Hoppa till innehåll

Selene

Medlem
  • Antal innehåll

    1980
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Selene

  1. Selene

    Perfect World

    Du var en human warrior medan jag var en untamed panda på den malaysianska (stavning) versionen (vi körde ju lite). ;) Selene, kör du den internationella eller malaysikansa versionen? Kör den internationella versionen som karaktären på min avatar =) Jag har faktiskt gett dig ett svar antar att du måste ha missat det.
  2. Selene

    Perfect World

    Har spelat det men inte f*n är det roande heller. SKITSPEL! Beror ju helt på vad man gillar.
  3. Selene

    Perfect World

    Tycker nästan torrents är bättre än direct download eftersom då kan man pausa nerladdningen och fortsätta vid ett annat tillfälle om det tar flera timmar.
  4. Selene

    Perfect World

    Kommer inte ihåg hur lång tid det tog för mig men du kan förvänta dig att det kommer ta några timmar, men sedan beror väll allt på hur snabb internet uppkoppling man har.
  5. Selene

    Perfect World

    Beror på, till att börja med är det ganska kul, man kan bestämma ganska mycket av sin karaktärs utseende beroende på vilken ras man väljer. Det är ett stort + eftersom man då kan få vara lite unik vilket man inte kan vara i en del andra online spel som är gratis. Sedan är klasserna ganska kul tycker jag mest för att jag är förtjust i untamed rasen då man får en chans att välja att vara djur tämjare om man vill spela den kvinnliga verisonen. Men när man väl kommit igång blir det väl ganska enformigt som många andra online spel, dock finns det mer och lite mer fantasifulla questar än vad det gör i spel som Florensia och Rohan. Det är nog lättast att testa spela det och fatta sin egen mening om det.
  6. Selene

    Invandring.

    Jag har inget imot invandring bara det sker till en vettig gräns, Sverige är inte oändligt hela jordens befolkning kan inte rymas på vårt lilla land. Många vill men alla kan inte komma hit så är det bara, det är redan svårt med att få jobb som det är och vart ska alla invandrande människor bo? det hela slutar ju med att de får hjälp med att få ett arbete och ett boende bara för att sverige ska ses som ett bra land medan vi som redan bor här, vi ungdomar får ingen hjälp med jobb och vi kan aldrig få en chans att flytta hemifrån jag har snart varit arbetslös i ett år nu, jag söker flitigt allt som jag skulle kunna arbeta med men jobben finns inte så är det bara.
  7. Selene

    Perfect World

    Du var en human warrior medan jag var en untamed panda på den malaysianska (stavning) versionen (vi körde ju lite). ;) Selene, kör du den internationella eller malaysikansa versionen? Kör den internationella versionen som karaktären på min avatar =)
  8. Selene

    Travian

    Har försökt spela lite men tycker det är det sämsta spelet i sitt slag då det inte ens ger utrymme för att bygga upp en arme som kan skydda min by. Blev attackerad så många gånger som man fick dagligen av samma allians fast jag inte gjort dom ngt och dom fick inget material av mig var bara för att se till att jag inte lyckades skapa ngt motstånd.
  9. Selene

    Perfect World

    Aha ok, trodde att det kostade eftersom man måste väl köpa spelen i butik först eller? har jag fått ngt om bakfoten? Vilken ras spelade du som i PW då?
  10. Där tar du fel. Hard Rock är en stor genre,Chuck berry med Johnny B.Goode är Rock N' Roll, samt Elvis Presley, medans T.ex. Deep Purple, Whitesnake och Bad Company är Hård Rock, men definitivt inte Heavy Metal. Och det är tvärtom, Hard Rock är det som blivit Hård Rock och inte tvärtom. TACKAR! bra förklaring, Heavy Metal och Hårdtrock är två olika stilar.
  11. Cold Mountain slår de flesta filmer när det kommer till deppig stämning.
  12. Selene

    Perfect World

    Själv kör jag mest gratis online spelen, min plånbok gillar inte att lägga ut pengar i månaden men det skulle klart vara kul att spela lite mer betalade online spel eftersom jag antar att dom har lite mer funktioner än gratis spelen som PW och Rohan. XP
  13. Länkarna funkar igen, troligen har hemsidan varit nere under dagen.
  14. Selene

