Hoppa till innehåll

Ny Regel


Rekommendera inlägg

Jag tycker att fuska.se ska införa en ny regel. Den kan lyda ungefär så här: "Om man startar en tävling måste man utse en vinnare". För i en t.e.x en avatar-tråd så kan man starta en, och sen bara skita i det för att ha bilden på en annan sida.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nej. Kan bli mycket problem med det nog.

Tänck om någon gör en ava atävling med 1000FM i potten? Sedan kommer det bara ETT bidrag. Då måste man ju låta den vinna oavset hur bra/urselt dett bidraget är. Det skulle kunda hänfa många gånger så ett antal skulle kunna ganska besvikna över att dom måste ge ut en hög summa FM till ett dåligt bidrag för att det inte kommer in några bra.

Redigerat av Spirit
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Fatosh

Men t.ex om det är 7 personer som har gett ett bidrag av 10 och dem är gjorda av paint och det inte många som gillar avatarerna som är gjorda från paint.

 

Så då måste man räkna alla paint bidrag som om inte den är med i tävlingen. Eller det är upp till han som grundade tävlingen får bestämma om det får komma paint bidrag. Men man ska inte överdriva med bidragen. Inte så att man ska rita texten med en penna <_>

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

man kan väl ta "om minst 5 personer deltar i tävlingen".

 

men det svåraste är att som det är nu så kan de säga "jag vill ha fler bidrag" tre månader efter att tävlingen startat och det har kommit 20 proffsiga bidrag. kan man inte ha en tidsgräns, efter en månad måste man utse en vinnare?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Hulk746

dåligt :angry:

 

1:tänk om någon bara skulle göra ett streck med photoshop... <_<

 

2:tänk om man får en avatar gratis av någon annan... <_<

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
×
  • Skapa ny...