Hoppa till innehåll

Zelda:windwaker


s0ftish

Rekommendera inlägg

var och hur hitar man triforce chard?? :o

Kolla på IN-credible Chart var Triforcekartorna är. Hämta kartorna. Åk till Tingle och prata med honom. Betala för att få kartorna dechiffrerade. Åk till de punkter som är utmärkta på Triforcekartorna. Där finns Triforcebitarna. Hämta upp bitarna med grappling hook medan du sitter i båten.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Triforce chart 1: åk till Islet of steel (i närheten av Greatfish island) bomba alla båtarna så att du kan ta dig in sedan ska du spela Wind`s requiem ( när du står på den blåa ringen som finns på marken)

 

Triforce chart 2: Segla över till Private Oasis och gå in igenom dörren på huset (du måste ha fått ett specielt papper av lärarinan på windfall island om du har gett henne en massa joy pendent halsband) Väl inne i huset ska du använda dig av grappling hook för att kunna svänga dig i kroken i taket, brasan slocknar då och du kan hoppa ner igenom ett hål i marken.

 

Triforce chart 3: Köp en massa Hyoi Pears från Beedel sedan ska du segla till Bird´s peak rock, där ska du med hjälp av ett Hyoi Pear ta kontroll över en fiskmås och flyga upp bland de höga stenarna där finns knappar som man måste aktivera (men se upp för Kargorcs fåglarna som sitter i bona, det kan vara lättare att döda dem före man tar kontroll över en fiskmås) när du lyckats öppnas ett galler som finns på ön och du kan hoppa ner igenom ett hål)

 

Triforce Chart 4: Segla över till Diamond Steppe Island och ta dig upp för palmerna med hjälp av Hookshot, när du kommit upp hela vägen hoppa ner i hålet, när du kommer ner mötts du av en massa mystical pots med hjälp av eld pilarna kan du bränna av locket på dem, nu gäller det att välja en kruka och hoppa ner i den om du hammnar i fel kommer du tillbaka till början det gäller att hitta alla rätta krukor när du har hittat rätt kommer du till en skattkista med en karta i (Ghost Ship map) Nu är det bara att ta sig ut där ifrån och åter vända till båten, väl ute spela Song of passing (om du inte har den så gäller det att åka till windfall island och prata med snubben som dansar framför gravstenen så lär han dig sången) om du redan kan den spela den så att det blir natt ta sedan upp Ghost ship map och på den blinkar ett spök skepp du ska ta dig till stället som seppet är på och segla rakt in i det när den seglar emot dig.

 

Triforce Chart 5: Segla till Needle Rock Isle och leta upp ett gäng av små båtar skjut den som har en annan färg och fiska sedan i ringen som blir efter den.

 

Triforce chart 6: Segla till Outset Island och spring upp till där Aryll blev fångad (vid den trasiga repbron) Ta upp teliskåpet och kolla åt samma håll som gubben med teliskåp och du ser ett stort stenhuvud ändra vinden åt väster och ta fram dekuleaf klättra upp på den högsta stenen och hoppa därifrån och glid över till stället där stenhuvudet är, förstör stenhuvudet och hoppa ner i hålet under, sedan måste du döda en massa fienden kartan finns på våning 30 Lycka till!

 

Triforce Chart 7: segla över till stone watcher island på ön finns ett stenhuvud till förstör det och hoppa ner i hålet döda alla fiender i de upp låsta dörrarna döda sedan darknutsen i mitten och gå sedan in genom dörren som låses upp.

 

Triforce chart 8: Segla till Overlook island som ligger i närheten av dragon roost island använd hookshot för att ta dig upp längst upp och hoppa ner i hålet (den här liknar nummer7)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...