Hoppa till innehåll

Oddset

Medlem
  • Antal innehåll

    1602
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Oddset

  1. det där med liv efter döden, det håler jag med om, mán kan ju inte bara dö. Jo, man kan bara dö. Det som Cyper sa var en väldigt bra förklaring av min åsikt.
  2. Oddset

    Nazistfamilj

    Att vara smart hjälper inte mot en övermäktig fiende. Hur smart man än är.
  3. I den lilla skala vi har haft slavhandel är knappt ens värt att nämna.
  4. Hos mig är det minusgrader och snöar :o Mjukisbyxor 50kr Kallingar 20kr T-shirt 50kr 120kr
  5. Oddset

    Invandring

    - Wikipedia Svensk forskning är inte direkt de mest pålitliga heller. Ditt motargument måste ha varit det sämsta någonsin. Om det nu ens kan kalla för argument. Men för att besvara ditt påstående. Eftersom det knappt eller inte alls nämns i både svenska och utländska historieböcker, internetsidor etc. så betyder det att Sverige knappt hade någon slavhandel alls.
  6. Oddset

    Muhammed Bilder?

    Vissa invandrare från mellanöstern(observera, inte alla men vissa) våldtar, rånar och misshandlar människor här i Sverige. Källa på detta hittas här: http://www.bgf.nu/propaganda/sv2.html Allt på denna sida stämmer inte men mycket gör det. Så att du kommer och påstår sådant där skitsnack är bara dumt. För nå f*n begås det, våldtäkter och dylikt, där nere om det begås av "mellanöstare" här i Sverige. EDIT Bara såhär innan jag blir kallad rasist så vill jag påpeka att jag vet att finska, norska, engelska, tyska och andra invandrare med annat ursprung också begår brott. Kort fråga, hur många gånger har du varit i mellanöstern? Det har inte hänt ett mord i Egypten på ungefär 1 år nu och det ska vi tacka gud för och i Sverige så hände det ju förra månaden av Anders Eklund (NOTERA NAMNET, EN SVENSK INTE ARAB). Bara för att jag har aldrig varit i mellanöstern betyder det inte att det inte pågår våldsamheter där. Och kom f*n inte med ett sånt kasst argument som Anders Eklund. DET FINNS PSYKOPATER ÖVERALLT! Jag har heller aldrig påstått att svenskar inte begår brott. Och en kort fråga till dig, kan du visa mig en pålitlig källa på ditt påstående om Egypten? Om inte kan du hålla tyst. Där har du svaret på det. Men du kan inte ge mig en källa på ditt påstående eller?
  7. Oddset

    Stubin?

    Tvinna ihop två bomullstrådar, doppa dom i någon brännbar vätska och låt torka.
  8. Decapitation for the win!!1!
  9. Oddset

    Muhammed Bilder?

    Vissa invandrare från mellanöstern(observera, inte alla men vissa) våldtar, rånar och misshandlar människor här i Sverige. Källa på detta hittas här: http://www.bgf.nu/propaganda/sv2.html Allt på denna sida stämmer inte men mycket gör det. Så att du kommer och påstår sådant där skitsnack är bara dumt. För nå f*n begås det, våldtäkter och dylikt, där nere om det begås av "mellanöstare" här i Sverige. EDIT Bara såhär innan jag blir kallad rasist så vill jag påpeka att jag vet att finska, norska, engelska, tyska och andra invandrare med annat ursprung också begår brott. Kort fråga, hur många gånger har du varit i mellanöstern? Det har inte hänt ett mord i Egypten på ungefär 1 år nu och det ska vi tacka gud för och i Sverige så hände det ju förra månaden av Anders Eklund (NOTERA NAMNET, EN SVENSK INTE ARAB). Bara för att jag har aldrig varit i mellanöstern betyder det inte att det inte pågår våldsamheter där. Och kom f*n inte med ett sånt kasst argument som Anders Eklund. DET FINNS PSYKOPATER ÖVERALLT! Jag har heller aldrig påstått att svenskar inte begår brott. Och en kort fråga till dig, kan du visa mig en pålitlig källa på ditt påstående om Egypten? Om inte kan du hålla tyst.
  10. Oddset

