Hoppa till innehåll

Tredje Världkriget?


Mezox

Rekommendera inlägg

Man vet aldrig om det kan bli tredje världskriget. Det kanske blir ett sådant krig för att det är så himla många konflikter i världen. Några exempel av konflikterna är:

 

Israel-Palestina, Israel-Libanon, USA-Irak, kaoset i Balkan, USA-Bin laden och snart kommer USA kriga mot Iran eftersom dom anklagas för att ha kärnvapenprogram men egentligen så vill USA bara åt oljan.

 

USA körde med samma fula knep mot Irak och Kina är fortfarande kommunistiskt och USA hatar kommunism och USA försöker väl ännu få bort Fidel Castro från makten.

 

Men ändå så finns det så kraftiga vapen i världen så om tredje världskriget skulle starta så skulle hela världen förstöras. :student:

Redigerat av splintercell987
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 282
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Gäst Perisoreus

Med krisen på Balkan avser man kriget som utspelade sig där för drygt tio år sedan när Bosnien-Hercegovina, dåvarande Jugoslavien och Kroatien krigade mot varandra på grund av gränsstridigheter. Det skedde även folkmord. Fortfarande har man inte helt löst konflikten, men man är på god väg.

Redigerat av Perisoreus
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

2070:

teroristattentaten i mellanöstern har trippats upp och skapat ett krig mellan länderna. USA försköker som vanligt stoppa konflikten. irak har fått nog av USA och har i hemlighet konstruerat A och V-bomber. irak släpper en väte bomb utanför USAs östkust som skappar en tsunami som skapar extem förödelse i bl.a. New york och washington. FN-soldater kastar sig in i gröten. ryssland som trots många års försök att bli en stormakt igen kan inte mer än titta på. dom flesta länder i europa däribland norge, england, tyskland, danmark attackerar mellanöstern och sverige drar sig tillbaka och evakuerar södra sverige för att skydda folket mot ett eventuell kärnvapenskrig. indien, kina, japan och korea med sina extrema invånarantal allierar sig med mellanöstern. canada allierar sig med USA. sen börjar ett kärnvapenskrig. 2 v-bomer i europa. 1 i england och en 1 tyskland. 2 a-bomber och 3 v-bomber i mellanöstern. turkiet, irak, iran, saudiarabien och afghanistan. en a-bomb i stilla havet vid vulkanöarna så att japan dränks och så att 500 km. av kinas östkust översvämas. 3 a-bomber i USA. chicago, los angeles och NORAD.

 

antal fällda kärvapensbomber: 12

antal döda: ca. 3,5 miljarder

 

vad hände sen: kriget varade i 36 år. dom flesta platser var nu omöjliga att bo på. ryssland blev en stormakt och hjälpte USA på fötter igen. religonen dog ut.

 

det som var bra med kriget: en näst intill evig fred mellan världens länder skapades. pågrund av allt stoft som kastades upp i atmosfären i samband med bombningen skönk tempraturen på jorden och skapade en istid som minskade väkthuseffekten avsevärt.

 

det som var dåligt med kriget: gissa vad? många dog!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Dave37 har hittills den bästa motiveringen ;) Själv tror jag att kriget utbryter när oljan håller på att ta slut och USa försöker ta över Irak,Iran Afghanistan för att komma åt all olja och kärnvapen som sägs finna där. europeéska styrkor kommer för att stoppa kriget och drasa in för fullt. USA kommer att ta över nordvästerliga delar av afrika stor delar av sydamerika. Kina som ligger hyffsat när Irak kommer att försvara sig mot troligtvis Amerikanska styrkor som försöker ta över delar av västerliga delar av Kina. Kina kommer få hjälp av Japan och korea mm. Sen blir det krig stora slag i Asien runt irak kina trakterna och österliga delar av europa.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...