Hoppa till innehåll

Iphone 5C Och Iphone 5S-Tråden


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Fattar inte varför man skulle köpa en 5C så länge 5:an finns att köpa. De kostar ju i princip lika mycket och det är väl egentligen ingen skillnad förutom chassit. Nä, för det priset finns det bättre alternativ.

 

Den enda målgruppen för 5C som jag kan tänka mig är föräldrar som ska köpa telefon till sina barn som önskat sig iphone eller så. Tycker själv att den är på tok för högt prissatt.

nä glöm inte att du får med iOS 7 utan att göra någonting, medan med 5an måste du installera det själv

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Såg av en slump att man får en 5C för runt 1900kr om man tecknar Halebop Rubbet 24 månader vilket är mer än 2000kr billigare än 5S med samma abonnemang. Det är ju ett lite mer humant pris, även om det inte är något jag skulle köpa.

 

nä glöm inte att du får med iOS 7 utan att göra någonting, medan med 5an måste du installera det själv

"Det får fan bli en 5C, orkar inte lägga ner någon minut på att uppdatera!", haha. :D

 

Tror aldrig att jag har sett någon med 5C faktiskt. När jag tänker efter så vet jag knappt någon som har 5S heller och då har ämdå uppskattningsvis 80-90% av alla mina bekanta iphone. De flesta har 4S eller 5:an.

Fast nu finns ju iOS 7 Jailbreak!!!! Så Iphone är ju i topp igen

http://www.sweclockers.com/nyhet/18070-jailbreak-for-apple-ios-7-kantas-av-kontroverser - Jag hade då inte varit så snabb på att installera det där... Redigerat av Fjeddo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...
Gäst Jesper93

Iphone 5C är starten på något nytt. Apple har tidigare alltid använt tidigare årets toppmodell som billigare alternativ men i år är mycket annorlunda.


I butiken när jag köpte telefonen var säljaren jag fick hjälp av märkbart uppspelt. “Jag är så glad att du vill köpa den här”, sa han och fortsatte med att berätta att “nästan ingen vill ha den”.


 


Det råder ingen tvekan om att efterfrågan på den dyrare Iphone 5S och då särskilt modellen i guldfärg varit större. Vid bordet i Apple Store där Iphone 5S visades upp i alla dess färger stod Applepersonal och visade även Iphone 5C och försökte locka potentiella köpare bort till bordet med den mer färgglada telefonen i plast. Med begränsad framgång, kan tilläggas.


Med Iphone 5C levererar i alla fall Apple något nytt. Om man tittar på konkurrenterna så har Apple alltid lanserat en telefon om året medan konkurrenterna var och en vräkt ut tiotals och ibland mer än så. Färgsättningen av telefoner har efter en tid med nästan uteslutande svart och vitt blivit mer vågad, så även där tar ju Apple ett steg om än ett litet sådant i den rådande trendens riktning.


Låt oss se bortom det faktum att Iphone 5C har mycket gemensamt med Iphone 5 och istället se på 5C som den nya telefon det ju faktiskt är. Och titta på vad den tillsammans med nya operativsystemet Ios 7 kan erbjuda.


Redigerat av Jesper93
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Text

Ja absolut, en telefon som har ett operativsystem som ser förjävligt ut och små färglada plastskal som gör att telefonen ser ut som en leksak är ju den bästa taktiken att gå när man vill sticka ut bland konkurrenterna. När nästan ingen vill ha den är ju också ett tecken på att man har lyckats...

 

Helt seriöst nu: Jag tycker att iOS7 ser förjävligt ut. Den matchar iPhone 5C, med sitt färglada skal, men inte de andra telefonerna. Så jag fattar inte vad som är så speciellt med att man ska ha det.

Visst, vill Apple testa på saker, inga problem. Men det verkar vara sånt jävla tjafs om att man ska ha iOS7 och en ljusgrön telefon till det som gör att hela telefonen ser ut som en leksakstelefon...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...