Hoppa till innehåll

sonic_123

Medlem
  • Antal innehåll

    74
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av sonic_123

  1. Jag kan inte köpa ettan för att den är för gammal :( :unsure:
  2. När jag började spela spelet för första gången så tyckte jag att nästan allt var läskigt! (det var för flera års sen) Sen ville jag inte spela det för jag fatta inte vad dom sa... Men nu när jag fattar vad dom säger så tyckte jag första gången(då jag inte visste) Så kom de upp zombizar! :blink: Jag var skit rädd och pausade (fast stängde inte av) då fick min syster spela åt mig, men då fick jag se att dom var inte så farliga som dom såg ut(första gången) I allefall Nu tycker jag att den där konstgjorde helikopter frukten eller var den heter ÄR LÄSKIG! Den följer typ efter mig hela tiden tills jag kommer in i en stad. Jag tyckte ochså skleteti trädedst inre mage (kan man säga) När den dök upp så blev jag gätte rädd! Men nu har jag blivit van med det så jag är inte rädd nu för den:)
  3. Fattar du inte? Den leaf stonen är bara till gräs pokemon!
  4. Plus att Psp har 1000 gånger bätter grafik :lol:
  5. Jag visste inte det! Jag trodde man var tvungen att linka för att byta!
  6. Men är det lika bra erbjudande som att sms? För att jag har icke 30 kronor på mobilen bara 20 spänn:(
  7. När man går in på wfc och sen på friend code settings och sen på confirm friend code
  8. Jag menade i framtiden.. :rolleyes:
  9. Nja.. jag tror ... bomb omb:)
  10. Sha.. välj metroid prime hunter. Obs! Jag varnar dig du kommer att paja skärmen!
  11. Men har du nu köpt spelet? :blink:
  12. Jag har äntligen fått Final fantasy 3 den japanska versionen! Det var min pappa som beställde den nånstans... Men i allefall spelet äger! Om ni har frågor så kan jag svara på dom om spelet:) Eller så kan ni diskutera om spelet här:)
  13. Nja... Det finns en skillnad då.. Om man köper en Psp från thailand då flyttas X knappen till O knappen asså då flyttas dom. Du måste då kunna japanska på din psp för att kuna ändra till engelska.
  14. Grafiken ska vara bättre än Ps2! Plus att Psp bränner inte sönder sig som Ps2 gör. Men jag har inte Ps2 men jag vill ha:)
  15. Jag har provat Camstudio men den är sämst. Jag recomenderar att Zd sreen recorder är bättre!
  16. Jag har den segaste gamecube open knappen i hela universum! När jag ska öppna den då måste jag ta all min styrka i min tumme ca 3 minuter. Pappa försöker tillomed öppna den men han lyckas aldrig. Det är bara jag som kan öppna den :P :lol: :gitarr:
  17. Kan du skicka en länk till man laddar ner programet?
  18. Hjälp! När jag använder camstudio för att spela in mina egna filmer(hemgjort) så här spel. Då när jag använder camstudio då blir allting svart när jag har spelat in klart! Så vet ni vad problemet är? Eller kan ni tipsa mig på andra program?
  19. Dedär zelda spelet är ju hur svårt som helst jag har haft spelet i över 1 år och fortfarande inte klarat den!
  20. Hmm... du måste antingen slå den med hammaren, snurra eller finns det nån knapp nånstans där.
  21. Jag kommer att köpa den japanska versionen för att i sverige så kommer spelet kanske ... maj i nästa år (pokemon emerald kom ett år före i japan än det släpptes i sverige
  22. Nintendo 64 såklart! Jag ska säga varför nintendo 64 är bättre: Nummer 1. Nintendo 64 är mycket roligare att spela. Nummer 2. Grafiken är tillomed bättre än nds. Nummer 3. Den har mer spelkänsla än nds.
  23. Men det var min pappa som gjorde så jag fick nätverk:( Så.. finns det ett annat sätt att ta reda på? okej nu fick jag reda på min.. Fast det här är på mario kart Mitt namn är : Emma(jag kör på min syrras nätverk) fc: 420982534765 Plz adda mig:) Okej nu har jag fått tag på min friend cod på ac ww Namn: Daniel Stad: vasteras Fc: 1332-2057-3729. Plz adda mig:) Jag vill också vara säker på vilka som har addat mig:) Om du vill kan du Pm:a mig eller skriva i forumet att just du har addat mig:)
×
  • Skapa ny...