Hoppa till innehåll

Religion


Oden
 Dela

Rekommendera inlägg

(jag vet att inte alla invandrare begår brott)

 

jag tycker det är helt okej men kebab och pizza, men att bygga religösa bygnader och sånt skit är f*n inte varken svenskt eller nödvändigt, och desutom få pengar av staten till att bygga sånt, då tycker jag att vi hellre ska satsa pengar på folk som har det svårare än tattare och sånna

 

ny lag på g, om man begår mer än tre brott, tack och hej. då blir dom utvisade, ochn begår dom typ massmord eller något annat så blir dom också deporterade

 

Äntligen görs något åt saken...problemet är bara att den mest troligt inte kommer att införas.

 

Hoppas att alla inser varför konceptet av en sån lag är bra och nödvändig.

När man nyss tagit körkort får du inte ett "riktigt" körkort, utan ett provisoriskt. Gör du fel i trafiken, ryker kortet.

 

Så skall det även vara för invandringen. Personligen tycker jag att de skall åka ut efter 1 eller max 2 brott. Detta skulle sänka rasismen drastiskt, då bara de laglydiga invandrarna blir kvar.

 

Hoppas för f*n att lagen införs *Håller tummarna för allt i världen*

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 269
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

det är det som är problmet, att vi har en socialistisk regering, f*n börjar nästa tro att den regimen är ett annat ord för, tyck synd om alla förutom urinvånarna, min polare som fick sparken för 2 månader sedan kommer inte få socialbidrag för han fick 16 000 i semester pengar förra året, dom skulle han sparat tyckte dom, men f*n kebaberna då? dom får ju pengar från släktingar som har pizzerior och sånt, f*n blir så j*vla lack på myndigheterna

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Alla länder utom kristendomen är knepiga tycker jag. Jag menar, vem f*n vill att alla invandrare ska komma hit och ta över, och så att brottsligheten ökar? Så här är det bara: DE ONDA SKA UT MED EN GÅNG, DE GODA FÅR STANNA, bara dom respekterar att detta är Sverige, och inte deras hemland. Apropå religionerna, vem kom t. ex på den dumma idén med att kvinnor måste ha sjal runt huvudet?! Enligt min mamma, säger dom att andra män blir kåta när dom ser deras hår, vad är detta för sjukt?! Bara min åsikt...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

f*n, ni är sjuka allihop, ungefär. I alla fall alla sidans wannabe rasister, ni förstår inte att alla har rätt att leva i Sverige, eftersom Sverige styrs så. Och det är inget ni kan ändra på. Nåja, ni får tycka hur f*n ni vill. Jag har inte lust att tjata på er mer.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Å andra sidan kan jag tycka att det är ganska idiostiskt att invandrare endast lever på socialbidrag och bråkar där till. Men det är inte bara invandrare som gör det. Finns "rena" svenskar också.

De går bra att slänga ut, också svenskarna.

I nuläget i alla fall. Men om vi skulle ge dom en utbildning, och göra folk utav dom. Så är dom bara en fördel.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nu är ju problemet det att de får en utbildning men de bryr sig inte. De skolkar från skolan och går ut med skit betyg, om man ens kan kalla det betyg.

De har men andra ord fått en chans men slängt bort den, de tycker att det är mycket skönare att ligga hemma på soffan och låta svenskarna jobba istället. Eftersom att de får tid över blir en del krimminella osv...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det finns svenskar som ligger på soffan också ?

 

Men om dom skippar chansen att få en utbildning, då får dom ju skylla sig själva. Ge dom inte pengar då. Dom kan lägga sig på gatan, det är deras problem.

Dit jag vill komma, Oden, är att det finns svenskar som uppför sig likadant.

Som våran kära vän Fuel uttrycker sig, så är det bara muslimernas fel, och därför ska man även bomba deras hemland. lol ?. Det är ju f*n onödigt, eftersom dom uppför sig "riktigt", vad det nu betyder, i sitt hemland.

När dom kommer hit, och är tillsammans är dom också "snälla", vad nu det betyder. De hatar oss svenskar helt enkelt. Svårare är det inte.

"Behandla andra som du själv vi bli behandlad" - Jesus själv.

De sitter säkert och snackar skit om oss på ett annat skit unket forum.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Fuel

Mellanmjölk,sluta va en sån jäkla wannabe-muslim, du säger ju att du går på kristen skola..ha du inte lärt dig? Vi kristna hatar muslimer. säger 1100 talet dej nått?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

det där med att om dom begår mer än två brot blir dom utvisade var en bra sak.då skulle det inte bli så fullt i fängelset.Att dom får social bidrag efter dom har sökt jobb och inte fått det var också en bra sak.att bygga en moske kan dom väl få göra bara dom inte bygger upp för många eller sätter upp ett uttropstorn,dom kan väl istället göra en radiokanal för musslimer där dom har bönutropp.där kan dom också ha nyheter vad som händer i deras hemland,ungefär lika ofta som ekot på p3.det skulle vara ett skäl att lära sig svenska för att lyssna på sin radiokanal,alltså att allt är på svenska förutom bönutroppen.skulle inte det va en bra idé eller???

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...