Hoppa till innehåll

Religon


kola_king

Vilken religon tillhör du?  

70 medlemmar har röstat

Du har inte behörighet att rösta eller se resultaten från denna omröstningen. Vänligen logga in eller bli medlem för att rösta.

Rekommendera inlägg

  • Svar 64
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Baah, att vara s*tanist är inte att tro på djävulen...

 

Detta är s*tanism (copy paste):

 

s*tanISMEN

ETT LIVSBEJAKANDE LEVNADSSÄTT.

 

Den moderna s*tanisten har som mål i livet att själv må bra och leva ut sina naturliga drifter och instinkter, att inte låta dessa hämmas av de krav ett religiöst troende på någon högre makt skulle innebära.

 

 

Han/hon låter inte heller kristen etik och moral styra hans samvete eller handlande då han/hon själv är den viktigaste personen i dennes liv. Han/hon sätter sig själv först då han/hon är sin egen gud med förmågan att skapa liv. Detta må låta egoistiskt men vet då att egoism handlar till största del om självbevarelsedrift. När ett välmående uppnåtts hos s*tanisten kommer han inte att innesluta sig i någon sjuklig form av egoism, utan dela med sig av sig själv till de han/hon anser förtjäna det. Detta är då oftast familj, vänner och människor s*tanisten finner trevliga.

 

 

Det bör nämnas att den som utnyttjar s*tanistens vänskap bör passa sig noga för det är något som s*tanismen inte tolererar, dessa individer brukar kallas ”psykiska vampyrer”. En s*tanist låter sig inte tyngas av några ”synder” då dessa oftast är naturliga drifter som skal bejakas. s*tanisten behöver inga levnadsregler för att komma till ett paradis efter döden, efter som s*tanisten inte tror på ett liv efter döden utan skapar sitt paradis här på jorden. En s*tanist skulle till stor del kunna kallas för ”humanrealist” Då han/hon ser våran fantastiska planet som den verkligen är och försöker efterleva dess lagar som är den absoluta sanningen oförvrängd.

 

 

En partisk och inofficiell introduktion till s*tanism.

 

 

s*tanism är en religion som hyllar individen i sig. Den bygger på att det inte finns någon högre gud än människan själv. Den är därför rebellisk mot judo-kristna religioner där människor lever i stora församlingar. Det hebreiska ordet ”s*tan” betyder åklagare eller motståndare och s*tanismen är just motståndare till anti-humana filosofier och flock-mentalitet som den Judiska-Kristna religionen står för.

 

 

s*tanismen tycker att människans egna fria vilja inte kan frigöras om hon lever i en församling.

I en församling finns det ledare som styr människorna dit de vill ha dem, efter givna regler. Alla människor måste sätta upp sina egna mål vilka de vill sträva efter, när alla strävar efter samma mål har människan förlorat sin fria vilja.

 

 

s*tanism hyllar naturen och tycker att alla onaturliga moral och etik lagar som kristendomen fört med sig till samhället är ett sätt att se ner på människans egna vilja och ge människor skuldkänslor för deras naturliga känslor. s*tanism står för alla synder som kan ge mental, psykisk, eller känslomässig tillfredsställelse, dessa synder är individuella från person till person.

 

 

s*tanism handlar mycket om självförverkligande, som även i psykologen Marslows berömda behovstrappa låg på översta trappsteget, så högt man kan komma som människa. I s*tanismen har de naturliga krafterna ett starkt inslag. Kärlek liksom hat ses som mycket stora individuella och naturliga krafter.

 

Intressant omröstning.

 

Jag vet att jag inte utövar den religionen mina föräldrar har. Tänker inte nämna den whatsoever...

 

Är antingen s*tanist, ateist eller nihilist. Jag är osäker för jag tycker att alla har punkter som verkar vettiga.

 

[Edit] Felstaving is the shit.

 

Njae. En anarkist är nog en nihilist, men en nihilist måste inte vara en anarkist.

 

http://susning.nu/Nihilism

http://sv.wikipedia.org/wiki/Nihilism

http://susning.nu/Anarkism

http://sv.wikipedia.org/wiki/Anarkism

Redigerat av Escaflowne
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

aha, tackar tackar.

 

inte för att vara jobbig, men vissa s*tanister dyrkar jävulen vad jag vet. Typ dessa människor.

 

http://www.churchofs*tan.com/home.html

 

och en fråga: 666 är den s*tanistiska motsvarigheten till den heliga treenigheten. 6:orna står för, antikrist, den falske profeten, och något mer. vad ?

 

edit: sätt ett a där det är en * i länken

Redigerat av Guggo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

aha, tackar tackar.

 

inte för att vara jobbig, men vissa s*tanister dyrkar jävulen vad jag vet. Typ dessa människor.

 

http://www.churchofs*tan.com/home.html

 

och en fråga: 666 är den s*tanistiska motsvarigheten till den heliga treenigheten. 6:orna står för, antikrist, den falske profeten, och något mer. vad ?

 

edit: sätt ett a där det är en * i länken

 

Till din information: Det är skillnad mellan s*tanister och djävulsdyrkare. s*tanister är på det sättet som Esca beskrev, djävulsdyrkare är då såna som dyrkar djävulen som en gud. Det du har och göra med i länken är alltså djävulsdyrkare.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...