Hoppa till innehåll

Paper Mario


Mezox
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 45
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

När man kommer till slutet av staden så finns det en port där det står en mus. Den porten måste man in i, men för att komma in i den ska man gå till affären och köpa en dried shroom och en dusty hammer. Jag tror att det är i den ordningen men om det inte funkar så pröva tvärtom. Det är en hemlig kod och efter det ska man kunna gå genom porten där musen stod och komma upp på taket. Sen går man till vänster och hoppar över till andra taket och där finns en dörr.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Magdis har rätt men innan det ska man gå runt i öknen tills man kommer till ett "Paradis" där ska man banka på ett träd så det ramlar ner en "Lemon" ge lemonen(citronen) till musen som står längst bort i staden vid öknen som står vid en dörr och verkar mystisk eftersom det e den musen som är "Mustafa"

när du gett han en Lemon ska du göra det som Magdis sa och sedan går du tillbaka till Musen och då e dörren öppen och musen borta! gå in i dörren följ vägen längs taken tills du ser ett litet hus på taket där e Mustafa................. :P

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

I nåt av rummen finns det en massa spöken i en av garderoberna och om du leker en lek med dem får du en skiva. Den ska du spela på skivspelaren i rummet med ett spöke som vaktar en kista. Du ska hålla hastigheten ungefär i mitten av "stapeln" och när spöket dansat iväg långt från kistan springer du dit och öppnar den.

Kan skriva mer sen om du behöver, annars listar du säkert ut resten själv.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det är i ett av de små husen i Toad town, bredvid ett hus där det nyligen flyttat in några toads som säger att det är ett förskräckligt oväsen från huset bredvid dem. Man ska vänta därinne och gömma sig med hjälp av Bow och då kommer det in en shy guy och går in genom en lönndörr. Sen följer du efter och hoppar ner i toy box.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...