Hoppa till innehåll

Drömmar


Shaddy
 Dela

Rekommendera inlägg

Detta är ett exempel nedanför på en s.k klardröm som förklaras i min tråd på Allmänt.

 

Jag låg i min säng, och insåg direkt att jag drömde. Så jag gick ut ur balkongen och hoppade ut. Jag var inte riktigt säker på om jag drömde, så jag gjorde en s.k reality check. Jag tog tag i min näsa och försökte andas igenom den. Det lyckades finfint, jag kunde andas fritt igenom den igentäppta näsan.

Efter ett tag tittar jag upp i skyn, och hoppar sedan upp i ett försök att flyga. Det misslyckas, men sen koncentrerar jag mig hårt på att jag SKA flyga. men när jag hoppade så vaknade jag.

 

Inte illa för en första.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 184
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Gäst DonKeN

Jag drömde att Blizzard hade hyrt cirka 20 yrkesmördare emot mig för att jag inte rollspelade på en rollspels server. Det är sant!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hade två stycken deja vus idag. :)

 

Jag har haft SJUKT mycke Deja Vu's på senaste!Snälla finns det något stt att få bort dom , jag håller på att svimma varje gång jag får det..Och det är inte alls så skoj som t.ex. i lördags som jag hade judo-tävling!Snälla finns det något sätt som jag kan få bort det på???Jag får 1-5 Deja Vu's per dag! :(
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Szellerie

Ett litet urval av drömmar jag haft.

 

Min senaste dröm (som jag kommer ihåg alltså) var igår. Jag drömde att jag kollade på tv, och den hade adressfält som i en webbläsare. Sen bytte min syrra kanal och sa:

- Man kan spela Zelda TP på den här kanalen.

Jag började genast spela, och det visade sig att det var ett Warioware med Zeldatema. Sen efter en stund vaknade jag i drömmen, och då kollade jag efter kanalen på google för att fortsätta. Det visade sig att kanalen/sidan man skrev in i adressfältet på Tvn hette nåt i stil med "square.games.com/zelda.tp"Och jag tänkte: Konstigt, gör Square Zeldaspel, så gick jag in på deras hemsida, och då kastades jag in i Final Fantasy VII. Sen kom Sephirot och dödade mig.

 

En dröm jag hade när jag var yngre, var att jag var i en djungel med enorma palmer och andra träd. Då kommer från ingenstans en gigantiskt björn, stor som en T. Rex, och jagar mig, sen springer jag allt jag kan i "evighet" ända till dess att jag har vaknat.

 

En annan dröm som jag hade i samma ålder som den förra drömmen, handlade om att jag följde med min pappa och skulle hämta posten. I samma ögonblick som pappa öppnade postlådan, kom 2 kråkor och lyfte upp han i en hög tall. Sen började jag gråta, sen vaknade jag. Detta gav mig en fobi för kråkor som jag hade i flera månader.

 

I en annan dröm var också kråkor med, jag, pappa och en moster ska åka till mormor och morfar (som bodde i samma ort :P) och då kom kråkor in genom tågets fönster och försökte döda mig, jag lyckades klara mig, men genom fönstret hör jag kråkorna säga:

- Vi tar honom nästa gång han åker tåg.

När jag vaknade grät jag, och nu vågade jag inte åka tåg, en till fobi jag fick genom en dröm alltså, och denna gick inte över förns på något år.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...