    Invandring

    Ge gärna ett exempel på vad vi, Sverige som aldrig härjat söder om Polen, gjort folk i mellanöstern för några hundra år sen. Det är inte bara mellanöstern vi pratar om, afrika, och Sverige var inblandade i slavhandeln och koloniseringarna där. Ha! I den lilla skala Sverige hade koloniseringar och slavhandel i Afrika är knappt ens nämnvärt då det inte ens finns några som helst dokumentationer om det. - Wikipedia
  11. Oddset

    Muhammed Bilder?

    Vissa invandrare från mellanöstern(observera, inte alla men vissa) våldtar, rånar och misshandlar människor här i Sverige. Källa på detta hittas här: http://www.bgf.nu/propaganda/sv2.html Allt på denna sida stämmer inte men mycket gör det. Så att du kommer och påstår sådant där skitsnack är bara dumt. För nå f*n begås det, våldtäkter och dylikt, där nere om det begås av "mellanöstare" här i Sverige. EDIT Bara såhär innan jag blir kallad rasist så vill jag påpeka att jag vet att finska, norska, engelska, tyska och andra invandrare med annat ursprung också begår brott.
  12. Oddset

    Invandring

    Ge gärna ett exempel på vad vi, Sverige som aldrig härjat söder om Polen, gjort folk i mellanöstern för några hundra år sen.
  13. DBS = Döden bakom styret ;) Köp en crossmoppe från början på nittitalet och trimma upp den lite. Typ MT5 eller DT50.
  14. Oddset

    Monarki

    Jag är egentligen inte så insatt i ämnet men jag tycker att monarkin gott skulle kunna avskaffas. Anledningen är för att kungafamiljen kostar onödigt mycket skattepengar som mycket väl skulle kunna gå till annat nödvändigt.
  15. Oddset

    Din Klädstil

    Brukar ha på mig någorlunda tajta Slim Jims, huvtröja med dragkedja, någon t-shirt med roliga tryck och Converse-dojjor.
  16. Bara för att jag inte kan nämna någon statsledare som gjort något bra betyder det att dom inte finns. Nelson Mandela kan kallas för en bra president. Och nej, bara för att andra statsledare inte gör något bra betydr det inte att Bush är "relativt bra". Han har aldrig gjort något bra under sin regim. Sådana som han skulle hängas.
  17. Jag vet inte någon specifik statsledare som har gjort någonting bra, men jag vill gärna ha ett svar på frågan. Förutsatt att du kan svara på den förstås?
  18. För det första så är det helt j*vla omöjligt att jämföra dödssiffror och krig idag och för ett halvt sekel sen. För det andra har inte Bush varit en bra president. Han som resten av alla j*vla kapitalistfittor nerrustar välfärden. Sen att ens tänka på att leka världspolis och kriga i ett land halvt runt jordklotet är ju bara helt dumt i huvvet. Och nämn gärna en enda bra sak som Bush har åstadkommit under sin regim?
  19. Tack vare att amerikarna är ett gäng (inte alla men majoriteten) insnöade pappskallar så blir det troligtvis McCain som vinner.
  20. Stora nordiska kriget? Eller kanske franska/amerikanska revolutionen?
  21. Oddset

    Indie

    Har någon något tips på kläder och märken till stilen indie?
  22. Xbox 360 premium Halo 3 Assassins Creed
  23. Oddset

    Inköpslista 2008

    En till handkontroll Bully The Force Unleashed CoD 4 & Viking: Battle for Asgard
  24. l2l l l l3l l l l5l l l l1l l l l4l Du nollställer plattorna genom att gå på den längst ner till höger. Sen går du bara på resten av plattorna i den ordningen jag visar ovanför.
×
  • Skapa ny...