Hoppa till innehåll

Framtiden


Zonix

Rekommendera inlägg

  • Svar 90
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Framtiden kommer att fortsätta ungefär som i dag men den kommer att komma allt närmare sn undergång. Jorden var en gång ett paradis, men om några 100 år så finns inte jorden längre. Tänk att människan kan förstöra sin egen planet. Det är för mycket avgaser i luften världen och det blir bara mer och mer, polerna kommer kanske att smältas innan vi förgiftas? Men en sak är säker, snart är vi alla döda..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag kan väl posta mitt tidigare inlägg ännu en gång.

 

Framtiden...

 

 

Människan år 2300

 

Jorden: Överbefolkningen har avtagit efter att bättre levnadsvilkor lett till en bekvämare livstil för människor i de forna utvecklingsländerna. Stora krig har blivit alltmer sällsynta då de största nationerna sitter på än större eldkraft än tidigare i historien. USA i allians med Japan, EU och alliansen mellan Kina och Ryssland är de viktigaste spelarna på den globala och universiella arenan. Efter en rad katastrofer involverande meteoriter byggdes en rymdflotta ut som fick i uppdrag att bekämpa detta hot (och sprida mänsklighetens ideal i galaxen)

 

Mars och Månen: Båda har blivit duktigt koloniserade av mänskligheten och är uppdelade i traditionella stater som USA, EU och Kina. Månen är främst en energidepå och förser Jorden med den största delen av vårat energibehov. Mars bidrar med mineraler och jordbruksprodukter från terrakan ej användaserade områden inneslutna i kupor. Till dessa två kolonier går den största delen av rymdbudgeten, lite satsas i förhållande på de yttre kolonierna.

 

Rymden: Mänskligheten har fortsatt sin expansion ut i galaxen med hjälp av ett flertal högteknologiska rymdskepp. Än är inte rymdfärder något varje medborgare kan bekosta men staternas rymdprogram med fokus på kolonisering är imponerande. De stora nationernas rymdflottor har nog med eldkraft för att förinta mänskligheten och har ersatt konventionella missiler som domedagsvapen.

 

De yttre kolonierna: Mänsklighetens yttersta utposter är än så länge inte mycket mer än forsknings och gruvsamhällen befolkade av några hundra individer. Kapplöpningen mellan stormakterna att få en självförsörjande koloni med minst 5000 innevånare är både tekniskt svår och ekonomiskt dyr. Stormakterna bedriver även forskningsprojekt för att undersöka koloniernas vilja att separera sig från moderlandet på Jorden, stora avstånd till centralmakten har under historiens gång inneburit problem.

 

FN: Än har inte denna organisation eller någon annan för den delen lyckats ena galaxens befolkning under ett styre. Ingen stat har heller velat bekosta en egen rymdflotta till världsorganisationen så den behåller ungefär samma roll som den hade 2006. Nej problemen i Afrika är inte riktigt över än så FN har händerna fulla än.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...