Hoppa till innehåll

Var Ni Nånsin Rädda


Gäst Umbreon_Moon
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 103
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Näää. Jag tror inte jag var direkt rädd för något i spelet. Dock så tyckte jag det var lite halvläskigt när man skulle hoppa ner i graven på kyrkogården. Jag fastnade aldrig riktigt för dom där skrikande zombie-snubbarna (Redead'sarna) ;) .

 

Och sen var det ju lite obehagligt i BongoBongo's Skuggtempel. Skelettsoldater och galna såriga händer som rusar emot en i 100 km/h.

 

Och jag kommer alltid minnas första gången en sån där hand föll ner från taket och greppade mig i "Forest Temple". Satt med en kompis och spelade då. f*n vad vi hppade till asså.

 

Men jag skulle inte säga att jag hade någon speciell fobi för nån/nåt i Zelda. Det är ju faktiskt ett äventyrsspel, inte skräckspel  :)

 

Jag och min kompis tyckte också att Forest tempel var jobbigt...Inte nog för att det var den första gången som jag försökte klara ett temple,han hade massa minnen från när han typ var 3år och satt med sin brorsa och spelade...Jag håller verkligen med om att den där handen är jobbig,men inget slår "Shadow Temple"...Förutom Bottom of The Well... ^_^
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

När jag började spela spelet för första gången så tyckte jag att nästan allt var läskigt! (det var för flera års sen) Sen ville jag inte spela det för jag fatta inte vad dom sa... Men nu när jag fattar vad dom säger så tyckte jag första gången(då jag inte visste) Så kom de upp zombizar! :blink: Jag var skit rädd och pausade (fast stängde inte av) då fick min syster spela åt mig, men då fick jag se att dom var inte så farliga som dom såg ut(första gången) I allefall Nu tycker jag att den där konstgjorde helikopter frukten eller var den heter ÄR LÄSKIG! Den följer typ efter mig hela tiden tills jag kommer in i en stad. Jag tyckte ochså skleteti trädedst inre mage (kan man säga) När den dök upp så blev jag gätte rädd! Men nu har jag blivit van med det så jag är inte rädd nu för den:)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...