    Perfect World

    Själv spelade jag Holic som första online spel, fastnade stenhårt för det och har sedan dess letat efter Holic andan i alla online spel jag testat. Jobbigt eftersom man inte blir så öppen för nya spel =( Rohan har underbar grafik, och karaktärerna är fina XD där får den helt klart + poäng XD Men tyvärr så tappade jag snabbt intresset för Rohan då inget hände, alla questar var likadana och det fans bara ras städerna sedan var det ganska tomt. Men fin grafik har det. PW är inte perfekt men jag tycker ändå att dom sticker ut med sin Untamed ras, Barbarian och Venomancer kan ju byta skepnad och Venomancer kan tämja många olika sorters djur. Vilken ras och klass spelade du med?
  15. Selene

    Perfect World

    Är nyfiken, varför gillar du det inte? Visst det är inget toppen spel men det är lite mer att göra än i Online spel som Rohan och Florensia.
  16. För de som är mer insatta i det engelska språket och inte har något emot kritik som riktas mot filmer på de mest roande sätt så finns det bara två bra och charmande val och det är: Bum Reviews: I rollen som Bum, spelar "that guy with the glasses" den strålande rollen som den lite mer utstötta (uteliggaren?) Bum som recenserar några kända filmer, det sköna med honom är att han på ett strålande komiskt sätt lyckas göra en recension som faktiskt stämmer. För att ta del av detta klicka på länken nedan: Bum reviews Nostalgia Critic: Även här ser vi den strålande "that guy with the glasses" men denna gång spelar han the Nostalgia Critic och ger oss komiska kritiska recensioner på sin topp, hans Mortal Kombat: Annihilation recension och Godzilla (1998) recension slår han verkligen huvudet på spiken. För att ta del av detta klicka på länken nedan: Notsalgia Critic Njut och kommentera gärna, kanske finner fler än jag detta roligt.
  17. Beror på vad man drar gränsen för hårdrock, Inflames är väl ändå inte ett hårdrocks band dom är metal vad jag vet. Tycker hårdrock är ganska svår att sätta tummen på då många band man tror är hårdrock oftast är former av metal. Band som Iron Maiden, Judas Priest och Black Sabbath känns hårdrock men är mer metal. Men jag lyssnar på det mesta inom metal, hårdrock, symphoniskt och så vidare bara det är bra gillar jag det XD
  18. Skulle vara kul att gå på AC/DC men dyr resa, dyrt boende, dyr mat, dyra biljetter och arbetslös trivs inte så bra tillsammans.
  19. Tyvärr fick jag aldrig chansen att se jämförelsen då youtube raderat videon, men det är inget nytt att band snor från varandra allt från låt texter till melodier snos och det är sällan någon som bryr sig.
  20. Selene

    Perfect World

    Någon som spelat online spelet Perfect World? ett roande gratis online spel med möjlighet att betala för items om man vill annars är det helt gratis och man har möjligheten att göra en hel del questar villket jag ofta blivit besviken på andra online spel. Men vad som främst gör Perfect World kul är att man kan ändra sin karaktärs utseende med stor variation. Så vad tycker ni om detta roande online spel?
  21. Yeay! Tackar nu kan även gamlingar som jag besöka fuska.se igen XD
  22. Har inte besökt fuska.se på väldigt länge sedan och sist jag var här var forumet bra uppbyggt, nu kanske det är jag som är gammaldags. När man kommer in på en tråd så istället för att se alla svar under det första inlägget som man gjorde tidigare så är allt nu uppbyggt i ngt avskyvärt tråd liknande system kan jag på ngt sätt få tillbaka den gamla stilen eller är det här en funktion som man måste leva med...för ärligt jag hatar den.
  23. Eftersom jag inte kan få nog av Final Fantasy Fables: Chocobo Tales så måste jag nog säga att det är mitt nuvarande "favorit" spel till DS, annars tycker jag mycket om Pokemon Dimond.
  24. Eftersom namnet på den här tråden var villken färg tycker du är coolast på nintendo ds så är det oxå det jag tänker svara på. Jag köpte en svart för att den ser fräck ut och för att jag bara älskar svart färg dock visste jag inte då att dom skulle släppa den vackra röda varianten blev faktiskt lite besviken över mitt färg val.
  25. Heros of mana måste vara det sämsta spelet som jag äger till DS, är riktigt besviken på att Square Enix kan göra ett sådant tråkigt och enformigt spel.
×
  • Skapa ny...