Hoppa till innehåll

Suger På Cs


Gäst AntonJ3000
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 27
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

de största felet de flästa nybörjare gör är att de springer och skuter med rifles stanna upp bara en halv sekund och skut några skott....och att de flästa sprayar bara för att det är ett aoutomat vapen de håller i "dutta" häldre lite på mus knappen du får mycket mera presition (spec me ak47an an)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ett annat fel som folk gör är att dom "stylar" och shiftar med sina vapen hela tiden. t.e.x så blir många skjutna för att dom shiftar mellan kniv och vapen hela tiden. Det är så onödigt. Ett annat fel är att när en kille skjutit en annan så börjar han springa och blir oförsiktig och tror allt e lungt och då blir han skjuten. Många laddar också under en fight, gör aldrig det. Bara om du vet att du är säker, annars ta fram din seconhand vapen (pistol). Ser många fel där folk laddar sin rifle mitt under en strid och motståndaren kommr fram o skjuter.

 

Så här kommr nåra saker att tänka på:

*Shifta inte med vapen och trixa hela tiden, du kan göra det i början i basen, men sen ska du bara byta vapen när det är nödvändigt.

*Tro inte att du är säker bara för att du nyss tog en fiende, var koncentrerad och försiktig hela tiden.

*Ladda aldrig mitt under en eldstrid. Ta fram pistolen istället.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Om ni nabbs inte påstår att man kör bättre med gaming grejer... asg. självklart gör man det. Och 30 fps ? hahaha grabben tänk om .

 

Man behöver inte ha de värsta gaming grejerna, jag har t ex en microsoft musmatta och en vanlig matta för tillfället och är själv ganska bra ändå, men visst det är bättre att spela med riktiga gaming grejer.

 

Men det enda tipset till att bli bättre är att lira på, kanske är bättre träning att hoppa med nån klan och köra lite pcw? för det är inte alltid så att alla är så "seriösa" på public, lite svårt att träna då.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...