Hoppa till innehåll

Oddworld 3 Är Ju Bra !


Don Chief

Rekommendera inlägg

  • Svar 25
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Oddworld 3 är ju :cool: ! varför har det fått så megadålig kritik överallt !?!? Oddworld: Stranger kommer nog vara hundra gånger bättre men oddworld 3 är ändå ett bra spel. Nån som kan förklara varför så många inte tycker om det ?

Jag har bara spelat ett oddworld och det var på ett ps demo :D . Men allvarligt talat så tror jag oxå att Oddworld stranger kommer bli kul ser iallafall lovande ut än så länge(av det lilla man har fått sett)
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag har inget förtroende fö den serien, dom har inte gjort ett ända bra spel ava ala dom har gjort.. Menn ja det du säger det kan ju självklart bli bra, men tror inte det.

Med tankte på att oddworld stranger inte överhuvud taget liknar sina föregångare så tror jag att folk har för mkt fördomar. Jag vet inte om du har läst något överhuvud taget om detta spel men här är iallafall en länk http://interviews.teamxbox.com/xbox/914/Od...ng-Interview/p1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag tror att många tycker Oddworld är väldigt oseriöst och väldigt orealistiskt. Vilket det är. Fast den typen av spel är faktiskt kul, ibland. Oddworld: Stranger ser fruktansvärt lovande ut, levande ammo...Fy fasen.

Fast säg min, Don Chief, är det inte så att Oddworld nästan går ut på att åka rullstol och dricka esspresso? Vad är grejen med det?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...