansen" så krävs det att man mejlar [email protected] och ber om en "andra chans". Får man detta så kommer en varning att dras bort från användaren man blev avstängd med och man kan igen använda sin användare.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jaså, det verkar vara ett bra verktyg. Även om fuska kommer tappa några medlemmar, så kommer det nog löna sig tillslut då troll inte lika lätt kommer hit.

 

Sen är "andra chansen" verkligen bra, då jag tror många användare mognar inom tid, och istället för att det blir en dubbelanvändare, så kanske h*n kommer tillbaka mer mogen :).

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Förstår inte riktigt vad som har gjort sidan sämre. För att dubbelanvändare upptäcks effektivare än förut?

Snälla.

Antar att han menar att flera aktiva medlemmar försvann nu. Att de försvann har ju både en negativ effekt, men även en positiv. Får hoppas att dem kommer tillbaka med hjälp utav andra chansen, när det nu än blir.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Antar att han menar att flera aktiva medlemmar försvann nu. Att de försvann har ju både en negativ effekt, men även en positiv. Får hoppas att dem kommer tillbaka med hjälp utav andra chansen, när det nu än blir.

Om dom bryter emot reglerna så blir dom bannade, finns inget mer att säga.

Dom som blev bannade var bara småpojkar som lekte coola i vilket fall som helst, så någon stor förlust kan jag inte säga att det var.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...